2009 Ekim Anneleri

çok sevindim cnm gözün aydınhihoyyyt

kızlarr gunaydınn hihoyyyt
ya beslenmeniz nasıl? ben saglıksız besleniorum :bbo: buda vicdanen rahatsız edio beni. mesela dun aksam sucuk ve cips yedim ki cipsi normalde yemezdim :çok üzgünüm:

Valla bende dün markete uğradım cips almak istedim hem de çok, arasıra yerdim normaldede ama bebek ağır bastı ve almadım inatla, yiyemedim yaa.

Kızlar bugün bir şey öğrendim bebişlerimiz için, Esmaül-Hüsna yı bilenler vardır Allahın isimleri , oradaki isimleri saydıkça o iyi özellikler bebeğimize geçermiş , örneğin el-alim (bilgili), olurmuş bebişimiz., ay ay çok tatlı bu kuzucuklarımız....

günaydınn kuzuların analarıı,naabersinizzz...kayaemelcim saol tatlım bilgi için..ben de zaten özellikle beni dışardan duymaya başladığı zamandan itibaren bebişime kur'an dinleticem inşallah..hatta bi sure wardı unuttum hangisiydi de onu dinliyen bebek sakin huylu olurmuş..mutlaka esmaül hüsnanın da etkisi wardır..ben çok inanıyorum böylr şeylere..bi de zaten doğum kolay geçsin diye dualar da war..şimdiden araştırıyorum:)) doğumdan önce dağıtıcam millete,doğuma girerken arayıp herkesi okutcam inşallah:)) soora pıtır pıtır çıkırtıwercez:)

kızlaarr bi de benim artık karnım warr..gaz maz diil bariz bebikk :CüvCüv: şuan hoşuma gidiyo ama sanırım benim son aylarda ciddi sıkıntı çekiceğimin habercisi bu karın..ayhh kocaman mı olcam beennn

Valla bende dün markete uğradım cips almak istedim hem de çok, arasıra yerdim normaldede ama bebek ağır bastı ve almadım inatla, yiyemedim yaa.

walla arkadasım korkuttu beni bende yemicektim. Allah korusun bizim oralarda derler ki canın bisey cekip yemediginde bebegin bi organı eksik dogarmıs dedi. pek itibar etmem boyle seylere ama yinede nolur nolmaz dedim :icecream:

kızlarr gunaydınn hihoyyyt
ya beslenmeniz nasıl? ben saglıksız besleniorum :bbo: buda vicdanen rahatsız edio beni. mesela dun aksam sucuk ve cips yedim ki cipsi normalde yemezdim :çok üzgünüm:

buketcim 2 hafta öncesine göre daha düzgün besleniyorum..çünkü peyniri yumurtayı ağzıma süremiyodum..yawaş yawaş tiksinmelerim geçtiği için zorlıyıp yiyebiliyorum az da olsa..ben de ozaman ço üzülüyodum burda kızlar anlattıkça..kendimi yetersiz hissediyodum..ama senin de yakında düzene girer canım..sıkma canını..

umarım zuzucum yaa. hamile kalmadan once daha saglıklı besleniodum. gunde en az 1,5 lt su icerdim simdi max.2 bardak icebiliorum. zaten balık ve corbalar aklıma gelmesin bileebenneyaptımki

umarım zuzucum yaa. hamile kalmadan once daha saglıklı besleniodum. gunde en az 1,5 lt su icerdim simdi max.2 bardak icebiliorum. zaten balık ve corbalar aklıma gelmesin bileebenneyaptımki

ay ewet canım ben de ööle çorba we balık konusunda..normalde yazın aşırı sıcakalr dışında yazın bile çorba içerdim çok sewerm..şimdi çorba diyince yağlı bi koku gelio burnuma tiksiniyorum..dr haftada en az bikez balık dedi ilk gittiğimde..2 ay oldu sadece 1 kez yedim:) ama suyu içiyorum şükür..onu içmeye çalış tatlım önemli..hatta hadi kalk bi bardak içip gelelim şimdi:)))

hayatım boyunca bu kadar beslenmeme dikkat ettiğim bir dönem olmamıştır herhalde , bir şey yiyecekken 2 kere düşünüyorum acaba yersem iyimi olur kötümü diye .

ya icince midem cok kotu oluo benneyaptımki burda bardak yok ama pet sisemden 2 yudum alayım bende

hayatım boyunca bu kadar beslenmeme dikkat ettiğim bir dönem olmamıştır herhalde , bir şey yiyecekken 2 kere düşünüyorum acaba yersem iyimi olur kötümü diye .

afferim kıss..acıcık sürtünelim sana da bize de bulaşsınn

günaydinn kizlarrr nasilsiniz bugün?

günaydın cicimmm..iyiyiss bizz..siz nasısınızzzz

GÜnaydın kıslarr

zuzucuk benımde mınık bı gÖbıŞım var artık gaz maz dııl sabahlarıda var:)) ama yedıkÇe ŞıŞıo tabı dogal halıyle daha mınık ama bebıŞ bellı edıyor kendını artık:))

dün bi kiz vardi neydi ibolyami? dün doktora gidecekti hani, doktoru ona dis gebelik felan demiste folik asit vermemis dün yaziyordu bulamadim yazilarini onu merak ettim valla. dün aksam gidecekti sanirim tekrar noldu acaba

günaydın handan..günaydın özge..özgem naaptın canım ne durumdasın..hem moral olarak hem de kanama filan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…