Merhaba kizlar cok sukur sonunda melegimi gordum bugun:).cok guzel bi duyguymus daha bugun hamile oldugumu anladim :)sevincimi paylasayim dedim:)gelisimi tam hesapladigimz gibiymis beklenen dogum tarihi ekim 15 insallah:)cok opuyorum hepiniiz ve yeni geldim ve acliktan oluyorum....
sevgiler hepinize ...
daha sonra sayfalara donup okuyacagim insallah:)
Valla bende dün markete uğradım cips almak istedim hem de çok, arasıra yerdim normaldede ama bebek ağır bastı ve almadım inatla, yiyemedim yaa.
kızlarr gunaydınn hihoyyyt
ya beslenmeniz nasıl? ben saglıksız besleniorum :bbo: buda vicdanen rahatsız edio beni. mesela dun aksam sucuk ve cips yedim ki cipsi normalde yemezdim :çok üzgünüm:
buketcim 2 hafta öncesine göre daha düzgün besleniyorum..çünkü peyniri yumurtayı ağzıma süremiyodum..yawaş yawaş tiksinmelerim geçtiği için zorlıyıp yiyebiliyorum az da olsa..ben de ozaman ço üzülüyodum burda kızlar anlattıkça..kendimi yetersiz hissediyodum..ama senin de yakında düzene girer canım..sıkma canını..
umarım zuzucum yaa. hamile kalmadan once daha saglıklı besleniodum. gunde en az 1,5 lt su icerdim simdi max.2 bardak icebiliorum. zaten balık ve corbalar aklıma gelmesin bileebenneyaptımki
ay ewet canım ben de ööle çorba we balık konusunda..normalde yazın aşırı sıcakalr dışında yazın bile çorba içerdim çok sewerm..şimdi çorba diyince yağlı bi koku gelio burnuma tiksiniyorum..dr haftada en az bikez balık dedi ilk gittiğimde..2 ay oldu sadece 1 kez yedim:) ama suyu içiyorum şükür..onu içmeye çalış tatlım önemli..hatta hadi kalk bi bardak içip gelelim şimdi:)))
hayatım boyunca bu kadar beslenmeme dikkat ettiğim bir dönem olmamıştır herhalde , bir şey yiyecekken 2 kere düşünüyorum acaba yersem iyimi olur kötümü diye .
hayatım boyunca bu kadar beslenmeme dikkat ettiğim bir dönem olmamıştır herhalde , bir şey yiyecekken 2 kere düşünüyorum acaba yersem iyimi olur kötümü diye .
günaydinn kizlarrr nasilsiniz bugün?
afferim kıss..acıcık sürtünelim sana da bize de bulaşsınn
günaydın cicimmm..iyiyiss bizz..siz nasısınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?