aramıza hoşgeldin fındık ve fındığın annesi kaydirigubbakcemile5
a.s.
amiiiin! hosgeldin tatlimm a.s. hamileligin bebisin hayirli olsun canim.
bende 24 yasindayim ve 8+1 hamileyim :). benimde aynen hic bsiey yokken birden bugün basladi migde bulantim sabah sabah :S. p.tesi randevümüz var 9 haftalik oluyoz bakalim bebisimde neler gelismis :).
green olive çok güzelmiş ticker olarak yapmayı denedim olmadı. :1no2:
QUOTE]
denedim facebook'a konulabiliyor. Ama sildim hemen Aman nazar değer birde korktum ayol!! benneyaptımki
Benim bulantılarım geçmeye başladı. İnternette Araştırdım 9+1 olduğunuzda yani 10. gebelik haftasından itibaren bulantılar geçmeye başlarmış. Sabredin hanımlar biraz tabi eşlerede büyük iş düşüyor. Ben mutfağa giremedim haftalarca.
Bu arada etrafımda hala hamile olup sigara içenler olduğunu duyuyorum. Ben hamile kalmadan 20 gün önce bırakmıştım sigarayı. Yani bilmeden tabi. Ama hamile olduğumu öğrendiğimde tam zamanında bıraktığımı farkettim. Hala içen varmı aranızda hadi itiraf edinklava:
bende içmiyordum ama kanama kese gözükmemesi falan beni inanılmaz yıprattı ve itiraf ediyorum içtim ki bilseydim var olduğunu asla ağzıma bile sürmezdim vicdanım rahat değil ama bebeğin olup olmadığı bile belli değil 7 haftalık gözüküyor ama hala adet oluyorum resmensenağlama
özgecim benim arkdaşımda senin gibi oldu hamile çıktı testlerde sonra adet oldu doktor doktor gezdi düşük yapıosun bilmem ne dedler ama öle bişe degilmiş megersem kızcagız 9 ay adet oldu
Selam kızlar
Az önce arkadaşım aradı.(5 aylık hamile) Sağlık ocağına kaydını yaptırmış aşılarını olmuş. Ve son derece ilgilenmişler. Hepimizin sağlık ocağında kaydı olması gerekiyormuş. Gebeliğimizi onlarda takip edeceklermiş. Özel doktora gittiğimizde dahil herşeyi onlara bildirmemiz gerekiyormuş. Birsürü test istemişler arkadaşımdan. ve bebeğin kalp atışlarını dinlemişler. Bugün tetenoz aşısı olmuş haftayada sarılık aşısı olacakmış. Sarılık aşısı bebeğin ilk doğduğunda sarılık olmasını önlüyormuş. Şeker kontrolü filan yapılmış. Benim anladığım özel doktorlardan daha sıkı takip ediliyor sağlık ocağında. Tabi özel doktoruda bırakmamak lazım.
Hepinizi bilgilendirmek istedim. Niyetim yoktu ama yarın gidip kaydımı yaptıracağım bende sağlık ocağına. Banada ne uyguladıklarını gelince anlatırım
Sevgilerimlea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?