a,selam canim , insallah hersey yolundadir korkma bebeginin kalp atislarini yarin sende duyarsin pit pit pit :))
valla niye yalan söylim isi birakip evimde oturmak istiyorum. hergün yürümeye gidim hamileligimin tadini cikarim istiyorum amaa isteee
dün gece yeni bir sayfa ve liste yapiyordum hem boyle daha net ve duzgun ama o kadar uykum geldiki yarisini yazdigim halde dayanamadim , ustelik biz ekim anneleri olarak kalabaligiz masallah , geri oyle kapatttim yattim sonra tekrar yapmaya calisacagim , bu listeyi
Ben ilk bebegimde hem egitim aliyor hem calisiyordum , ama cok pismanim keske rahat rahat otursaydim diyorum stres anneyi ve bebegi etkiliyor , tabi eger hersey yolunda olurda erken dogum riskin falanda olmazssa calisabilirsin calistigin ortam rahat ve stresten uzaksa
selam canım benım saol inşallah duyucaz yarın:dance:
senin nasıl gidiyo?
valla he masallahimiz var ekimde patlama olacak delikafadulden bizim ailede hic kimse terazi burcu degil degisik oldu :)). ellerine saglikkk ilkaycimmm
yaa hayatum su cinsiyet hissetme tahminlerinide eklermisin acaba?
Arkadaşlar merhabaaaaa,
Varya pes yani ne geveze ekim anneleriyiz yawdelikafadulden dünden beri oku oku öldüm ve bıraktım artık valla, çok birikmiş bir süredir işlerim çok yoğundu...
Kıslar biz en son bu pazartesi doktora gittik miniğimle, 9+6 idi veee 2,94 cm. ellerini ayaklarını tomurcuk halinde gördüm veee ayakları oynuyordu gülmekten öldümhihoyyyt doktor bu çok yaramaz olacak diyor sırnaşık şey Ayın 21'inde ikili taramaya gidiyorum çok şükür artık bulantılarım azaldı ama ben de çok çabuk acıkıyorum eşim dün sırf ben yiyeyim diye balık yaptı onun kokusu öldürdü beni ya :1no2: bir lokma bile yiyemedim ama yemek lazım çok huzursuz hissediyorum bu konuda kendimi özlemişim sizleri yaww :dance:
Arkadaşlar merhabaaaaa,
Varya pes yani ne geveze ekim anneleriyiz yawdelikafadulden dünden beri oku oku öldüm ve bıraktım artık valla, çok birikmiş bir süredir işlerim çok yoğundu...
Kıslar biz en son bu pazartesi doktora gittik miniğimle, 9+6 idi veee 2,94 cm. ellerini ayaklarını tomurcuk halinde gördüm veee ayakları oynuyordu gülmekten öldümhihoyyyt doktor bu çok yaramaz olacak diyor sırnaşık şey Ayın 21'inde ikili taramaya gidiyorum çok şükür artık bulantılarım azaldı ama ben de çok çabuk acıkıyorum eşim dün sırf ben yiyeyim diye balık yaptı onun kokusu öldürdü beni ya :1no2: bir lokma bile yiyemedim ama yemek lazım çok huzursuz hissediyorum bu konuda kendimi özlemişim sizleri yaww :dance:
Arkadaşlar merhabaaaaa,
valla hepinizi iyiki tanimisim. cok sagolun iyiki varsiniz. gercekten vakit sizinle ayri geciyor. herseyi paylasabiliyoruz.. herkesin ayri ayri sorunlari var kusmak kusmamak yemek yememek ama hepimizin istegi ayni.. bebislerimizi saglikli gene dünyamiza getirmek. RABBIM hepimizin yardimcisi olsun
Arkadaşlar merhabaaaaa,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?