2009 Ekim Anneleri

dilse ben de kız gibi hissediyorum ama belki de gönlümden o geçtiği için..erkek olursa şaşırırım gaaba:))) ben 9+6 yım canım

takvimlere göre erkek. cin takvimi olsun yorumcu olsun felan filan erkek. esime görede erkek. annem erkek hissediyormus annemin hislerine cok güvenirim. kayinvalidem kiz istiyor:)))))))). benim icimede sanki böyle dünya tatlisi kisimmmm olacakmis gibi doguyor

Ya bende bı erkek hıssedıom bı kız herkes oglun olacak dıyor eŞımde erkek dıyor ama Şu sıralar kızım olacak gıbı hıssedıyorum bakalım az kaldı:))

canim az kalmis yaa:)bugun carsamba bugunu sayma 4gunun kalmis gecer ins:) benim 2.randevum taaa 27 nisanda :)ben bile az kaldi diye seviniyorum

canim az kalmis yaa:)bugun carsamba bugunu sayma 4gunun kalmis gecer ins:) benim 2.randevum taaa 27 nisanda :)ben bile az kaldi diye seviniyorum

ahahahah bende hep öyle sayiyorum biliyormusun :))))))) bugünü saymasak bide pazari :))))) malum pazar tatil demiii:) bütün randevülerimi hep izinli oldugum güne aliyorum daha güzel oluyor. eve gidip sevincimi yasiyabiliyorum. sali-c.tesi calisiyorum. pazar ve p.tesileri izinliyim. gördünmü bak 3 gün oldu bile :))))):CüvCüv:

handan doğumamı 2 3 hafta kaldı ... ay öleyse anlatsana ben çok telaş yaptım şimdiden doğum konusunda... sanırım bu kalan 7 ayı güzel değerlendirip sakinleşmem lazım:))) ben 7+4üm

Kızlarr acıl bıŞe sorucamm Şımdı eŞım sıkma portakal alacak halden kasayla sıkıp sıkıp dolaba koysak vıtamını dÜŞermı hemenmı ıÇmek lazım bılgınız varmııııııııııııı

bakalim hayirlisi karnimda dünya güzeli kzimmi varrr yoksa yakisikli mertt oglummu. eger kiz olursa hep gamze istemisimdir. erkek olursa ya umut yada mert :). cok seviyorum bu isimleri. umut un ve mertin anlamlari cok güzel bence. bende hic migde bulantisi yok kizlar. 8 haftadan beri iki üc bögürdüm baskada bisey yok. fazla yiyince cikariyorum ama zaten bu bana kendimi bildim bileli oluyor :))))).göbek deligimin etrafinda tüler uzadi baya. cok enerjikim halen hic biseyim yok. eskiye göre daha istahliyim

slm kızlar nbr?benim midem yine fena bugün...süt içemiyorum yaaaa..sanki daha kötü olaacakmıs gibi geliyor..sizden nbr?

canım sıkıp sıkıp için..bekeltmeyin çabuk bozulur

merhaba arkadaslar , nasilsiniz , ? sukur ben iyiyim ama sanirim üsütmüsüm biraz sesim falan karismis ...

handan gündelik sikip dolaba koy portakal suyunu , onu 24 saat icersin tekrar sikip koyarsin , hem taze olur hem vitamin degerini yitirmez , ayrica dolapta fazla bekleyen portakal suyu acayip igrenc oluyor tavsiye etmem

maasallah yaa ikimizde 8 haftaligiz ama bir sana bak bir de bana sendeki durumlarin tam zitti bende

TeŞekkÜr ederım arkadaŞlar bılgıler ıÇın yemelık aldırıom zaten hergÜn sıkılmaz ya

dılsecım ne dogumu kız cınsıyet Ögrenmeye az kaldı daha 11 haftalıgız:))

öncelikle bebeğinin kalp atışlarını duymana çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde canım benim yerim o pıt pıt atan kalbini

kızartma falan yiyemiyorum kokusu bile yetiyor bana yesem ne olur bilmiyorum patates evet iyi gelebilir

benimde çok bulantım ve yanmam oluo o zaman tuzlu peyniri tıkıom ekmeğin içine yada patates yiorum. tutuo mideyi. ama ben dün elevite başladım bulantım geçti rahatım artık... şanslı hamişlerdenim elevit kimininkini arttırırmış:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…