2009 Ekim Anneleri

Şeniz inş daha ne güzel şeyler paylaşırız burada canım .

masallahhhh 41 kere masallahhh. ay bende görsem bebisimin haraketlerini 9. haftada gözükmez dimi?

Sağol hayatım darısı başınıza inşallah. Valla ben gitmeden Kağan Kocatepenin internet sitesinde okumştum eğer şanlıysanız bu hafta hareketlerini de görebilirsiniz demişti zaten o kadar şaşırdıkki hatta eşim ''aha hareket etti'' deyince doktor da ben de çok güldükdelikafadulden Eşimin o tepksini hiç unutmuycam sanırım
Benim minik oynak olacak galiba ben ona shakira dinletiyorum teyzeleriii :roflol:

çok güzel ya maşallah 9. haftada belli oluyormu elleri ayakları tomurcuk tomurcuk
bende 12.haftamda gideceğim ooo desene kocaman olacak bebiş görünce tanıyamayacağım kaydirigubbakcemile3

Kesinlikle çok net bir şekilde göreceksin bence de canım:lepi: Teşekkürler iyi dileklerin için Allah hepimizin miniklerini korusun

ıyı aksamlar güzel hamişler.... ben gıremedım yıne sayfalar kendınden geçmiş..almıs basını gıtmıs:)ne güzel ama okurken bende sohbet katılsaydım dıyorum ama nerdee bıraz halsızlık var...ben hıc süt ıcemıyorumhatta aklıma geldıkce mıdem bulanıyor..yogurt arada yıyorum.meyve falan yıyemıyorum..ne guzle bazı arkadaslar yıyor..ama doktor bana bbek hersekılde beslenır cok fazla takma kafana.dedi...

Kızlar ya nasıl kalp atışlarını duyuyorsunuz.Ben pazartesi gittim normalde şuan 8 + 3 günlük ama bebek 6 bucuk 7 haftalık dedi doktor.Kalp atışlarını ekranda gördüm duymadım siz nasıl duydunuz ki.boyu 6.2 mm miş gerçi doktor tamda ölçemedi.Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Son düzenleme:

Sen neden kalp atışlarını duyamadınki canımcım ya gördün madem doktoru ultrasonun sesini açması lazım belki o yüzden duymamışsındır bir daha gittiğinde sorsana CADIARZU

BEN VAZGECTIMMMMMMMM BU LISTEYI YAPMAKTAN 2 SAAT UGRASTIM PC DONDU BILGISAYARDAN CIZELGE AKTARIRKEN YAPTIGIM DA BOSAAAA GITTIIIIIIII :çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama DUZGUN BIR YAPALIM DEDIK RENKLI BIR DOSYA INDIRIYORDUM BU EN GUZEL LISTE OLACAKTI AMA OLMADIIIIIIII OLMADIIIII BEN CIKIYORUM GORUSURUZ ARKADASLAR SONRA

Sağol canım benim okuduklarım kadarıyla sennile çok yakınız sanırım senin de 10. hafta olsa gerek 21'inde ikili test yaptırıcam ben sen ne alemdesin sen de ikili için gitmeyecek misin bu ara?

cnm bende 20 sinde gidicem ikili test ense kalınlığı ve burun kemiği içinnnnyerimseniben

:teselli:üzülme cnmmmm sonra denersinnnnnyerimseniben

kizlar merhaba. bugun benim akintim bayaa gelio. su gibi normalde boyle deildi. akintisi boyle olan var mi?:uhm:

bardaktan boşalır gibi gelmiyorsa eğer bi problem yok demişti doktorum benim ama genede doktorunu arayıp sormakta yaravar bence buketcim...

kızlar bugün dr. gittim. minik bebeğimin kalbini dinledim. artık hamile olduğuma inanıyorum. inş. hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…