2009 Ekim Anneleri

ben doktor değiştirdiğim için bir hafta arayla gitmiştim iki buçuk katına çıkmıştı inanamadık bir dahaki gidişte ne olacak kimbilir
hayırlı haberlerle gelirsin umarım Şeniz

selam kızlar.Umarım keyifler yerindedir.Kızlar bende şimdi kadar hiç istifra etmemiştim.Ama dün gece ilk kez çıkartım bu sabahta midem çok kötüydü ay kızlar bir geçse üç ay

Benim bulantılarım geçmeye başladı. İnternette Araştırdım 9+1 olduğunuzda yani 10. gebelik haftasından itibaren bulantılar geçmeye başlarmış. Sabredin hanımlar biraz tabi eşlerede büyük iş düşüyor. Ben mutfağa giremedim haftalarca.

Bu arada etrafımda hala hamile olup sigara içenler olduğunu duyuyorum. Ben hamile kalmadan 20 gün önce bırakmıştım sigarayı. Yani bilmeden tabi. Ama hamile olduğumu öğrendiğimde tam zamanında bıraktığımı farkettim. Hala içen varmı aranızda hadi itiraf edin klava:

ben hiç sigara içmedim ama içmeyide düşünmüyorum sigara içenede çok kızıyorum klava:

bende içmiyordum ama kanama kese gözükmemesi falan beni inanılmaz yıprattı ve itiraf ediyorum içtim ki bilseydim var olduğunu asla ağzıma bile sürmezdim vicdanım rahat değil ama bebeğin olup olmadığı bile belli değil 7 haftalık gözüküyor ama hala adet oluyorum resmensenağlama

Canım üzülme bişe sorucam 7 haftalık olduğu nasıl tespit etti doktorun kesnin hatta bebeğin gözükmesi lazım ama geç döllenmede olabilir ama kanaman niye varki herşeyin hayırlısı canım üzme kendimi vrende o alan o rabbim hayırlı yazılar yazzsın hepimize:1hug:

özgecim benim arkdaşımda senin gibi oldu hamile çıktı testlerde sonra adet oldu doktor doktor gezdi düşük yapıosun bilmem ne dedler ama öle bişe degilmiş megersem kızcagız 9 ay adet oldu

özgecim benim arkdaşımda senin gibi oldu hamile çıktı testlerde sonra adet oldu doktor doktor gezdi düşük yapıosun bilmem ne dedler ama öle bişe degilmiş megersem kızcagız 9 ay adet oldu

Benim eşimin teyzesi böyle bir durum yaşamış bebek rahim ağzına yakın bir yere yerleşiyormuş yani aşağıya ve orada büyümesine devam ediyomuş , bazı bebekler geri yerine geliyomuş yukarı ama bizimkinde gelmemiş dolayısıyla da anne adayı sürekli düşük yapacakmış gibi kanama geçiriyomuş , bizim yeğen maşallah 5 yaşına geldi dünyalar tatlısı bişey hiç bir problem çıkmamış teyzesinde ama doğum zorlu olmuş biraz.

MaŞallah maŞallah emelcım kuzenımınde plesentası rahım agzında Şımdı 8 aylık hamıle hep yattı sÜreklı yattı hep dÜŞÜk tehlıkesı yaŞadı dogursamda kurtulsam dıo garıbım Çok zor ya ŞıŞtı kız allah korosun ınŞ bız Öle olmayız

herkeze merhaba kızlar nasılsınız.
bende sağlık ocağını aradım gelp kaydolun kan tahlillerini ve aşılarınızı biz takip ederiz dedi. salı günü dicicem.
bide kızlar doktorum bende idarar kültürü hepatit b hepatit c gibi tahliller istedi sizin doktorununz bunları istedi mi bide özel hastanede yaptıramıyorum çok pahalı 500 istiyor. sizce napimmm kafamçokkarıştı

benim halamda dokuz ay adet gördü ama nur topu gibi bir kızı oldu korkma allah büyüktür canım üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…