2009 Ekim Anneleri

benimde hafifi göbişim var normalde dümdüzdüm o yüzden çok iyi anlıyorum inş. daha çok büyüyecek :CüvCüv:
benim ablam bebek yağı kullandı kızlar ve çok memnun kaldı ama ciltle alakalı birşey sanırım

GÜnaydın kıslarr

benım bu hafta Çok bŞ agrım var sızde baŞ agrısı oluyormu hele akŞamları Çok fena neysekı yarın doktora gıdıcem bıde hıÇ bulanmayan mıdem bıraz bulanmaya baŞladı bu haftada bulantımı olur ya bu baŞagrısı benı mahfedıo

teşekkür edrim emelciğim ve pembe inci.

çok heyecanlıyım. inşallah anneme de bebeğime de bişey olmaz. dr kesinlikle stres heyecan yok dedi. annem bir an önce iyileşsin de meleğimi rahatlıkla kucaklayabilsin ekim ayında :Saruboceq:

nurefsan inşallah haziran ayında gelirsin bursaya
. yerimseniben

aalaracığım sen de hayırlısı ile duyarsın inşallah canım.

elacığım ve bijoux çok sağolun arkadaşlar dualarınız için. bijoux sana da bol şanslar canım randevunda

kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım :1hug:

GUNAYDIN KIZLARRR.canım basagrısı olmuo bende ama baska yerlerim agrıo kaydirigubbakcemile2
mesela simdiki gibi karnımın sag yanı

günaydın kızlar bizde bugün 7+5 olduk benimde karnımda şişlik var bebişimdir inşş daha erkenmı çıkası için acaba bilen varmı cumartesi doktora gidiicez inş kalp atışlarını duyucağı meleğimin :CüvCüv:

selam kizlar kac haftalardir migdem bulanmiyor hic diyordum nazar degdirdim valla resmen kendi kendime. bu sabah o neydi öyle. bu sabah migde bulantilarim basladi ve halen devam ediyor.. 8. haftada basladi :uhm:
insallah kesilir bi an önce. sabahsüt ictim ondanmi acaba ama ben hergün sicak süt icerim 2 sekerli. bu sabah hic iyi gelmedi :S. sizler nasilsiniz?
bebisimle tam 8 haftalik olduk. p.tesi ücüncü kez görecegim yavrumu. heycandan kipir kipirim. kizlar 8+5 ken bebek kimildiyormu görebilecekmiyiz ? 9. haftasinda olanlar sizlerde oynuyormuydu bebekleriniz? yani böyle haraket etmesi

merhab akızlar mıdem bulnatı azgıbı ama yınede var...3 ay gecseydı hayrlısıyla

fatoşcum ben en son 7+1 gitmiştim oynamıyordu 9.haftada oynar sanırım bende yarın gidicem 11.hafta oynucak inşallah bize bebişim:)

fatoşcum ben en son 7+1 gitmiştim oynamıyordu 9.haftada oynar sanırım bende yarın gidicem 11.hafta oynucak inşallah bize bebişim:)

insallah canim. cook güzel duygular bunlar. ya bende hep heycan vardi. mesela sinava girmeden ölüyordumheycndan, yada esimle nisanliyken bulusurken kalbim duracak sâniyordum. simdi bide bebekte düsün halimi geberecem heycandan :)). bi an önce p.tesi olsun nolurrrrrrrrrrr. bazen aklima böyle kötü kötü seyler geliyor. acilemi gitsem karnim agriyor cok diyipte bebegimi görsem diye :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) delikafadulden

canım ya eheheh sakin olmalıyız kıs bende hep bebişimle konuşuyorum hep diodumki annem bana bi işaret ver iiyim burdayım die çünkü benim hiç bulantım felan olmadı şimdi acaip bi başagrısı 3-4 gündür ve mide bulantım başladı bebşim bana işaret verio sanırım

görecez tatlım inş ben yarın sende pazartesi yavrucuklarımızı görücez kıpır kıpır

ben 10.haftamda gıdecegım ınsalalh hareket ettıgını görürüm bebeişimin ..cok uzak gelıyor abna nedense ama

hic sorma bende cok konusuyorum. esimde meger beni dinliyormus icerden ne bilim ben uyuyor saniyordum. nasil gülüyor bana. diyorum yavruma, anneyi üzme emi saglikli gene kollarima alim seni yavrum diyom. sonra duruyom duruyom, nesin sen diyom cadi nazli bi kizmi olacan yoksa yaramaz oglusummu nesin seeen desene bana diyom :))) esim diyo tamam sen delirdin. psikolojim baslarda bozulmustu baya annemi istiyordum hep :))) kimseyi görmek istemiyordum. simdi nesem öyle yerindeki anlatamam. cok sükür rabbimee

ben 10.haftamda gıdecegım ınsalalh hareket ettıgını görürüm bebeişimin ..cok uzak gelıyor abna nedense ama

uyy senin daha 1 bucuk haftan var gitmeye ben acile gitmsim cok kez o zamana kadar :)))))))))))). ay allahim bize sabir versin. ana yürekleri iste hep bebislerimizi görmek istiyoruz

canım ben daha ık gun önce gıttım:) gördüm bebeiş bıraz buyumustu ama oynama falan yoktu

mavisss canim sanirim hem bebekten hemde bizlerde suan gaz var o yüzdendir sislik. bide cok su iciyorsan. ben yarim saatte bir lavoboya gidiyorum. bazen gün ortasinda karnim baya sis oluyor. sabahlari birazdaha inmis oluyor.

aa evet kızlar ved eultrason ne hod bısey olurdu....bende dün hayal ettım aynı şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…