2009 Ekim Anneleri

e handan ben dAHA yeniyim beni nie heyecanlandırıosun:))) hadi hayırlısı canım kaçıncı haftada belli oluo 12 mi benim daha 4 haftam var off o zaman:))) ama ben kız hissediyorum...

Dılsecım bellı olmuyormuŞ canım normalde 12-13 haftadalarda bellı oluyormuŞ ama kımı bebıŞ gÖstermıyomuŞ o zaman beklıyosun benım eltımın bebıŞı 6.ayda gÖsterdı erkek oldugunu Çatladılar artık:))

ilkayyy hosgeldin canikommm nasilsin bugün? cok gecmis olsun canim insallah tez zamanda atatlirsin. bende grip olmustum artik öksürmekten icim disima cikmisti doktora gittip agliyarak bebegime bisey olurmu diyede cok sükür hic biseycik olmuyormus. ben biraz pimpirikliyimde:)) herseyden tirsar oldum valla.

kizlar sütü isitip iciyorum ben ama bende ishal yapiyo ((

Kıs fatoŞ ne gÜsel keŞke benıde ıshal yapsa ben hep kabıızım normal sÜt ıÇemıyorum zaten acaıp gaz ŞıŞklınlık yapıo laktaz sÜt ıÇıyorum

TeŞekkÜr ederİm arkadaŞlar bİlgİler İÇİn yemelİk aldırıom zaten hergÜn sıkılmaz ya

dİlsecİm ne dogumu kız cİnsİyet Ögrenmeye az kaldı daha 11 haftalıgız:))

handancim ne hissediyorsun? tahminler ne? takvimelr felan :)))). ne heycan vardir sende simdi. bende bile simdiden basladi:jeyyar: su tipe bakin ya :)))))))))))))))))))))

fatoşcum önce erkek hissediyordum şimdi kız hissediom degişio sürekli :)) eşim ve arkadaşlarım erkek diyor ama öle kesin bişey hissetmiyorum bendemi anormallik ne
çin takvimi erkek diyor

fatoş sen kaç haftalıksın cinsiyetimi merak ediosun sende:) ya şu takvim olayı ne kızlar??? çin takvimi mi neyse artık cinsiyeti tahmin etmede ??? nolur bilgi verin:))))

zor tabi canım ya hergün kuru incir yiyorum kayısı çok kötü olursam zeytinyagı içiyorum idare ediyorum işte

süt başlı başına problem benim içinde hazımsızlık sorunum var normalde lıght içiyorum tabi kabızlıkta var yani süt içmek benim için kabus gibi birşey ama katlanıyorum
Bu arada kayınvalideme köyden pekmez gelmiş ben ondan içiyorum günde 2 yemek kaşığı falan pekmezde çok faydalıymış

dilsee tatlim ben bugün yavrumla tam 8 haftaligiz :) 2. ayimiza girecegiz insallah. randevüye gittigimde 2 aylik oluyoruz. tatlim googleye cinsiyet cin takvimi ver.
orda liste var yukardan asgaiya yaslar, sagdan sola aylar. sen yasinin oldugu yere ve hamile kaldigin aya bak orasi mavimi pembemi:)

bende 7+6 gunluk hamileyim ama benim dorduncu hamilelegim.hic bir hamilelegimde sut icemedim ama bol bol yogurt yiyorum hem miydemede cok iyi geliyor soguk soguk.tavsiye ederim

evet pekmez cok faydaliymis. bende hergün kahvaltida yiyorum. bazen canim cekiyor gece aliyorum ekmegi pekmezi sür sür ye :))

bende 7+6 gunluk hamileyim ama benim dorduncu hamilelegim.hic bir hamilelegimde sut icemedim ama bol bol yogurt yiyorum hem miydemede cok iyi geliyor soguk soguk.tavsiye ederim

canimm allah bagislasin hepsini sana. secdenurr peki neler yedin? neler ictin? peki cok sorun cektinmi? cinsiyetleri ne cocuklarin? peki hani diyorlarya erken bulanti olursa kiz olmazsa erkek yok cok uyursan kiz uyumazsan erkek felan bunlar dogrumu? cin takvimi dogrumuydu? :))))))))))))))))) belirtiler nelerdi cocuklarinda? cokmu sordum? :)))))))))))))))))

kızlar arkadasımdan öğremdim ne kadar dogru bilmiyorum..sütü ılıtıp içine cok az seker atınca mideyi rahatlatıyormuş...işe yararmı bilmem ama ben denemeye gidiyorum bakalım :))))eger işe yararsa hem süt içmiş hem de midemi rahatlatmıs olurum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…