2009 Ekim Anneleri

Uykucu ilkay hoşgeldinn, ohh kebap walla uyu bu saate kadar bende uykumu alamıyorum uymak istiyorum hep:çok üzgünüm:

Mehaycım hoşgeldin tatlım özlettin kendini, merak ettim seni...
izinlerin bitmesi hhep kötü olmuştur zaten, insan resmen depresyone giriyo-tatlicadiarzu-
benim bulantılarım eskiye nazaran azaldı cnm seninde öle olacak bikaç hafta daha sık dişini:teselli:
ben salı gününü iple çekiyorum 1 aydır görmedim bebeğimi çok özledim onu, inşallah herşey yolundadır:Saruboceq:

evet canim biliyorum ama zaten raporluydum dun bitti raporum bugun ikinci gun her hafta rapor alamamki ( senin bulantilarin bittimi canim????

insallah yolundadir canim benimde 3 hafta sonra randevum var bende merak icindeyim...insallahbu arada bulantilarim azalir hatta biter:çok üzgünüm:

Kizlar vaktim bu kadardi hazirlanip ise gitmem lazim size iyi sohbetler opuyorum hepinizi sekerler :))

evet canim biliyorum ama zaten raporluydum dun bitti raporum bugun ikinci gun her hafta rapor alamamki ( senin bulantilarin bittimi canim????

benim bulantim yok sukur , mehay olsun yine rapor al eger doktorun iyi ve anlayisli biriyse sen o raporu alirsin ve hatta doguma kadar rapor verir , benim burda bir arkadasim aldi , doktora gidince biraz sizlan sende :)))) ayaga kalkamiyorum de halim yok de belim agriyor de basim donuyor de bunlar hamilelikle olan seyler bence isten cok kendini ve bebegini dusun rahat et henuz gencsin ve ustelik sen sanirim tedaviyle hamile kaldin canim kendini strese neden sokuyorsun isle falan bosver , benim ilk yaptigimi yapma sende ben simdi pismanim

elam nasilsin tatlim senin bulantin nasil dun yoktu bugun nasilsin ??? uyku yönünden sorma ben basi cekiyorum gunde 12 saatlik uykuyla ama geceleri ben gec yatiyorum uykum gelmiyor aliskanlik edindim sanirim birazda tatlim , annem ariyor yatma saat kac kizim bu kadar uyulurmu tembel tembel uyuma diyor kaydirigubbakcemile3 ama ne yapim sabah uykusunu cok sever oldum insallah bebegimde sever , aglayip sizlanmaz gece gunduz boylece yerimseniben

simdiden isim düsünmeye baslayan varmi icinizde? kiz olursa erkek olursa diye? ben kiz olursa gamze erkek olursa umut koymak istiyorum :)

canım benim 2, gidişim ilk gittiğimde keseyi gördük sadece.bu gün bebeğimi gördüm boyu 3 mm di.daha kalbi atmıyodu.pazartesi tekrar gidicem .sende canım inşallah sağlıkla kavuşursun meleğine.:1hug:

kaydirigubbakcemile2 insallah pazartesi duyarsin bebeginin kalp atislarini sende canim boyle pit pit pit oyle hizli atiyorki kalpleri insan heyecanlaniyor , ALLAH im saglik versin hayirlisini versin yeterki gerisi bos :Saruboceq:

mehayım hayırlı işler cnm, kendini yorma dikkat et...

ilkaycım evde bişeyim yoktu ofise gelince kendimi tuttum tuttum ama sonra gene malum son, dün dediğin gibi oldu :))
inşallah bebende sana benzer uyku yönünden :)))

herkese selam!
ilkaycim nasilsin? iyisin insallah

a,selam canim , hamd olsun tatlim ben iyiyim sukur sen nasilsin is yerindemisin ?

