- 13 Haziran 2008
- 891
- 7
- 643
- 40
bende içmiyordum ama kanama kese gözükmemesi falan beni inanılmaz yıprattı ve itiraf ediyorum içtim ki bilseydim var olduğunu asla ağzıma bile sürmezdim vicdanım rahat değil ama bebeğin olup olmadığı bile belli değil 7 haftalık gözüküyor ama hala adet oluyorum resmensenağlama
Canım üzülme bişe sorucam 7 haftalık olduğu nasıl tespit etti doktorun kesnin hatta bebeğin gözükmesi lazım ama geç döllenmede olabilir ama kanaman niye varki herşeyin hayırlısı canım üzme kendimi vrende o alan o rabbim hayırlı yazılar yazzsın hepimize:1hug:
özgecim benim arkdaşımda senin gibi oldu hamile çıktı testlerde sonra adet oldu doktor doktor gezdi düşük yapıosun bilmem ne dedler ama öle bişe degilmiş megersem kızcagız 9 ay adet oldu
BEN HERŞEYE RAZIYIM İNAN YETERKİ GELSİN GÖZÜKSÜN BENİMLE OLSUN HİÇBİRŞEY UMURUMDA DEĞİL SAĞLIKLA GELSİN BANA 1 HAFTA SANCI ÇEKEYİM :çok üzgünüm::çok üzgünüm:Benim eşimin teyzesi böyle bir durum yaşamış bebek rahim ağzına yakın bir yere yerleşiyormuş yani aşağıya ve orada büyümesine devam ediyomuş , bazı bebekler geri yerine geliyomuş yukarı ama bizimkinde gelmemiş dolayısıyla da anne adayı sürekli düşük yapacakmış gibi kanama geçiriyomuş , bizim yeğen maşallah 5 yaşına geldi dünyalar tatlısı bişey hiç bir problem çıkmamış teyzesinde ama doğum zorlu olmuş biraz.
benim halamda dokuz ay adet gördü ama nur topu gibi bir kızı oldu korkma allah büyüktür canım üzülme
Ağlama tatlım. Bebeğin biraz nazlı galiba senin. Göstermiyo kendini. Bak sende kendini strese sokarsan o daha çok üzülür. Rahatlamaya çalış. Yüce Allah Hakkında hayırlı olanı versin inşallahh... Sanada sakin sakin beklemek düşüyor.
Mutlaka biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için hatırlatayım. yaşadığımız duygularda beynimiz farklı hormonlar salgılıyor. (mutluluk, heyecan, korku, stress) ve hemen kana karışıyor. Kan yoluyla bu maddeler bebeğe ulaşıyor. Yani bizim yaşadıklarımızın aynını onlarada yaşatıyoruz. Ve belki daha doğmadan onların karakterik özelliklerini değiştiriyoruz kim bilir???
Annemin bana hamileyken yaşadıklarını dinliyorum. O dönemde en çok ne yaşadıysa bende o yönler biraz baskın çıkıyor Tabi bunlar benim gözlerim...
Çok dikkat etmemiz gerekiyor. Bende şuanda stresli bir işte çalışıyorum. Elimden geldiği kadar sattımm stresleri :roflol: Satın sizde başkalarına ...
a.s.
herkeze merhaba kızlar nasılsınız.
Bende sağlık ocağını aradım gelp kaydolun kan tahlillerini ve aşılarınızı biz takip ederiz dedi. Salı günü dicicem.
Bide kızlar doktorum bende idarar kültürü hepatit b hepatit c gibi tahliller istedi sizin doktorununz bunları istedi mi bide özel hastanede yaptıramıyorum çok pahalı 500 istiyor. Sizce napimmm kafamçokkarıştı
herkeze merhaba kızlar nasılsınız.
bende sağlık ocağını aradım gelp kaydolun kan tahlillerini ve aşılarınızı biz takip ederiz dedi. salı günü dicicem.
bide kızlar doktorum bende idarar kültürü hepatit b hepatit c gibi tahliller istedi sizin doktorununz bunları istedi mi bide özel hastanede yaptıramıyorum çok pahalı 500 istiyor. sizce napimmm kafamçokkarıştı
ssk dan yada ssk ile anlaşmalı özel hastanelerden ücretsiz yaptırabilirsiniz
arada kaynamamışımmm :99 cnm şimdi özel hastaeden doktorum yazdı bu tahlilleri direk gidip ssk ya bu testleri yaptırmak istyorum desem yaparlar mı yoksa kendi muayene eder mii
Esmacım oluyor tabİ bende normalde Özele gİdİyorum ama yarın ŞİŞlİ etfale gİdİcem muane olucam testlerİmİ yaptırcam nedne boŞuna para verelİm devlet hastanesİ varken
size birsey sorayim unutmadan ...!hamileliginizde cinsel yasami yasaklanan arkadaslarimiz varmi aranizda ?''??? ben ilk gittigimde birsey demedi benim doktor fakat zaten ilk dönemlerde pek de oyle seyler canim istemiyordu :bbo: simdi durum degisti biraz daha normallestim gibi geliyor bana pazartesi doktora gidecegim bilemiyorum belki yasaklayacak :sm_confused: esimde bende ilk dönemler korktuk ama simdi rahatiz yanliz bazen agrim oluyor tabi her zaman degil yani her iliskide degil nedenini anlayamiyorum ve kendimi asiri derece boyle sanki kasiyorum agridan benim gibi olan varmi :1closedeyes: sizede sormak istedim pazartesiye kadar sabredemedim :))
size birsey sorayim unutmadan ...!hamileliginizde cinsel yasami yasaklanan arkadaslarimiz varmi aranizda ?''??? ben ilk gittigimde birsey demedi benim doktor fakat zaten ilk dönemlerde pek de oyle seyler canim istemiyordu :bbo: simdi durum degisti biraz daha normallestim gibi geliyor bana pazartesi doktora gidecegim bilemiyorum belki yasaklayacak :sm_confused: esimde bende ilk dönemler korktuk ama simdi rahatiz yanliz bazen agrim oluyor tabi her zaman degil yani her iliskide degil nedenini anlayamiyorum ve kendimi asiri derece boyle sanki kasiyorum agridan benim gibi olan varmi :1closedeyes: sizede sormak istedim pazartesiye kadar sabredemedim :))
teşekkürler sayfa için
benimde sat 17 ocak doğum 24 Ekim 2009
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?