2009 Ekim Anneleri

benım suan ıkı cocugum cok sukur hayatta ılk kızımı ıkı yasında kaybettım.dedıgım gıbı bol yogurt yumurta cevız ve normalde yedıgım herseye devam ettım.sunan bırkızım ve bır oglum var.cok sukur saglıklılar.hamılelıklerımde pek sorun yasamadım.oglumda sadece mıyde bulantım oldu cok surmedı.suankı hamılelıgımdede bulantım yok.rahatım sadece bel agrım vardı oda 4 gundur yok.cın takvımıne ılk kızım uymadı dıgerlerı uyuyor

benım suan ıkı cocugum cok sukur hayatta ılk kızımı ıkı yasında kaybettım.dedıgım gıbı bol yogurt yumurta cevız ve normalde yedıgım herseye devam ettım.sunan bırkızım ve bır oglum var.cok sukur saglıklılar.hamılelıklerımde pek sorun yasamadım.oglumda sadece mıyde bulantım oldu cok surmedı.suankı hamılelıgımdede bulantım yok.rahatım sadece bel agrım vardı oda 4 gundur yok.cın takvımıne ılk kızım uymadı dıgerlerı uyuyor.sımdıkı erkek cıkıyor takvıme gore bakalım hayırlısı tek dılegım saglıklı sıhhatlı dunyaya gelsın hepımızın bebıslerı

kıssslar ben kactım aksamagörüsürüz herkesi ve bebişleri kocaman öptüm byeeees....

canim cok üzüldüm. melegin seni cennette bekliyor emin ol. Rabbim sabir versin. ALLAHIM bebeklerimizi bizlere bagislasin sag salim saglikli.

acıktım da meyve yiyordum canım müdürümle aynı odadayız dalga geçiyor bukadar yersen patlıyacaksın diye delikafadulden

:)) ye tatlim ye bol bol meyva ye. ben erik cok yiyorum. bide su yesil erikler ciksa saldriacagim ama mevsimi degil. cilek felan canim hic cekmiyor. eskiden cilegi görür görmez hemen alirdim. simdi aldik yine elim gitmiyor hic canm cekmiyor :S. tam tersi erik felan istiyorum

ay canım cekti vallahi zaten canım ekşi çekip duruyor ne yapsam bizimkine habermi versem ne kaydirigubbakcemile3

bende sürekli ekşi yiyorum bir limon yiyorum ooo ama tatlı çikolata hiç istemiyorum eriği bende bekliyorum şöyle yaz gelsede yesek ohh ağzım sulandı kaydirigubbakcemile3

bende sürekli ekşi yiyorum bir limon yiyorum ooo ama tatlı çikolata hiç istemiyorum eriği bende bekliyorum şöyle yaz gelsede yesek ohh ağzım sulandı kaydirigubbakcemile3

eskide çikolatayı kaşık kaşık yerdim şimdi yanından bile geçmiyorum normalde migdem bulanıyor ekşi yiyince bulanmıyor ne hikmettin sürekli yediğim zamanda migdem ağrıyor miğdede şaşırdı ne yapsın:icecream: canım dondurmada çekti şöyle kaymaklı buz gibi serin serin yesek of ne oldu bana delikafadulden

şimdiden sıkıldım elma portakal doğru dürüst meyve yokki
şöyle yaz gelsede şeftali , erik, kayısı , kavun , üzüm yesek sırnaşık şey

hic sorma nisan mayis gibi cikiyormus 4 gözle bekliyorum. size yemin ederim kislar rüyamda iki cuval yesil erik gördüm. cuvallara bakiyorum esime bakiyroum ama sevincim yüzümden nasil belli. sonra hic erik yememis gibi yemeye basladim. esime dedimki gel hemen eve götürelim sen balkona koy otur ben tuz alip geliyom bandira bandira yeriz dedim :).. aklimdan cikmiyorya rüyamada girdi

yaa kıslar bende asla ekşi yiyemiyorum hamişlikten önce bolbol portakal yerdim şimdi tatlı olursa yiyebiliyorum acıyı daha çok tercih ediyorum

funda ekşi yiyince kızın olacak derler ben kocakarıların yalancısıyım kaydirigubbakcemile3

bir wc arası okadar su içersen yerinde oturamazsın tabi görüşürüz .....

şu hamilelik insanın yeme zevkinide alt üst ediyor normalde tatlı şeyleri çok severdim ekşiyide severim ama tatlı gibi değil şimdi yanına yanaşmıyorum

olsun canım olsun hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsun kendime benzetirim işte kociş bir tanesiyle uğraşırken iki tane olur ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…