kizlar ikili test sey oluyor degilmi bebek sagliklimi diye dimi? doktorum dediki 12. haftada testler yapacagiz onlar oluyor degilmi? kan testi felan
amanınn çok paraymış..peki naapcaz..devlet hastanesine gidip muayene olup ikili test istiyoruz mu dicezz
Ya benİm meleĞİm gÖzÜksÜn de o İkİlİ teste İsterse 500 lİra vereyİm tek gÖzÜksÜn
kizlar ikili test sey oluyor degilmi bebek sagliklimi diye dimi? doktorum dediki 12. haftada testler yapacagiz onlar oluyor degilmi? kan testi felan
slm kızlar nasılsınızzz?
ya bende özel hastaneye gidiyorumda doktorum bende idar kültürü hepatit b hepatit c gibibazı tahliller istedi özel hastanede 500 buluyor bunlr bende zeynep kamile gidip yaptırim diyorumda oraya gidince muayene olmam gerekiyor.
pembecim ssk prosedürü şöle önce gidiosun sıra alıosun hastaneden o sıran gelene kadar bekliosun sıran gelince muane oluosun doktor test istemezse taciz etcen bana hiç test yapılmadı felan die işte sonra testleri yapıosun bikaç gün sonra alıosun sonuç
Selam güzel annelerr
Nasılsınız bakalım bugün..
Ben çok fenayım düzeldim diyodum kendime nazar değidirdim sabah yediden beri çıkarıyorum artık halim kalmadı ,bide her yer kokuyo gibi geliyoo hiçbiyerde duramıyorumm neolacak böle bilmem .Akşam doktorda randevum var bakalım minik bebişim büyümüş mü teyzelerii...
ben geçen sene agustos annesiydim bu yıl da ekim annesi oluyorum.kızım 7 aylık ve ben 2.bekliyorum zor olacak benim için ama iinş saglkla dogar minik kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?