a,selam mehaycim hosgeldin canim gecmis olsun ,,az kaldi canim merak etme sabir biraz seninde bulantin gececek bir kac hafta icinde , bu arada doktorundan rapor alsana evde kal durumunu anlat bu durumda calisman dogru degil , hamile oldugun surece is yerin sana cikis falanda veremez istedigin kadar rapor alabilirsin biliyorsun bence degerlendir kendini daha fazla yorma tatlim
Uykucu ilkay hoşgeldinn, ohh kebap walla uyu bu saate kadar bende uykumu alamıyorum uymak istiyorum hep:çok üzgünüm:
Mehaycım hoşgeldin tatlım özlettin kendini, merak ettim seni...
izinlerin bitmesi hhep kötü olmuştur zaten, insan resmen depresyone giriyo-tatlicadiarzu-
benim bulantılarım eskiye nazaran azaldı cnm seninde öle olacak bikaç hafta daha sık dişini:teselli:
ben salı gününü iple çekiyorum 1 aydır görmedim bebeğimi çok özledim onu, inşallah herşey yolundadır:Saruboceq:
evet canim biliyorum ama zaten raporluydum dun bitti raporum bugun ikinci gun her hafta rapor alamamki( senin bulantilarin bittimi canim????
canım benim 2, gidişim ilk gittiğimde keseyi gördük sadece.bu gün bebeğimi gördüm boyu 3 mm di.daha kalbi atmıyodu.pazartesi tekrar gidicem .sende canım inşallah sağlıkla kavuşursun meleğine.:1hug:
herkese selam!
ilkaycim nasilsin? iyisin insallah
simdiden isim düsünmeye baslayan varmi icinizde? kiz olursa erkek olursa diye? ben kiz olursa gamze erkek olursa umut koymak istiyorum :)
a,selam canim , hamd olsun tatlim ben iyiyim sukur sen nasilsin is yerindemisin ?
bu arada isim olayina gelince bizde isim cokta daha henuz karar yok yani anlasamadik isim konusunda :sm_cool: esim baska isim istiyor ben baska birde annem ikimizin sectigi ismide begenmiyor yani henuz son kararimiz yok ustelik cinsiyette bilinmeyince boyle oluyor zaten kiz erkek esim ve benim icinde fark etmiyor yeterki saglikli olsun zamaninda olsun tek endisemiz bu , isimlere gelince ben kiz olursa yaren istiyorum erkek olursa özmen gökbey veya gökmen istiyorum esim egemen istiyor , annemde kiz olursa rala istiyor Rala ismini hic duydunuz mu ? peygamber s.a.v efendimizin kizinin ismiymis sanirim annem illede o olsun diyor sasirdim fisfisfis
merhabalar tüm hamişlere inşallah hepimiz sağlıklıca bebeklerimize kavuşuruz...
ben Sevda 8+6 olduk
24 yaşındayım mesleğim avukatlık ancak bebeğim büyüyene kadar sanırım kıdemli ev hanımı olucam :)
mide bulantılarım 8. haftada başladı maalesef ve sabahları istifra etmeye başladım tabi bu uyuşukluk bütün gün devam ediyor sonra
doktor amcamıza bir ay sonra gidicez geçen hafta gittiğimizde kol bacak çıkıntılarımız oluşmaya başlamıştı :)
şimdilik bu kadar
bizi minik fındığımla aranıza alırsınız dimi :)
merhabalar tüm hamişlere inşallah hepimiz sağlıklıca bebeklerimize kavuşuruz...
ben Sevda 8+6 olduk
24 yaşındayım mesleğim avukatlık ancak bebeğim büyüyene kadar sanırım kıdemli ev hanımı olucam :)
mide bulantılarım 8. haftada başladı maalesef ve sabahları istifra etmeye başladım tabi bu uyuşukluk bütün gün devam ediyor sonra
doktor amcamıza bir ay sonra gidicez geçen hafta gittiğimizde kol bacak çıkıntılarımız oluşmaya başlamıştı :)
şimdilik bu kadar
bizi minik fındığımla aranıza alırsınız dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?