günaydın handan..günaydın özge..özgem naaptın canım ne durumdasın..hem moral olarak hem de kanama filan??
kızlarr gunaydınn hihoyyyt
ya beslenmeniz nasıl? ben saglıksız besleniorum :bbo: buda vicdanen rahatsız edio beni. mesela dun aksam sucuk ve cips yedim ki cipsi normalde yemezdim :çok üzgünüm:
Kızlar bugün bir şey öğrendim bebişlerimiz için, Esmaül-Hüsna yı bilenler vardır Allahın isimleri , oradaki isimleri saydıkça o iyi özellikler bebeğimize geçermiş , örneğin el-alim (bilgili), olurmuş bebişimiz., ay ay çok tatlı bu kuzucuklarımız....
günaydınn kuzuların analarıı,naabersinizzz...kayaemelcim saol tatlım bilgi için..ben de zaten özellikle beni dışardan duymaya başladığı zamandan itibaren bebişime kur'an dinleticem inşallah..hatta bi sure wardı unuttum hangisiydi de onu dinliyen bebek sakin huylu olurmuş..mutlaka esmaül hüsnanın da etkisi wardır..ben çok inanıyorum böylr şeylere..bi de zaten doğum kolay geçsin diye dualar da war..şimdiden araştırıyorum:)) doğumdan önce dağıtıcam millete,doğuma girerken arayıp herkesi okutcam inşallah:)) soora pıtır pıtır çıkırtıwercez:)
GÜnaydın kıslarr
zuzucuk benİmde mİnİk bİ gÖbİŞİm var artık gaz maz dİİl sabahlarıda var:)) ama yedİkÇe ŞİŞİo tabİ dogal halİyle daha mİnİk ama bebİŞ bellİ edİyor kendİnİ artık:))
canım benim ilaçların da etkisi sanıyorum kanamayla ağrım gitti bugün oldukça az akşamları yemeği eşim yapıyor:1rolleyes: bende bacaklarım havada yatıyorum inşallah 2 hafta sonra iyi bir sonuç alırız of vakit de çok uzun ya ilaçları düzenli olarak içiyorum bakalım moralimi de yüksek tutmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar
Allaha şükür ki eşim 2 gündür hiçbirşey yaptırmıyor yemek yapıyor evi topluyor:Saruboceq: dün makinada çamaşır vardı onu asmama bile zor izin verdi ama bebek yoksa vay halime:roflol::roflol::roflol::roflol:özge iyi olmana sevindim canım bu zaman arda eşimize çok iş düşüyor çok şükürde yardımcı oluyorlar
ah handancım inşallah hepinizin bütün içtenliğinizle bu güzel dileklerde bulunduğunuza inanıyorum inşallah bende sizin gibi meleğimi kücük solucanımı görürüm a.sa.sÖzgecİm herŞey yoluna gİrecek ben İnanıyorum bebİŞİn bÜyÜyor:))
yocacım patlamaz nİe patlasın onunda bebİŞİ sonuÇta ama sen yİnede abartma erkeklere bellİ olmaz:))
insallah canim benim bak görürsün hersey yolunda. bebisin sana iki hafta sonra "anne ben burdayim merak etme beni" diye el sallayacak insallahhhhhhh
Ya kıslar bende arada bİr cİps yİyİorum bİlmedİgİm bİŞemİ var neden bu kadar yeme dİosunuz anlamadım ? Hafta bİ yİyİom
cnm arada az az yemek elbette bişey yapmaz...
cipsler çok kızgın yağlarda kızartıldıkları ve içlerinde tam olarak ne kullanıldıklarını bilmediğimiz için iyi değil...
biliyosunuz kızartma yapılan yağları defalarca kullanamıyoruz, zamanla kanserojen madde içermeye başlıyor, cipslerin yapıldıkları yağlarında ne kadarda bi değiştirildiği malum...
zuzuu doğumun kolay geçmesi için bulduğun duaları bizle paylaşmassan fururum seniÇok üzgünüm çoook
günaydın kızlar..........
Kızlar sİzede aglama gelİomu ben kendİmİ tutmasam sÜreklİ aglıcam ahaha tÖbe tÖbe herŞeye duygulanıom bİden aglama krİzİm tutuo bazen gÜle gÜle aglıom eŞİm Şok oluo:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?