bu arada isim olayina gelince bizde isim cokta daha henuz karar yok yani anlasamadik isim konusunda :sm_cool: esim baska isim istiyor ben baska birde annem ikimizin sectigi ismide begenmiyor yani henuz son kararimiz yok ustelik cinsiyette bilinmeyince boyle oluyor zaten kiz erkek esim ve benim icinde fark etmiyor yeterki saglikli olsun zamaninda olsun tek endisemiz bu , isimlere gelince ben kiz olursa yaren istiyorum erkek olursa özmen gökbey veya gökmen istiyorum esim egemen istiyor , annemde kiz olursa rala istiyor Rala ismini hic duydunuz mu ? peygamber s.a.v efendimizin kizinin ismiymis sanirim annem illede o olsun diyor sasirdim fisfisfis

simdiden isim düsünmeye baslayan varmi icinizde? kiz olursa erkek olursa diye? ben kiz olursa gamze erkek olursa umut koymak istiyorum :)

cnm ben ismi cinsiyet belli olunca daha detaylı düşünücem, ama bu konuda eşimle çatışıyoruz malesef-tatlicadiarzu- büyük ihtimal 2 isimli olcek bizim bebe

evet is yerindeyim ne yazikki . bugün öglen eve gittim biraz uzandim uyumusum. düsündüm is yerini arayip desemmi gelmiyorum diye ama iste.. zor kalktim valla. bide yemek yedim öglen, soguk gene yorganin altina girdim ohhh hic kalkasim gelmedi. gözlerim aninda kapandi :). aksam olsun diye bakiyorum valla. bu sira dondurma takintim basladi her gün isden sonra bi dondurma yiyorum :icecream:

esimde baska isim istiyor. sanirim bu gidisle bîzim bebisimizide 2 isimli olacak :). ben umut ismine hayranim. cok kücük yasdan beri hep derdimki ya evlenecegim insanin ismi umut olacak yada cocugumun. UMUT anlami cok güzel geliyor bana. umudummm diye sevim oglusumu diyesim geldi ahahahaha.

Selam kızlar
Az önce arkadaşım aradı.(5 aylık hamile) Sağlık ocağına kaydını yaptırmış aşılarını olmuş. Ve son derece ilgilenmişler. Hepimizin sağlık ocağında kaydı olması gerekiyormuş. Gebeliğimizi onlarda takip edeceklermiş. Özel doktora gittiğimizde dahil herşeyi onlara bildirmemiz gerekiyormuş. Birsürü test istemişler arkadaşımdan. ve bebeğin kalp atışlarını dinlemişler. Bugün tetenoz aşısı olmuş haftayada sarılık aşısı olacakmış. Sarılık aşısı bebeğin ilk doğduğunda sarılık olmasını önlüyormuş. Şeker kontrolü filan yapılmış. Benim anladığım özel doktorlardan daha sıkı takip ediliyor sağlık ocağında. Tabi özel doktoruda bırakmamak lazım.
Hepinizi bilgilendirmek istedim. Niyetim yoktu ama yarın gidip kaydımı yaptıracağım bende sağlık ocağına. Banada ne uyguladıklarını gelince anlatırım
Sevgilerimlea.s.

Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker
Kızlar son adet tarihinizi ve adınızı giriyorsunuz. Bebeğinizin boyutlarını ve karnınızda nasıl yüzdüğünü gösteriyor. Keşke bu sitede paylaşabilsek ne güzel olurdu ama ben beceremedim nasıl eklendiğini.
Çok hoş bişey sizlerle paylaşmak istedim. Deneyin bakalım :icecream:

merhabalar tüm hamişlere inşallah hepimiz sağlıklıca bebeklerimize kavuşuruz...
ben Sevda 8+6 olduk
24 yaşındayım mesleğim avukatlık ancak bebeğim büyüyene kadar sanırım kıdemli ev hanımı olucam :)
mide bulantılarım 8. haftada başladı maalesef ve sabahları istifra etmeye başladım tabi bu uyuşukluk bütün gün devam ediyor sonra
doktor amcamıza bir ay sonra gidicez geçen hafta gittiğimizde kol bacak çıkıntılarımız oluşmaya başlamıştı :)
şimdilik bu kadar
bizi minik fındığımla aranıza alırsınız dimi :)

aramıza hoşgeldin fındık ve fındığın annesi kaydirigubbakcemile5
a.s.

amiiiin! hosgeldin tatlimm a.s. hamileligin bebisin hayirli olsun canim.
bende 24 yasindayim ve 8+1 hamileyim :). benimde aynen hic bsiey yokken birden bugün basladi migde bulantim sabah sabah :S. p.tesi randevümüz var 9 haftalik oluyoz bakalim bebisimde neler gelismis :).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…