Valla ya eve ultrason alsak ne sÜper olur:))))
gunaydın kızlar:sm_cool:bugun bebegımın kalp atısını duyacaz inşallahcok heyecanlıyım doktorla randevumuzda aksamustu nası dayanıcam bılmıyorum:CüvCüv:
aynen benimde karnım cıktı simdiden:CüvCüv:benim bildiğim kozmetik ürün deilde badem yagı ya da bebek yagı kullanmalıymısız ama benim bi arkadasım hamılelıgınde cok kılo almasına ragmen hamileliğinin basından itibaren biotherm in catlak kremını kullandı ve gobegınde hıc catlak yok:uhm: doktoruma sorup bende bu kremi surmeye baslıcam
canım doktorum bana badem ve susam yağını karıştırıp sür dedi. ben de göbüş çıkmaya başlayınca başlicam inşallah :) biraz kilolu olduğum için şimdi görünen bişey yok :roflol:
benimde hafifi göbişim var normalde dümdüzdüm o yüzden çok iyi anlıyorum inş. daha çok büyüyecek :CüvCüv:
benim ablam bebek yağı kullandı kızlar ve çok memnun kaldı ama ciltle alakalı birşey sanırım
GÜnaydın kıslarr
benİm bu hafta Çok bŞ agrım var sİzde baŞ agrısı oluyormu hele akŞamları Çok fena neysekİ yarın doktora gİdİcem bİde hİÇ bulanmayan mİdem bİraz bulanmaya baŞladı bu haftada bulantımı olur ya bu baŞagrısı benİ mahfedİo
günaydın kızlar bizde bugün 7+5 olduk benimde karnımda şişlik var bebişimdir inşş daha erkenmı çıkası için acaba bilen varmı cumartesi doktora gidiicez inş kalp atışlarını duyucağı meleğimin :CüvCüv:
stawberry 29 senin sat kac? seninle ayniyiz tatlim bir gün var aramizda :)
bne cıkıyorum kızlar hoscakalınnnn.. herkes guzel bır gun ve gunler dılıyorum ..
teşekkür edrim emelciğim ve pembe inci.
çok heyecanlıyım. inşallah anneme de bebeğime de bişey olmaz. dr kesinlikle stres heyecan yok dedi. annem bir an önce iyileşsin de meleğimi rahatlıkla kucaklayabilsin ekim ayında :Saruboceq:
nurefsan inşallah haziran ayında gelirsin bursaya. yerimseniben
Kızlar bebeğiniz kaç mm ken kalbi atmaya başladı
Kızlar bebeğiniz kaç mm ken kalbi atmaya başladı
merhaba canim hosgeldin sen yenisin sanirim :)) ALLAH bebegini sana bagislasin canim , ben ilk defa bebegim 5 haftanin sonunda gitmistim ultarasonda bebegi hem gördük hem kalp atislarini dinledik o zaman daha 3 mm di teyzesi :)) pazartesi tekrar gidecegiz bakalim ALLAH izni ile insallah hersey yolundadir , sen sanirim henuz gitmedin doktora ?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?