2009 Ekim Anneleri

kızlar hamilelik ve bebek için kitaplar var onlardan okuyormusunuz ben baktım okadar çok varki kafam karıştı hangisini alacağımı bilemedim okuduğunuz tavsiye edebileceğiniz kitap varmı ?

Pempecım kıtap okumaya baŞlamadım henÜz ama nette sÜreklı bıŞıler okuyorum dergılerım var okuyorum ama kıtapta okumak lazım haklısın araŞtırım sanada sÖlerım

günaydın handan..günaydın özge..özgem naaptın canım ne durumdasın..hem moral olarak hem de kanama filan??

canım benim ilaçların da etkisi sanıyorum kanamayla ağrım gitti bugün oldukça az akşamları yemeği eşim yapıyor:1rolleyes: bende bacaklarım havada yatıyorum inşallah 2 hafta sonra iyi bir sonuç alırız of vakit de çok uzun ya ilaçları düzenli olarak içiyorum bakalım moralimi de yüksek tutmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar

günaydın herkeşlere...

sabah yedim valla sucuklu tostu. zaten canım doğru dürüst bişey istemiyor. eşime tost yaparken kendiminkine de 3 tane küçücük parça sucuk koyuverdim. şimdi de leblebi yiyorum. dün öğleden sonra tansiyonum da çok düştü heralde. hep başım döndü. bugünlerde çok sızlanıyorum. eşim sonunda patlamasa bari

-tatlicadiarzu-

Özgecım herŞey yoluna gırecek ben ınanıyorum bebıŞın bÜyÜyor:))

yocacım patlamaz nıe patlasın onunda bebıŞı sonuÇta ama sen yınede abartma erkeklere bellı olmaz:))

özge iyi olmana sevindim canım bu zaman arda eşimize çok iş düşüyor çok şükürde yardımcı oluyorlar

kızlarr gunaydınn hihoyyyt
ya beslenmeniz nasıl? ben saglıksız besleniorum :bbo: buda vicdanen rahatsız edio beni. mesela dun aksam sucuk ve cips yedim ki cipsi normalde yemezdim :çok üzgünüm:

buketcim bende sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum, ben hiç peynir yemem küçüklükten beri, süttende tiksindim içemiyorum zar zor arada belki:çok üzgünüm: kalsiyumsuz kalcak bebeğim diye çok korkuyorum...
sende canının istediğinden ye ama abartma sakın, sucuğu iyice pişir bi iki tane ye cipsinde paketini bitirme 3-5 tane ye nefsin körersin sadeceyerimseniben

emelcim sağol paylaşımın içi sağol cnm doğrudur eminim okumak lazımyerimseniben

zuzuu doğumun kolay geçmesi için bulduğun duaları bizle paylaşmassan fururum seniÇok üzgünüm çoook

handan bende bişiler var ama göbekmi bebekmi tam anlayamıyorum yaasırnaşık şey

insallah canim benim bak görürsün hersey yolunda. bebisin sana iki hafta sonra "anne ben burdayim merak etme beni" diye el sallayacak insallahhhhhhh

Ya kıslar bende arada bır cıps yıyıorum bılmedıgım bıŞemı var neden bu kadar yeme dıosunuz anlamadım ? Hafta bı yıyıom

özge iyi olmana sevindim canım bu zaman arda eşimize çok iş düşüyor çok şükürde yardımcı oluyorlar
Allaha şükür ki eşim 2 gündür hiçbirşey yaptırmıyor yemek yapıyor evi topluyor:Saruboceq: dün makinada çamaşır vardı onu asmama bile zor izin verdi ama bebek yoksa vay halime:roflol::roflol::roflol::roflol:
Özgecİm herŞey yoluna gİrecek ben İnanıyorum bebİŞİn bÜyÜyor:))

yocacım patlamaz nİe patlasın onunda bebİŞİ sonuÇta ama sen yİnede abartma erkeklere bellİ olmaz:))
ah handancım inşallah hepinizin bütün içtenliğinizle bu güzel dileklerde bulunduğunuza inanıyorum inşallah bende sizin gibi meleğimi kücük solucanımı görürüm a.sa.s
insallah canim benim bak görürsün hersey yolunda. bebisin sana iki hafta sonra "anne ben burdayim merak etme beni" diye el sallayacak insallahhhhhhh

inşallah canım dualarınızı esirgemeyin ne olur:1hug::1hug:a.s.

Ya kıslar bende arada bİr cİps yİyİorum bİlmedİgİm bİŞemİ var neden bu kadar yeme dİosunuz anlamadım ? Hafta bİ yİyİom

cnm arada az az yemek elbette bişey yapmaz...
cipsler çok kızgın yağlarda kızartıldıkları ve içlerinde tam olarak ne kullanıldıklarını bilmediğimiz için iyi değil...
biliyosunuz kızartma yapılan yağları defalarca kullanamıyoruz, zamanla kanserojen madde içermeye başlıyor, cipslerin yapıldıkları yağlarında ne kadarda bi değiştirildiği malum...

Tabı saglıklı degıl de canınız Çekıosa ara bı bıŞe olmaz yanı dımı:)

bıde ben acaıp wc gıdıorum ya sat baŞı gıderdım Şımdı yarım saatte bır oldu ıŞyerınde bı ayagım wcde ya

:)))))))) varya cips yerken sadece yiyordum zevkle. ama simdi bunu okudumya cipsden resmen tiksindim :)))))))))))))

Kızlar sızede aglama gelıomu ben kendımı tutmasam sÜreklı aglıcam ahaha tÖbe tÖbe herŞeye duygulanıom bıden aglama krızım tutuo bazen gÜle gÜle aglıom eŞım Şok oluo:))))

Kızlar sİzede aglama gelİomu ben kendİmİ tutmasam sÜreklİ aglıcam ahaha tÖbe tÖbe herŞeye duygulanıom bİden aglama krİzİm tutuo bazen gÜle gÜle aglıom eŞİm Şok oluo:))))

ahahahahahhaah bana dizi izlerken felan oluyor agliyom agliyom sonrada krize giriyom bi gülüyorum :)))))))) esim gülme krizine giriyor benim yüzümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…