Kızlar sİzede aglama gelİomu ben kendİmİ tutmasam sÜreklİ aglıcam ahaha tÖbe tÖbe herŞeye duygulanıom bİden aglama krİzİm tutuo bazen gÜle gÜle aglıom eŞİm Şok oluo:))))
Kızlar sİzede aglama gelİomu ben kendİmİ tutmasam sÜreklİ aglıcam ahaha tÖbe tÖbe herŞeye duygulanıom bİden aglama krİzİm tutuo bazen gÜle gÜle aglıom eŞİm Şok oluo:))))
kızlaarr bi de benim artık karnım warr..gaz maz diil bariz bebikk :CüvCüv: şuan hoşuma gidiyo ama sanırım benim son aylarda ciddi sıkıntı çekiceğimin habercisi bu karın..ayhh kocaman mı olcam beennn
elalıcım şişli etfal hastanesinde tanıdık çok iyi bi kadındogumcu bulduk allah izin verirse cuma günü ona gidicem bütün idrar kan testlerimi herşeyimi yaptırcam sanırım cuma günü bana 2li test için gün verir ondan sonra kendi doktoruma gitmeye devam edicem:)) beleşe getirmiş olucam:)
canım benimde bi göbişim var fil gibi oldum korkuyorum beni doğuma vinçle götürcekler yani benim göbek 5 aylık gibi ama tedavi sırasında aldığım ilaçlardan şiştim ben 90dım tedaviye başlarken 100 olmuşum ve kendimi çok kötü hissediyorum kimsede bilmio tedavi olduğumu yarın bi yere davetliyim oturmaya napıcam ben akıl verin bana bu kadar şişmek allahtan boyum uzun ama yinede göbek baya önde belli oluyo yani bana çok yan etki yaptı kullanığım iğneler ilaçlar şişirdi alerji yaptı ne dicem ben insanlara
iyiyim canım her zamanki gibi bulantım var gene bide bir bel aağrısı ki sorma gitsin canım yemek yemek istemiyo hatta ve hatta yataktan kalkasım yok öle diyim sanagünaydın fistuk naberyerimseniben
canım benimde bi göbişim var fil gibi oldum korkuyorum beni doğuma vinçle götürcekler yani benim göbek 5 aylık gibi ama tedavi sırasında aldığım ilaçlardan şiştim ben 90dım tedaviye başlarken 100 olmuşum ve kendimi çok kötü hissediyorum kimsede bilmio tedavi olduğumu yarın bi yere davetliyim oturmaya napıcam ben akıl verin bana bu kadar şişmek allahtan boyum uzun ama yinede göbek baya önde belli oluyo yani bana çok yan etki yaptı kullanığım iğneler ilaçlar şişirdi alerji yaptı ne dicem ben insanlara
Napalım anacım malum krİz mrİz bebİŞ tasarruf etmek lazım aynı testlerİ bedava yaptırmak varken neden bİ dÜnya para Ödeyelİm demİ yanİ:)ŞİŞlİ etfal araŞtırma hastanesİ ablamda dÜn bu doktora gİttİ a dan z ye bÜtÜn testlerİ yaptırmıŞ:)
Ya kıslar bende arada bİr cİps yİyİorum bİlmedİgİm bİŞemİ var neden bu kadar yeme dİosunuz anlamadım ? Hafta bİ yİyİom
eşim bile bişi demio ama ben napim ben bişi yapmadımki aylardır ramazan öncesinden beri tedavi görüyom 2 negatif aşılama geçirdim hemen peşinden tüp bebek yaptık baya vermiştim tedvai öncesinde o 1-2 ayda ama iğnelerdi ilaçlardı acayip aldım bünyem çok zayıf bazen kendimi kötü hissediyorum bakıyorum herkes 45-50 bilemedin 70 kilo burda diorum boyum var kaldırıyorum zaten kemikli bi yapım var eskiden sporcuydum okul yıılarında o yüzden baya kemikliyimdir ama işte ne bilim paylaşmak istedim doktorum hiç bişi demio ama en fazla 107 ile filan gitmem gerekir doğuma yoksa fena göbek kalcak zaten mecbur sezeryan olucam ben göbek kalıyomuş bende nasıl kalır allah bilir
sadece paylaşmak istedim sizlerle dert ortağım oldunuz benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?