2009 Ekim Anneleri

Ağlama tatlım. Bebeğin biraz nazlı galiba senin. Göstermiyo kendini. Bak sende kendini strese sokarsan o daha çok üzülür. Rahatlamaya çalış. Yüce Allah Hakkında hayırlı olanı versin inşallahh... Sanada sakin sakin beklemek düşüyor.

Mutlaka biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için hatırlatayım. yaşadığımız duygularda beynimiz farklı hormonlar salgılıyor. (mutluluk, heyecan, korku, stress) ve hemen kana karışıyor. Kan yoluyla bu maddeler bebeğe ulaşıyor. Yani bizim yaşadıklarımızın aynını onlarada yaşatıyoruz. Ve belki daha doğmadan onların karakterik özelliklerini değiştiriyoruz kim bilir???
Annemin bana hamileyken yaşadıklarını dinliyorum. O dönemde en çok ne yaşadıysa bende o yönler biraz baskın çıkıyor Tabi bunlar benim gözlerim...
Çok dikkat etmemiz gerekiyor. Bende şuanda stresli bir işte çalışıyorum. Elimden geldiği kadar sattımm stresleri :roflol: Satın sizde başkalarına ...
a.s.

:
CANIM BENİM SAT 22 OCAK BUNA GÖRE 7 HAFTALIK OLUYOR
DOKTORA BEN KAN TESTİMİ GÖTÜRDÜM ÖNCEDEN İDRAR YOLLARI ENFEKSİYONU OLMUŞTUM O YÜZDEN OLABİLİR SANIRIM BENDE BİLMİYORUM GİTTİKÇE BUNALMAYA BAŞLADIM
TAMAM KESE GÖZÜKMEDİ RAHİM TERS OLURSA KESE GÖZÜKMEZMİŞ YA DA DİYELİM Kİ YUMURTA GEÇ ÇATLADI DAHA KÜÇÜK AMA NEDEN KANAMAM VAR BENİM MELEKCİM İNAN HİÇ BİLMİYORUM
TAMAM BEKLEYEYİM HİÇ SORN DEĞİL AMA BU KANAMA BENİ DELİRTECEKsenağlamasenağlamasenağlama
SİZİN YAZDIKLARINIZI OKUYORUM AMA İNANIN BİRŞEY YAZAMIYORUM YA YOKSA BEBEK DİYE GEÇİP DURUYOR AKLIMDAN benneyaptımkibenneyaptımki

özgecim benim arkdaşımda senin gibi oldu hamile çıktı testlerde sonra adet oldu doktor doktor gezdi düşük yapıosun bilmem ne dedler ama öle bişe degilmiş megersem kızcagız 9 ay adet oldu

YA DEME ÖYLEYSE YANDIM ÇÜNKÜ BENİM EN MUTLU OLDUĞUM KISIM REGLDEN KURTULACAK OLMAMDImirmirmirmirmirmirmirmir
BEN HERŞEYE RAZIYIM İNAN YETERKİ GELSİN GÖZÜKSÜN BENİMLE OLSUN HİÇBİRŞEY UMURUMDA DEĞİL SAĞLIKLA GELSİN BANA 1 HAFTA SANCI ÇEKEYİM :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
benim halamda dokuz ay adet gördü ama nur topu gibi bir kızı oldu korkma allah büyüktür canım üzülme

İNŞALAH FUNDACIM HEPİNİZİN İYİ DİLEKLERİ GERÇEK OLUR İNŞALLAH ÇOK TEŞEKKÜRLER :1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ha gayret ekim anneleri şuan sayfada 18 kişiyiz :))))

Konuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
ELALI, esma_memo_12, funda1980, green olive, handan2546, ilkay.., jasminellam, kayaemel, nazyaz, ncinar, ozgekrd, pembeinci, samyeli26+, sevolm, sinem2002, zeytinn79

handancım sakız çinemek hamilelikte zaralımı gaz yapar yazmışsında merak ettim ben çok çiğniyorum bilgisi olan varmı arkadaşlar

CANIM BENİM ÇOK TEŞEKKÜRLER

KIZLAR BENİM ŞU ANDA SİZE SÖYLEYEBİLECEĞİM ANLATABİLECEĞİM TEK KONU BU VE BİRAZ KEYİFSİZ BİR KONU BU NEDENLE SİZİ BUNUNLA MEŞGUL ETMEK İSTEMEDİM AÇIKÇASI ÇÜNKÜ SADECE KASIKLARIMDA HAFİF ATAN BİR ŞEY HİSSEDİYORUM NE OLDUĞUNU DA BİLMİYORUM BENDE SİZE BUGÜN DR A GİTTİK BEBİŞİ GÖRDÜK DEMEK İSTERDİM ..
İNŞALLAH DA OLUR NE DİYEYİM SİZİ SIKMAK İSTEMİYORUM AÇIKÇASI O YÜZDEN BU SÜREÇTE DAHA ÇOK İZLEYİCİ OLMAYI TERCİH EDİYORUM
a.s.:1hug::1hug:

ssk dan yada ssk ile anlaşmalı özel hastanelerden ücretsiz yaptırabilirsiniz

kalabalık olduğumuzdan yazım arada kaynıyorr tekrarlim dedim :)))))

