size birsey sorayim unutmadan ...!hamileliginizde cinsel yasami yasaklanan arkadaslarimiz varmi aranizda ?''??? ben ilk gittigimde birsey demedi benim doktor fakat zaten ilk dönemlerde pek de oyle seyler canim istemiyordu :bbo: simdi durum degisti biraz daha normallestim gibi geliyor bana pazartesi doktora gidecegim bilemiyorum belki yasaklayacak :sm_confused: esimde bende ilk dönemler korktuk ama simdi rahatiz yanliz bazen agrim oluyor tabi her zaman degil yani her iliskide degil nedenini anlayamiyorum ve kendimi asiri derece boyle sanki kasiyorum agridan benim gibi olan varmi :1closedeyes: sizede sormak istedim pazartesiye kadar sabredemedim :))
slm kızlaaaar...ben de varım aynı durumda olan ilk zamanlar eşimi göresim gelmiyordu zaten mide bulantısından gözümü acamıyordum biz birkere birlikte olduk onda da nedendir bilmem agrıyacakmıs gibi geldi cok korktuk.sonra da biraz sancım oldu o yüzden şimdi denemiyoruz bile..doktorum hiç bişey demedi. ben de sormaduım ama haftaya gidecez insallah.. o zaman soracam..
Canım sanırım o bebeğe bir şey olacak diye korkmamızdan a.s yani aslında ona bir şey olmaz herşey normal olarak gidiyorsa ben başta sormuştum doktoruma sakıncası yok ama dikkatli davranın ne de olsa artık içinde bi bebek var demişti yanii coşmadıkça sorun yok sanırım :roflol:
hosgeldin canim bende kalkiyordum seni gordum :)) bulantilarin nasil oldu ?? azalmaya basladimi ? nasilsin
size birsey sorayim unutmadan ...!hamileliginizde cinsel yasami yasaklanan arkadaslarimiz varmi aranizda ?''??? ben ilk gittigimde birsey demedi benim doktor fakat zaten ilk dönemlerde pek de oyle seyler canim istemiyordu :bbo: simdi durum degisti biraz daha normallestim gibi geliyor bana pazartesi doktora gidecegim bilemiyorum belki yasaklayacak :sm_confused: esimde bende ilk dönemler korktuk ama simdi rahatiz yanliz bazen agrim oluyor tabi her zaman degil yani her iliskide degil nedenini anlayamiyorum ve kendimi asiri derece boyle sanki kasiyorum agridan benim gibi olan varmi :1closedeyes: sizede sormak istedim pazartesiye kadar sabredemedim :))
yaw ben anlamadım neden ekim babaları hödük :)
Kızlarr dün doktora gittim bebişimi gördüm baya büyümüş teyzelere 1.96 cm olmuş herşey çok güzel görünüyor dedi doktor amcamız hiçbir problem yok dedi birdaha 3 hafta sonra gidicem.
Ya görünce öle rahatlıyorumki anlatamam size 3 hafta hemencecik geçseedelikafaduldendelikafadulden
Kızlarr dün doktora gittim bebişimi gördüm baya büyümüş teyzelere 1.96 cm olmuş herşey çok güzel görünüyor dedi doktor amcamız hiçbir problem yok dedi birdaha 3 hafta sonra gidicem.
Ya görünce öle rahatlıyorumki anlatamam size 3 hafta hemencecik geçseedelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?