canimm allah bagislasin hepsini sana. secdenurr peki neler yedin? neler ictin? peki cok sorun cektinmi? cinsiyetleri ne cocuklarin? peki hani diyorlarya erken bulanti olursa kiz olmazsa erkek yok cok uyursan kiz uyumazsan erkek felan bunlar dogrumu? cin takvimi dogrumuydu? :))))))))))))))))) belirtiler nelerdi cocuklarinda? cokmu sordum? :)))))))))))))))))
benım suan ıkı cocugum cok sukur hayatta ılk kızımı ıkı yasında kaybettım.dedıgım gıbı bol yogurt yumurta cevız ve normalde yedıgım herseye devam ettım.sunan bırkızım ve bır oglum var.cok sukur saglıklılar.hamılelıklerımde pek sorun yasamadım.oglumda sadece mıyde bulantım oldu cok surmedı.suankı hamılelıgımdede bulantım yok.rahatım sadece bel agrım vardı oda 4 gundur yok.cın takvımıne ılk kızım uymadı dıgerlerı uyuyor.sımdıkı erkek cıkıyor takvıme gore bakalım hayırlısı tek dılegım saglıklı sıhhatlı dunyaya gelsın hepımızın bebıslerı
ben buradayım fatoş
:)) ye tatlim ye bol bol meyva ye. ben erik cok yiyorum. bide su yesil erikler ciksa saldriacagim ama mevsimi degil. cilek felan canim hic cekmiyor. eskiden cilegi görür görmez hemen alirdim. simdi aldik yine elim gitmiyor hic canm cekmiyor :S. tam tersi erik felan istiyorum
bende sürekli ekşi yiyorum bir limon yiyorum ooo ama tatlı çikolata hiç istemiyorum eriği bende bekliyorum şöyle yaz gelsede yesek ohh ağzım sulandı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?