2009 Ekim Anneleri

Öncelikle Yoncacım geçmiş olsun Allah şifa versin. Merak etme herşey yolunda gidecek. Bol dua et:Saruboceq:

gunaydın kızlar:sm_cool:bugun bebegımın kalp atısını duyacaz inşallahcok heyecanlıyım doktorla randevumuzda aksamustu nası dayanıcam bılmıyorum:CüvCüv:

Canım pozitif düşün ben ilk gittiğimde bebeğimi görememiştim kesem boştu ama 1 hafta sonra kalp atışıyla birlikte 5mm gördük zıpırı:) Merak etme göreceksin. Akşam yaz bize...

Biothermin ürünlerini daha önce kullanmıştım klinik ürünlermiş o sebepten almıştım. Cildim hassas olduğu için ama yine de sormak lazım dr.a

canım doktorum bana badem ve susam yağını karıştırıp sür dedi. ben de göbüş çıkmaya başlayınca başlicam inşallah :) biraz kilolu olduğum için şimdi görünen bişey yok :roflol:

Badem duymuştum susam yağını duymamıştım. Teşk canım bunu denemeye başlayabilirz hemen bişey olmaz bitkisel.

Aynıyız şekerim:)) Allah daha büyük karınlarımızı nasip etsin inşallah hepimize:)))

Aynen canım benim de baş ağrım var bööle alnımdan şakalarıma bazen kafama tas oturtmuş gibi, mengeneyle sıkıştırılmış gibi ve kafa derim acıyor bazen. Bu belirrtiler migren belirtisiymiş ama... Çünkü karanlıkta yatınca haifiliyor.
Bulantılarım hafir hafifti ama 2 gündr zorluyor.
Ama baş ağrısı oluyormuş hamişlerde annemde olmuş mesela.
Sen yine de dr.a sor canım.

Benim de çıktı:)) Allahım sana da nasip etsin ilk kalp atışlarını... :Saruboceq:süper bir duygu ben ağladım valla ilk görüp duyduğumda.

pahalımıdırkı ikinci elini falan bulsak :) kaydirigubbakcemile2 bebeişlerımızı hep görsek ne güzel olurdu

keske ablam kadin doktoru olsaydi. ve muayene yeride evinde olsaydi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ben orda yatardim artikin

bne cıkıyorum kızlar hoscakalınnnn.. herkes guzel bır gun ve gunler dılıyorum ..

merhaba kızlar ....benimde yarın 10 haftam doluyo sabah dr a gidicem bakalım ufaklık ne alemde....ama ben çok gazlıyım karnım her yemekten sonra davul oluyo bir türlü geçmedi ...dr umdan ilaç istiycem çünkü çok rahatsız ediyo...inşallah bir çaresi vardır...

Çok geçmiş olsun canım ama göreceksin bak bebeğinin haberi anneni daha çabuk ayağa kaldıracak onlar bizden heyecanlı oluyor valla :dance:

Merhabaaaaaaaa . uykucunuzda geldi niyahet , kalktim dus aldim oturdum gene , evin iside bana bakiyor ütü var yine benim evde camasir hic bitmiyor inanin haftada iki defa sepet sepet utu yapiyorum gene bitmiyor , bazende sükrediyorum simdi iyiyim ya bir kac ay sonra hic yapamazssam diye, sizler yine bir hayli döktürmussunuz sayfalari gezemedim malesef , benden baska kim var ne yapiyorsunuz

Kızlar bebeğiniz kaç mm ken kalbi atmaya başladı

merhaba canim hosgeldin sen yenisin sanirim :)) ALLAH bebegini sana bagislasin canim , ben ilk defa bebegim 5 haftanin sonunda gitmistim ultarasonda bebegi hem gördük hem kalp atislarini dinledik o zaman daha 3 mm di teyzesi :)) pazartesi tekrar gidecegiz bakalim ALLAH izni ile insallah hersey yolundadir , sen sanirim henuz gitmedin doktora ?!

selam kizlar neredeyse bir haftadir giremedim sizleri ozledim bu arada...benim midem hala cok fena kusmaktan biktim...halsizim tansiyonum dusuyor hep ise basladim iznim bitti cok zor oluyor bu halde calismak...insallah en yakin zamanda gecer...sizler ne alemdesiniz???

Kızlar bebeğiniz kaç mm ken kalbi atmaya başladı

canim telas etme bu hafta baslar seninkinin kalp atislarida herkesinki ayni gunde olmuyor kimininki daha erken rahime yerlesmis oluyor dolayisiyla kalp atislarida erken basliyor....duyarsin korkma...ben soylemistim ama yine yazayim 6+2 iken gittigimde duydum ama ne zaman baslamisti Allah bilir canim :))

a,selam mehaycim hosgeldin canim gecmis olsun ,,az kaldi canim merak etme sabir biraz seninde bulantin gececek bir kac hafta icinde , bu arada doktorundan rapor alsana evde kal durumunu anlat bu durumda calisman dogru degil , hamile oldugun surece is yerin sana cikis falanda veremez istedigin kadar rapor alabilirsin biliyorsun bence degerlendir kendini daha fazla yorma tatlim

canım benim 2, gidişim ilk gittiğimde keseyi gördük sadece.bu gün bebeğimi gördüm boyu 3 mm di.daha kalbi atmıyodu.pazartesi tekrar gidicem .sende canım inşallah sağlıkla kavuşursun meleğine.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…