ben geçen sene agustos annesiydim bu yıl da ekim annesi oluyorum.kızım 7 aylık ve ben 2.bekliyorum zor olacak benim için ama iinş saglkla dogar minik kuzummm
ben geçen sene agustos annesiydim bu yıl da ekim annesi oluyorum.kızım 7 aylık ve ben 2.bekliyorum zor olacak benim için ama iinş saglkla dogar minik kuzummm
iyi cesaret ben cesaret edemezdim korkma yediğine içtiğine dikkat et allahın izniyle hiçbir şey olmaz ama bu kadar erken düşünmen seni yıpratmazmı ne güzel ikiz gibi büyütürsün
ben geçen sene agustos annesiydim bu yıl da ekim annesi oluyorum.kızım 7 aylık ve ben 2.bekliyorum zor olacak benim için ama iinş saglkla dogar minik kuzummm[/Q
canım ne güzel ikiz gibi büyürler ee zorlukları olacak ama allah yardım eder inş.
kızlar ultrason kağıdında haftası yazıyormu?
4Kızlar bugün bir şey öğrendim bebişlerimiz için, Esmaül-Hüsna yı bilenler vardır Allahın isimleri , oradaki isimleri saydıkça o iyi özellikler bebeğimize geçermiş , örneğin el-alim (bilgili), olurmuş bebişimiz., ay ay çok tatlı bu kuzucuklarımız....
günaydınn kuzuların analarıı,naabersinizzz...kayaemelcim saol tatlım bilgi için..ben de zaten özellikle beni dışardan duymaya başladığı zamandan itibaren bebişime kur'an dinleticem inşallah..hatta bi sure wardı unuttum hangisiydi de onu dinliyen bebek sakin huylu olurmuş..mutlaka esmaül hüsnanın da etkisi wardır..ben çok inanıyorum böylr şeylere..bi de zaten doğum kolay geçsin diye dualar da war..şimdiden araştırıyorum:)) doğumdan önce dağıtıcam millete,doğuma girerken arayıp herkesi okutcam inşallah:)) soora pıtır pıtır çıkırtıwercez:)[/QUOT
kızlar migde bulantısını azaltmanın bir yöntemi varmı denedim olmuyor istifarda edemiyorum istifar etsem rahatlıyacağım belki ama yok yok yok -tatlicadiarzu-
slm dün dr a gittim ve herşey yolunda 7+4üm elevit verdi 12 ye kadar içicekmişim.bulantımı kesti bu ilaç:) işlh böle devam eder...kalbide atıo bebeğimin çok küçük ablaları 1 cm daha:)))
kızlar migde bulantısını azaltmanın bir yöntemi varmı denedim olmuyor istifarda edemiyorum istifar etsem rahatlıyacağım belki ama yok yok yok -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?