2009 Ekim Anneleri

Sen neden kalp atışlarını duyamadınki canımcım ya gördün madem doktoru ultrasonun sesini açması lazım belki o yüzden duymamışsındır bir daha gittiğinde sorsana CADIARZU

Doktor sadece bak bu kalp atışları dedi ekranda görünüyordu ama ses falan açmadı yani duyamadım değil duymaya çalışmadık sadece dediğim gibi ekranda gördüm.

ne yapiyorsunuz off cok bunaldim , bugun listeyide yapamadim artik vazgectim aranizdan birisi yapsin , ugrastim yaptigimida bozdum benneyaptımki

merhaba canim , evet liste yapacaktim daha duzgun ve sonradan gelen arkadaslarida eklemek icin bir iki sey daha ekleyecektim , ama vazgectim benim yerime baskasi yapsin bugun tam hazirladim duzenledim herkesi tek tek ekledim falan bilgisayrimdan dosya indirirken pc dondu kaldi , tum yaptiklarim bosuna gitti o neden artik yapmiyorum

anladim canim. benim pcde sapitiyor arada. cok sey yuklemisiz herhalde ama ben bide hic anlamam bilgisayardan oyle kalir artik :))

ben amerikadayim. 4 sene oldu geldik. alismaya calisiyorum iste. esim zaten burali ama benim icin baya zor oldu ilk zamanlarda.

sende bendensin canim yurtdisindasin. gurbetciler olarak zor isimiz. annem falan gelemez benim cok uzak. seninkiler gelecekmi? benim belki esimin annanesi gelir bakmaya o kadar.

evet gurbette olmak zor canim , ben ilk okuldan beri burdayim burda okudum burda yetistim ama cocuklugum Türkiye de gecti canim vatanimda bendeki vatan sevgisi bambaskadir her yil giderim ama bu yil maglum bu durumda gidemecegim , benim ailem burda yasiyor , ama fazla türk olan bir yer degil kaldigim yer zaten , cocugumada kendim bakacagim evdeyim artik

sende orda yanlizim diye üzülme önemli olan esinle mutlu olman , sonuc itibariyle heryer ayni ne yapalim kader bizleri hep biryerlere sürüklemis iste hayirlisi olsun canim , gün gelir tümden döneriz vatana insallah

senin isin daha kolaymis canim. hem kucuklukten gitmissin hemde ailende orda ne guzel. Ben hayiflanmam aslinda sikayet etmem cocuk bakmaktan ev isinden falan severim ama ne bileyim yakininda olsa birisi insanin daha iyi olur. benimde iyice alismam lazim buraya. cocuk buyuyecek okula gidecek herkesle ben hasir nasir olurum.

sende orda yanlizim diye üzülme önemli olan esinle mutlu olman , sonuc itibariyle heryer ayni ne yapalim kader bizleri hep biryerlere sürüklemis iste hayirlisi olsun canim , gün gelir tümden döneriz vatana insallah

bikac turk arkadasim var onlarla gorusuyorum iyi oluyor canim. ben esimin isinden dolayi 2 senede bir gidiyorum turkiyeye ama 6 ay kaliyorum. yani 2 keredir 6 ay kaldim. izmirliyim aslen. iyi oluyor uzun sure kalinca.

amerika cok uzak keske benim yasadigim ülkede olsaydin zaten pek fazlada türk yok birbirimize destek olurduk , ama madem artik o ulkede yasayacaksin ülkenin dilini ingilizceni iyi ögren hak hukuk ne gerekiyorsa o ülkeye ait onlari iyi ögren canim , bunlar ilerde sana cok lazim olacak hem cocuk okula giderken ona yardimci olabilen icin hem kendin icin hayatta asla kimseye bagimli kalmamak icin esinde olsa yakininda olsa fark etmez herzaman yanliz kaldiginda ayaklarinin üzerinde durmak icin herseyi ögrenmelisin bu herkes icin gecerli yabanci bir ulkeye yeni gelmis olan herkes icin kadin erkek fark etmez

Türkiye ye gidip gelmen cok guzel hic olmazssa bunalmazssin ve ayrica orda kendine cevre edinmende guzel türk arkadaslarinla birlikte olursun , kendine ayni zamanda amerikalilarla gerci yasadigin bölge ve insanlari nasil bilemiyorum fakat yabancilarlada irtibat kur derim

ilkaycim dediklerin cok dogru. kimse bagli yasanmiyor. herseyi kendin ogreneceksin soracaksin arastiracaksin. hamile kaldigim ay 4 seneden sonra ilk kez ehliyet almaya karar verdim ve aldim 1 ay icinde. kafaya takinca oluyormus demekki. gozum kulagim hep acik. benim esim amerikali oldugu icin zaten ister istemez amerikalilarla beraberiz surekli :))) hem onun ailesi hem arkadas ve is cevresi herkes amerikali. bende sorup arastiriyorum herseyi arkadaslardan. sunu nasil yaptiniz bunu nerden aldiniz falan gibi. napalim boyle boyle alisacagiz.

Tebrik ederim seni ehliyetini almissin 1 ay gibi kisa bir surede , bence sen cok daha kolay uyum saglarsin ve guzel basarilara imza atarsin , esin amerikaliymis ALLAH mesut etsin canim , peki onunla dil sorununu nasil hallettin ? .. konusabiliyormuydun öncesinden ingilizceyi ? , askim dili , dini , irki yokmus derler , ama nedense ben yabanci bir ulkede buyumeme ragmen bir yabanciyla evlenmezdim kültür farki ilerde olabilcek anlasmazliklar vs... ama sen bunu basarmissin bu cok guzel amerikali bir enistemiz var dilerim hep mutlu olursun canim

sagol canim. benim zaten ingilizcem vardi universiteden ve liseden esimle evlenince cok guzel pratik oldu :))) kultur farkimiz cok var tabiki daglar kadar hemde. ilk baslarda beklenti icindeydim yani bizim gibi davranacaklar zannettim esimin ailesi falan ama baktimki burda cok farkli gelin kaynana iliskileri falan bende uyum saglamaya basladim. bisekilde idare ediyoruz iste maci :)) allah seninde mutlulugunu bozmasin canim. sen onceden calisiyordun sanirim degilmi? bende calismistim ilk geldigimizde ama sonra biraktim. kafama gore biyer bulamadim.

:)) seni anliyorum tatlim , ilk basta insan tereddut ediyor ama zamanla alisiyor yabancilara , hayat bu ne yapalim , bana gelince evet ben çalisiyordum ama isimi biraktim artik evdeyim bu yanlisi bir defa yaptim ilk hamileligimde ama bunda yapmamaya karar verdim stresten uzak isten uzak bir hamilelik yasamak istiyorum cunku benim erken dogum riskim var zaten dikkat etmem gerekiyor , gerci ne yaparsam yapayim taktir ALLAH in olacak hersey oluyor , insallah dilerim tüm bebekler saglikli bir sekilde dogar boylece aliriz kucaklarimiza gununde zamaninda ALLAH im yardim etsin cok dua ediyorum bunun icin .. sende bence bebegini dogur biraz büyüsün ondan sonra calismaya baslarsin çünkü bir bebek cok cabuk buyuyor zaman hizla akiyor onun o bebeklik halini geriye getirmek imkansiz oluyor bebeklerin anneye ihtiyaci olan bir dönemde onlari yanliz birakmak hic iyi bir fikir degil ama bazen belki sartlar bunu gerektirebilir hayirlisi olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…