2009 Ekim Anneleri

simdi ben cikiyorum burda saat 00: 50 gece yarisini gecti sayilir canim esimde cagiriyor artik uyumamis daha :)) kendine dikkat et öptüm seni görüsürüz canim :1hug:

evet canim. cok kucukken yani en azindan 2 yasina gelene kadar falan calismayi istemiyorum. ama tabi allah korusun cok mecbur durumda kaliriz o zaman calisirim ama suandaki sartlarda calismiycam gozukuyor. cocugumun her evresinde yaninda olmak istiyorum. allah o gunleri nasip etsin insallah hepimize. dedigin gibi saglikla alalim kucagimza en guzel mutluluk bu :))

benide ekleyebilirsiniz kızlar sat: 03 ocak 2009
mtd : 11 ekim 2009
kilo: 63

herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler

Son düzenleme:
günaydın herkese,

ben de bugün gidicem Allah nasip ederse kalp atışı için

Günaydın kızlar, nasılsınız?

bijoux cum duyacaksın Allahın izniyle bebeğinin kalp atışlarını içini rahat tut...

günaydın canım iyi olmaya çalışıyoruz bizim yaramaz bugün istifar ettirdi beni ama yok migde bulantısı devam ediyor kafamçokkarıştı

Canım ya şu 3. ayıda bitirsek allahın izniyle biraz rahatlayacak midelerimiz bende iki sabahtır sadece öğürüyorum ama istifra etmiyorum çok şükür.

duyacaksın bitanem hiç merak etme

teşekkürler canımm :1hug:

şu kalp atışı stresi de bitsin, artık bebek falan pek takmicam, büyüsün orda sağlıklı sağlıklı. artık eski yaşamıma dönücem allah nasip ederse..

Günaydın kızlar, nasılsınız?

bijoux cum duyacaksın Allahın izniyle bebeğinin kalp atışlarını içini rahat tut...

sağol canım a.s., artık ben çok sıkıldım... eski hayatımı çok özlüyorum. midem berbat, acayip rahatsızım bütün gün midemden. hiiiç uyuyamıyorum. cevremdeki herkes sunu yap bunu yapma öyle böyle şöyle :bbo: kafayı yicem kızlar -tatlicadiarzu-

cnm öle deme, inanki şu bulantılar geçince dahada keyif alacaksın hamileliğinden henüz çok başındayız, zamanla herşey rayına oturacak inan...
insanların dediklerini pek umursama, doktorunun tavsiyelerine uy, tedbir bizden takdir Allahtan...

günaydin herkeslereeeeeeeeeeeeeee ! nasilsiniz kizzlar? ben kendi kendime nazar degdirdim valla bu sabah migdem bulanmaya basladi yarim saat boyunca mahfoldum zor kiendime geldim. bide aksam teeee 9 da yattim ya halen uykusuzluktan ölüyorum. haftasonu olsada uyusammmmmmmmmm

günaydın hanımlar anlaşılan bulantı ve uykusuzluk çoğumuzun başında hala olsun sabır az kaldı inş. dokuz ay sürmez hiç birimizinki.benimde midem kötü ama aç oburluğumdan sabah sabah salata süt diye kalkarsanız yataktan böle olur.çıldırıcam yeşillik diye galiba bizim yaramazda benim gibi ot obur olcak bu gidişle :)))

günaydıııın.....benimde midem çok kötüydü doktorum zencefilli şeker önerdi iyide geldi......deneyin isterseniz.birde sabah yataktan kalkmadan çubuk kreker yiyorum.....

kızlar şimdi bişey dikkatimi çekti ekim annelerinden hiç bursalı yok galiba ???benden başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…