bruda yada nasil diyim yakinlarda hic yokki. avusturyada belki vardir bi oraya gececem ama iste ordada yoksa ablama diyecegim tr den göndersinler bana. cok hevesliyim. p.tesi randevüm var bebisiimi görecem insallah heycandan ölüyorum. keske böyle saatler saniye gibi gecsede p.tesi olsa yaaa
canim az kalmis yaa:)bugun carsamba bugunu sayma 4gunun kalmis gecer ins:) benim 2.randevum taaa 27 nisanda :)ben bile az kaldi diye seviniyorum
Kızlarr acİl bİŞe sorucamm Şİmdİ eŞİm sıkma portakal alacak halden kasayla sıkıp sıkıp dolaba koysak vİtamİnİ dÜŞermİ hemenmİ İÇmek lazım bİlgİnİz varmııııııııııııı
Kızlarr acİl bİŞe sorucamm Şİmdİ eŞİm sıkma portakal alacak halden kasayla sıkıp sıkıp dolaba koysak vİtamİnİ dÜŞermİ hemenmİ İÇmek lazım bİlgİnİz varmııııııııııııı
bakalim hayirlisi karnimda dünya güzeli kzimmi varrr yoksa yakisikli mertt oglummu. eger kiz olursa hep gamze istemisimdir. erkek olursa ya umut yada mert :). cok seviyorum bu isimleri. umut un ve mertin anlamlari cok güzel bence. bende hic migde bulantisi yok kizlar. 8 haftadan beri iki üc bögürdüm baskada bisey yok. fazla yiyince cikariyorum ama zaten bu bana kendimi bildim bileli oluyor :))))).göbek deligimin etrafinda tüler uzadi baya. cok enerjikim halen hic biseyim yok. eskiye göre daha istahliyim
caNIM MİDEM BULANDIĞINDA söylediler yaptım iyi geldi bi dene istersen yanmayıda kesio.patatesleri güzelce yıka fırına ver.sora çıkar kabuğunu soy tuzla ve ye.ben geçen gün bulantıdan kıvranıyodum ki çıkaramıyorumda patates yaptım yedim çok iyi geldi. aşırı baharatlı kızartma vb şeyler bana dokunuyor ama senin nasıl bulantıların??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?