2009 Ekim Anneleri

QUOTE=funda1980;5668998]eskide çikolatayı kaşık kaşık yerdim şimdi yanından bile geçmiyorum normalde migdem bulanıyor ekşi yiyince bulanmıyor ne hikmettin sürekli yediğim zamanda migdem ağrıyor miğdede şaşırdı ne yapsın:icecream: canım dondurmada çekti şöyle kaymaklı buz gibi serin serin yesek of ne oldu bana delikafadulden[/QUOTE]

benimde canim cekti valla dondurma bide icecream yaziyorya balli balli offff :icecream::icecream::icecream:

kızlarrr galiba ben bebegimi hissediyorum yaaaa göbişimin altında böle pıt pıt bi atış var sanki olaabilirmi acaba

kızlarrr galiba ben bebegimi hissediyorum yaaaa göbişimin altında böle pıt pıt bi atış var sanki olaabilirmi acaba

olur canım olur niye olmasın demekki seninki yerinde duramıyor annesine kendini hissettirmek için elinden geleni yapıyor kaydirigubbakcemile3

çok heyecanlandım fundacım ya çikolata yiyince oldu durdu şimdi:)))

ayy büyüse bu göbişler bebişleri hissetsek hep ya

öncelikle tüm hamişleri tebrik ediyorum, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn

canım ilk gebeliklerde 18-20.haftadan önce hisedemezsin, barsak hareketlerini algılıyo olman olası.. eğer 2. gebeliğinse 16. haftadan itibaren hissedebilirsin..

dbest bende öyle biliyorum ama bu farklıydı daha önce bagırsak hakeretlerim oldu bu farklıydı benim 8.haftada hisseden arkadaşlarım var bence bu degişken bişey bilemiyorum tabi yinede

bi agirlik cöktü üzerime. yatsamda uyusam diye bakiyorum. cikmama 1 saat kaldi cok sükür. esneye esneye gözlerimden yas geliyor. bi yandanda hava muhtesem cikip yürümek ve dondurma yemek istiyorum.. istiyorumda istiyorum :))

yaaa kızlar bende bi anormallikmi var, canım ne ekşi istiyor nede tatlı (

çok heyecanlandım fundacım ya çikolata yiyince oldu durdu şimdi:)))

ayy büyüse bu göbişler bebişleri hissetsek hep ya

handancım KKda biyerde okumuştum, 2li test yapılırken bebeğin hareket etmesi için yanınızda çikolata bulundurun yazıyodu, hatta bi arkadaş bilsem fırsattan istifade yerdim doktor yasakladı demişti aklımda kalmış...
belki senin çikolata harekete geçirmiştir seninkini, arada bişiler bendede oluyo ama ne olduğu hakkında nötr üm-tatlicadiarzu-

bende geldimmmmmmm az bir baktim kizlar caniniz ne kadar da cok sey istiyorrrrrrrrr masallahhhh , benim canimin ne istedigi hic belli olmuyor hergun degisiyor cokacimcoook bir gun tatli istiyor bir gun acili bir eksili , bende anlamadim gitti :)))))))) bu arada can erigi ve seftaliyi dun gece canim cok istedi hatta esime dedim 1.2 ay sabret dedi anca cikar , ama tam mevsiminde yesek iyi olur , simdi canimizin istedigini belki bir iki ay sonra istemeye bilir , elammmmmm anormallik yok canim benimde 1 hafta oncesine kadar canim hic bisi istemiyordu yani cekmiyordu oyle eksi tatli falan ama iki gundur boyleyim biraz zaten gecici bugunlerde

Bence bebeklerimizi hissetmek icin belki erken fakat gecen hafza bende hissettim boyle balik kayiyor gibi karnimda bu bagirsaklar falan degildi bebekti :))) ama bu hafta hissedemiyorum , oysa suan bebeklerimiz hareket ediyor henuz kaslari falan gelismedi daha 3 santim ancadirlar o nedenle biz hissedemiyoruz ama bir kac hafta sonra net olarak hissederiz bence sen hissetmissin bebegini handancim

sağolasın ilkayım inşallah benimde isticek cnm bişeyler, kocisi göndercem almaya :)))
ama ben bugün çok mutluyum hiç kusmadım :)))
şimdi bişey dicem ama kızma :)) hani kusmadımyaa bu seferde acaba bişeymi oldu diyorum bebeğime, bağışıklık kazandım ya kusmaya :))

slm kızlar nasılsınız??yarın doktorla randevum var inşallah kalp atısını duyucaz cok korkuyorum umarım hersey yolundadır:Saruboceq:

canim benim yaaa :))) ne guzel iste yavas yavas atlatiyorsun bulanti istifar dönemini , bu güzel bir haber , ama bugun istifar etmedin diye yarinda etmeyecegin anlamina gelmez :)) belki 2.3 hafta daha surebilir ama doktorlarin söylemlerine göre 10 haftadan itibaren azalmaya basliyor bu istifar olayi sende yavas yavas bu dönemi atlatacaksin sonra daha iyi olacak istahinda acilir kendini daha iyi hissedersin hihoyyyt

allah iyiligini versin emi :))))))))))))))))) ana yüregi istee herseyden tirsiyor :))

inşallah ilkayım dediğin gibi olur, sağol bitanem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…