nerde takıldın yardımcı olmaya çalışalım
kızlar bugün dr. gittim. minik bebeğimin kalbini dinledim. artık hamile olduğuma inanıyorum. inş. hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
Sen neden kalp atışlarını duyamadınki canımcım ya gördün madem doktoru ultrasonun sesini açması lazım belki o yüzden duymamışsındır bir daha gittiğinde sorsana CADIARZU
evet gurbette olmak zor canim , ben ilk okuldan beri burdayim burda okudum burda yetistim ama cocuklugum Türkiye de gecti canim vatanimda bendeki vatan sevgisi bambaskadir her yil giderim ama bu yil maglum bu durumda gidemecegim , benim ailem burda yasiyor , ama fazla türk olan bir yer degil kaldigim yer zaten , cocugumada kendim bakacagim evdeyim artik
sende orda yanlizim diye üzülme önemli olan esinle mutlu olman , sonuc itibariyle heryer ayni ne yapalim kader bizleri hep biryerlere sürüklemis iste hayirlisi olsun canim , gün gelir tümden döneriz vatana insallah
ilkaycim dediklerin cok dogru. kimse bagli yasanmiyor. herseyi kendin ogreneceksin soracaksin arastiracaksin. hamile kaldigim ay 4 seneden sonra ilk kez ehliyet almaya karar verdim ve aldim 1 ay icinde. kafaya takinca oluyormus demekki. gozum kulagim hep acik. benim esim amerikali oldugu icin zaten ister istemez amerikalilarla beraberiz surekli :))) hem onun ailesi hem arkadas ve is cevresi herkes amerikali. bende sorup arastiriyorum herseyi arkadaslardan. sunu nasil yaptiniz bunu nerden aldiniz falan gibi. napalim boyle boyle alisacagiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?