2009 Ekim Anneleri

Kızlar sİzede aglama gelİomu ben kendİmİ tutmasam sÜreklİ aglıcam ahaha tÖbe tÖbe herŞeye duygulanıom bİden aglama krİzİm tutuo bazen gÜle gÜle aglıom eŞİm Şok oluo:))))

anacım bu hamilelik hormonları alt üst ediyo...
ben hamileliğimi öğrendiğimde gülme krizine girdim, eşim ağladı çok komikti o ansırnaşık şey

Kızlar sİzede aglama gelİomu ben kendİmİ tutmasam sÜreklİ aglıcam ahaha tÖbe tÖbe herŞeye duygulanıom bİden aglama krİzİm tutuo bazen gÜle gÜle aglıom eŞİm Şok oluo:))))

o bana oluyor ben hayatta ağlamam ama durup böyle hüngür hüngür ağlayabilirim potansiyel inanılmaz yüksek bu günlerde:roflol::roflol:

doğumun kolay geçmesi için hergün bir tane yasin okunması gerek diye biliyorum ben

handan sen 2li test işini ne yaptın anacım...
gün verdiler mi?

Çok komıgız kıslar ya bu bebıŞler bızı manyak edecek ahahah bazende herkese uyus oluom potansıyel katıl moduna gırıom hahahahah

QUOTE=ELALI;5661720]anacım bu hamilelik hormonları alt üst ediyo...
ben hamileliğimi öğrendiğimde gülme krizine girdim, eşim ağladı çok komikti o ansırnaşık şey[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey o anlar zaten muhtesem onu kaydetmek gerekteee isteee

elalıcım şişli etfal hastanesinde tanıdık çok iyi bi kadındogumcu bulduk allah izin verirse cuma günü ona gidicem bütün idrar kan testlerimi herşeyimi yaptırcam sanırım cuma günü bana 2li test için gün verir ondan sonra kendi doktoruma gitmeye devam edicem:)) beleşe getirmiş olucam:)

ben testlere karşı senelerdir ümitsiz vakaa olduuğum için sürpriz oldu bizimki :))
bilsem çekerdim kameraya...

kızlaarr bi de benim artık karnım warr..gaz maz diil bariz bebikk :CüvCüv: şuan hoşuma gidiyo ama sanırım benim son aylarda ciddi sıkıntı çekiceğimin habercisi bu karın..ayhh kocaman mı olcam beennn

canım benimde bi göbişim var fil gibi oldum korkuyorum beni doğuma vinçle götürcekler yani benim göbek 5 aylık gibi ama tedavi sırasında aldığım ilaçlardan şiştim ben 90dım tedaviye başlarken 100 olmuşum ve kendimi çok kötü hissediyorum kimsede bilmio tedavi olduğumu yarın bi yere davetliyim oturmaya napıcam ben akıl verin bana bu kadar şişmek allahtan boyum uzun ama yinede göbek baya önde belli oluyo yani bana çok yan etki yaptı kullanığım iğneler ilaçlar şişirdi alerji yaptı ne dicem ben insanlara

QUOTE=ELALI;5661720]anacım bu hamilelik hormonları alt üst ediyo...
ben hamileliğimi öğrendiğimde gülme krizine girdim, eşim ağladı çok komikti o ansırnaşık şey[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey o anlar zaten muhtesem onu kaydetmek gerekteee isteee

ekim anaları olarak amma beleşcüyüzz :))
bende 2li testimi falan üniversite hastanesinde yaptırıp,sonucu aldıktan sonra özel doktora göstercem kaydirigubbakcemile3
benimde randevum salı günü, heralde banada 2li test için ogün gün vercekleryerimseniben

Napalım anacım malum krız mrız bebıŞ tasarruf etmek lazım aynı testlerı bedava yaptırmak varken neden bı dÜnya para Ödeyelım demı yanı:)ŞıŞlı etfal araŞtırma hastanesı ablamda dÜn bu doktora gıttı a dan z ye bÜtÜn testlerı yaptırmıŞ:)

kuşum akşam kuru fasülye yedimde gaz yaptı şişkinim dersin:roflol:
şaka biyana kimseye hesap vermek zorunda değilsin için rahat olsun, göğsünü gere gere benim bebek erken büyümeye başladı dersinyerimseniben

:CüvCüv:
günaydın fistuk naberyerimseniben
iyiyim canım her zamanki gibi bulantım var gene bide bir bel aağrısı ki sorma gitsin canım yemek yemek istemiyo hatta ve hatta yataktan kalkasım yok öle diyim sana

yaa ne dicen tedavi gördüğüm için böle kilo aldığını ve meleğini allahın izniyle doğurduktan sonra eski kilona geri döneceğini söleyeceksin meleğine tontiş anne olcan galiba sen demi

evet kuşum bende senin gibi düşünüyom, ne gerek var o kadar para vermeye...
paracıklar bebiş için lazımolcak nasılsayerimseniben
bide tanıdıkmış ohh süper yemede yanında yat wallayerimseniben

Efet ya kıslar bebıŞlerıımız saglıklı olsunlarda kıloları nası olsa verırız rosecım bunları dÜŞÜnme canım sen hamılesın ıÇınde bı can var ve senden beslenıo tabıkı kılo alacaksın

eşim bile bişi demio ama ben napim ben bişi yapmadımki aylardır ramazan öncesinden beri tedavi görüyom 2 negatif aşılama geçirdim hemen peşinden tüp bebek yaptık baya vermiştim tedvai öncesinde o 1-2 ayda ama iğnelerdi ilaçlardı acayip aldım bünyem çok zayıf bazen kendimi kötü hissediyorum bakıyorum herkes 45-50 bilemedin 70 kilo burda diorum boyum var kaldırıyorum zaten kemikli bi yapım var eskiden sporcuydum okul yıılarında o yüzden baya kemikliyimdir ama işte ne bilim paylaşmak istedim doktorum hiç bişi demio ama en fazla 107 ile filan gitmem gerekir doğuma yoksa fena göbek kalcak zaten mecbur sezeryan olucam ben göbek kalıyomuş bende nasıl kalır allah bilir

sadece paylaşmak istedim sizlerle dert ortağım oldunuz benim

cnm üzme kendini çok haklısın, aşılamada ve tüpbebekte kullanılan ilaçlar çok kilo yapıyo,, bende 3 olumsuz aşılama geçirdim 7-8 kilo aldım...
şuan sorun yapma hamileliğin biraz daha ilerleyince doktorun sana beslenme programı verir ona uyarsın, çok kilo almadan girersin doğuma allahın izniyle:Saruboceq:

handan2546 kullanıcısından alıntı
elalıcım şişli etfal hastanesinde tanıdık çok iyi bi kadındogumcu bulduk allah izin verirse cuma günü ona gidicem bütün idrar kan testlerimi herşeyimi yaptırcam sanırım cuma günü bana 2li test için gün verir ondan sonra kendi doktoruma gitmeye devam edicem:)) beleşe getirmiş olucam:)

handan iyi yapmışsın canım 2 li test fiyatları hastanesine göre değişiyor bende 1-2 hastaneden fiyat alıp yaptıracağım öyle düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…