valla hepinizi iyiki tanimisim. cok sagolun iyiki varsiniz. gercekten vakit sizinle ayri geciyor. herseyi paylasabiliyoruz.. herkesin ayri ayri sorunlari var kusmak kusmamak yemek yememek ama hepimizin istegi ayni.. bebislerimizi saglikli gene dünyamiza getirmek. RABBIM hepimizin yardimcisi olsun
masallahhhh 41 kere masallahhh. ay bende görsem bebisimin haraketlerini 9. haftada gözükmez dimi?
çok güzel ya maşallah 9. haftada belli oluyormu elleri ayakları tomurcuk tomurcuk
bende 12.haftamda gideceğim ooo desene kocaman olacak bebiş görünce tanıyamayacağım kaydirigubbakcemile3
canım çok sevindimm....maşallah bebişine
Kızlar ya nasıl kalp atışlarını duyuyorsunuz.Ben pazartesi gittim normalde şuan 8 + 3 günlük ama bebek 6 bucuk 7 haftalık dedi doktor.Kalp atışlarını ekranda gördüm duymadım siz nasıl duydunuz ki.boyu 6.2 mm miş gerçi doktor tamda ölçemedi.Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Sağol canım benim okuduklarım kadarıyla sennile çok yakınız sanırım senin de 10. hafta olsa gerek 21'inde ikili test yaptırıcam ben sen ne alemdesin sen de ikili için gitmeyecek misin bu ara?
BEN VAZGECTIMMMMMMMM BU LISTEYI YAPMAKTAN 2 SAAT UGRASTIM PC DONDU BILGISAYARDAN CIZELGE AKTARIRKEN YAPTIGIM DA BOSAAAA GITTIIIIIIII :çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama DUZGUN BIR YAPALIM DEDIK RENKLI BIR DOSYA INDIRIYORDUM BU EN GUZEL LISTE OLACAKTI AMA OLMADIIIIIIII OLMADIIIII BEN CIKIYORUM GORUSURUZ ARKADASLAR SONRA
kızlar benim tricker ne yaptıysam gorunmuyo!!ben nerde yanlıs yapıyorum acaba:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?