cnm allahımın izniyle duyacaksın bebişinin kalp atışlarını:asigim:büyümüştürde zaten bebişinyerimseniben
aalaracığım nasıılsın
önceki sayfalarda annem için temennini bildirmişsin. çok memnun oldum canım. annemi yarın hastaneye yatırıcaz kısmetse . inşallah hayırlısı ile atlatırız ameliyatı. çok endişeleniyorum. inşallah çabucak , sağlıkla çıkar ameliyattan
:Saruboceq:
oyyyy taze anne adaylar mehabalar.sizler yeni yeni alısıyorsunuz hamişliğe sanırım.kendim geldim aklıma.hamişliğm geldi.ama inanın zaman cok cabuk geciyor.hamileliğinizin tadını cıkarın.çok güzel günler cok güzel anılar.inşallah mevlam saglıklı sıhhatlı kucagınıza almayı nasip eder canlarım sevgiler
bakalım biz ne zaman kurtulucaz o kokulardan senin adına sevindim ama bijoux.jasmincim bence sende sorun etme keşke benimde bir işim olsa hayatımın biraz düzeni olsa böle evde olmak daha beter bişey çıldırcak gibi oluyorum bazen duvarlar üstüme üstüme geliyo.ama malesef ben bu durumda çalışamam çünkü benim mesleğim hiç hamile bir bayana göre değil tehlikesi çok fazla.bu arada biri bana dur desin koca paket süt bitti hala canım istiyo((
aalaracığım nasıılsın
önceki sayfalarda annem için temennini bildirmişsin. çok memnun oldum canım. annemi yarın hastaneye yatırıcaz kısmetse . inşallah hayırlısı ile atlatırız ameliyatı. çok endişeleniyorum. inşallah çabucak , sağlıkla çıkar ameliyattan
Kızlar günaydın,
Ben daha 7 haftalığım ama karnım hafif çıktı gibi. Aranızda benim gibi olan var mı biliyorum. Bir de göbek çatlamaması için badem yağından başka alternatifler var mı?Badem yağı süren arkadaşımın karnı çatladı da! Doğumdan sonraki hali kötüBir de şimdiden başlasak karnımıza krem yağ falan sürmeye bebişlere zararı olur mu?
aalaracığım nasıılsın
aalaracığım nasıılsın
kızlar şimdi bişey dikkatimi çekti ekim annelerinden hiç bursalı yok galiba ???benden başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?