masallah herkes gelmis ben evin isiyle ugrasiyordum :)))))))) nasilsiniz guzel anneler ?? YENI KATILAN ARKADASIMIZ OLMUS HOSGELMIS ARAMIZA GERCEKTEN MASALLAH BIZE EKIM AYI DOGUM AYI OLACAK :))) 2009 REKORU OLACAK SANIRIM VATANA MILLETE HAYIRLI OLSUN , ben bugun pek neseliyim , özge sende endiselenmeyi birak artik sana en dogru yolu gösterecek olan doktorlardir canim , onlar ne diyorsa öyle yap bazi bayanlar hamilelik esnasinda adet görebilir hemde 9 ay bunu doktorun sana söylemesi gerekiyordu !... ve ayrica sen kendini bu kadar sikar bu kadar strese sokarsan bebege zarar verirsin biraz esnek ol rahat ol ALLAH sana bebegini bagislasin ve elbet hepimize yarin nasil olacak ne olacak hicbirimiz bilemeyiz ve ben ustelik erken dogum riski tasiyan bir anneyim ama hersey olacagina varir ve ben diyorum eger bebegime birsey olursa ALLAH korusun bir daha bebek düsünemem ama bununla psikolojimi suan sadece yorar ve yipratirim ne bana ne bebege faydasi olur , sende artik biraz olumlu düsün canim sürekli karamsarlikta olmazki bu düsünceyi birakacaksin randevu al baska bir doktora git fkir almak herzaman iyidir , disari cik gez sevdigin insanlarla birlikte ol ve esinede buyuk görev düsüyor sana destek olmasi lazim canim bu moralle sen kendini yipratma senin yazilari okudukca üzülüyorum ALLAH a dua et ve sabret ben bütün annelere dogmus dogmamis tüm bebeklere dua ediyorum ALLAH hayirlisi ise versin :1hug:

arada kaynamamışımmm :99 cnm şimdi özel hastaeden doktorum yazdı bu tahlilleri direk gidip ssk ya bu testleri yaptırmak istyorum desem yaparlar mı yoksa kendi muayene eder mii

Ben 1 kere yaptırmıştım. ssk ya gittim hamile değildim o zaman. Doktor beni muayene etmek istedi ben istemedim. Ben sadece bu tahlili istiyorum dedim. Oda onayladı ve sevk etti. Hemen yaptırdım. Kolay oluyor yani. Ama tabi muaene olman senin için iyi olur heralde şimdi .hamilesin çünkü bir doktor daha görmüş olur.

Esmacım oluyor tabı bende normalde Özele gıdıyorum ama yarın ŞıŞlı etfale gıdıcem muane olucam testlerımı yaptırcam nedne boŞuna para verelım devlet hastanesı varken

size birsey sorayim unutmadan ...! hamileliginizde cinsel yasami yasaklanan arkadaslarimiz varmi aranizda ?''??? ben ilk gittigimde birsey demedi benim doktor fakat zaten ilk dönemlerde pek de oyle seyler canim istemiyordu :bbo: simdi durum degisti biraz daha normallestim gibi geliyor bana pazartesi doktora gidecegim bilemiyorum belki yasaklayacak :sm_confused: esimde bende ilk dönemler korktuk ama simdi rahatiz yanliz bazen agrim oluyor tabi her zaman degil yani her iliskide degil nedenini anlayamiyorum ve kendimi asiri derece boyle sanki kasiyorum agridan benim gibi olan varmi :1closedeyes: sizede sormak istedim pazartesiye kadar sabredemedim :))

Esmacım oluyor tabİ bende normalde Özele gİdİyorum ama yarın ŞİŞlİ etfale gİdİcem muane olucam testlerİmİ yaptırcam nedne boŞuna para verelİm devlet hastanesİ varken

Handancım bende senin gibi düşünüyorum. gebelik önces yine test yaptırmam gerekiyodu ssk ya gitmiştim oranın doktoru bana dışarden gelen testleri biz yapmıyoruz. bizde muayene olup biz hangi testleri uygun görürsek onları yapıyoruz demişti şimdide aynı şey olurmu diye kafam karıştı.. beni muayene ettikden sonra o tahlilleri yazmazsa diye

cnm ben öğrendiğimden beri cinsel ilişkiye girmedik bi ara kahverengi akıntılar gelmeye başlamıştı. doktorum girme demişti zatenn.

canım aynen senin durumundayım ilk başlarda eşimi göresim gelmiyodu
ama şu an geçti ilişkiden sonra ağrı gibi değilde hafif kasılma gibi bi durum oluyo birazda kendimi fazla dinliyorum sanırım.
doktorum ilişkinin hiç bir sakıncası olmadığını bi tehlikenin olmadığını söyledi bende rahatım o yüzden Şeniz

slm kızlaaaar...ben de varım aynı durumda olan ilk zamanlar eşimi göresim gelmiyordu zaten mide bulantısından gözümü acamıyordum biz birkere birlikte olduk onda da nedendir bilmem agrıyacakmıs gibi geldi cok korktuk.sonra da biraz sancım oldu o yüzden şimdi denemiyoruz bile..doktorum hiç bişey demedi. ben de sormaduım ama haftaya gidecez insallah.. o zaman soracam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…