2009 Ekim Anneleri

arkadaslar ben yemek yapmaya gidiyorum , hadi sizlere guzel sohbetler dilerim benim pc zaten acik durur arada gelirim a.s.

Canım sanırım o bebeğe bir şey olacak diye korkmamızdan a.s yani aslında ona bir şey olmaz herşey normal olarak gidiyorsa ben başta sormuştum doktoruma sakıncası yok ama dikkatli davranın ne de olsa artık içinde bi bebek var demişti yanii coşmadıkça sorun yok sanırım :roflol:

hosgeldin canim bende kalkiyordum seni gordum :)) bulantilarin nasil oldu ?? azalmaya basladimi ? nasilsin

:)))))) ayyy ayyyyyyy:sm_cool: tamam cosmadan yapariz bizde ne yapalim kizlar duydunuz cosmak yasak ona göre .. doktor hakli kaydirigubbakcemile3

ben kalkiyorum gorusuruz a.s.

esmacım zaten gereken testleri yapıyorlar ne bilim mesela ablam giti geçen gün devlet hastaensine bana hiç test yapılmadı demiş 7 tüp kan almışlar bütün testleri yapmışlar ikili test için gün vermişler yani gerekenleri yapıolar zaten die biliyorum

hosgeldin canim bende kalkiyordum seni gordum :)) bulantilarin nasil oldu ?? azalmaya basladimi ? nasilsin

saolasın canım bugün sabah cok fenaydımama ögledensonra düzeldim coksükür.. okuldan yeni geldim..midem şükürler olsun ii bulanmıyor en azından :))) aman maasallah diyeyim de 10 .haftadan sonra azalırmıs diyorlar insallah öledir...sen nasılsın..?

ilkaycım doktor bize yasak koydu, gerçi yasak koymasada hiç ama hiç aklıma gelmiyo...
ilk keseyi görmeye gittiğimizde kalp atışlarını duyana kadar ilişki yok dedi, kalp atışını gördükten sonrada 3 ay ne olur ne olmaz ilişki olmasın dedi :)))
zaten 3 aydan sonrada o iş nasıl bişeydi unuturuz herhal:roflol: kocişle kardeş kardeş yatmaya devam:jeyyar:

ilkaycığım bana yasakladılar ilişkiyi 16.haftaya kadar bende düşük riskide olmadı ama ilişki yok dedi doktorum

ya kıslar ben baska bi topic de okudum coksinirlendimsizle de paylasmak istedim...kadın hamile kocasıyla arası bozukmus biraz adam da sürekli kadının üzerine gidiyormus.hiç anlayıslı davranmıyormus..aglayınca da hamileliğinin arkasına saklanma falan diyormus. ayy cok sinirlendim yaaaklava:klava:.acaba yatacak yeri var mı o adamın..bizler anladığım kadarıyla cok sükür ki sanslı insanlarız eslerimiz bi ze hep destek...en azından bunları düsünüp mutlu olalım...Rabbim de o durumda olanlara yardım etsin.

Canım benim doktorum ilk 3 ay tamamen yasakladı tedbir olarak yoksa benim hiç bir tehlikemde yoktu ama ....klava:

Ben bu sağlık ocağı işini ilk defa duyuyorum ya :1no2:
Yani aşı yapılması gerekiyorsa bunu özel doktorlar bilmiyor mu? neden bir daha sağlık ocağına gidelim ki?CADIARZU

yaw ben anlamadım neden ekim babaları hödük :)

canım ben o kadının yazdıklarını okuyana kadar evet kocam baba olmadan hödük diyordum ama okuduktan sonra hödük nasıl olurmus öğrendim...oyyy yerimben kocişimi yerim..:)))) 2008 anneleri yazmıslar öle bi bilgim yok..biz de onlar baba olduklarında görecez neden öle oluyorlarmıs:))))

Kızlarr dün doktora gittim bebişimi gördüm baya büyümüş teyzelere 1.96 cm olmuş herşey çok güzel görünüyor dedi doktor amcamız hiçbir problem yok dedi birdaha 3 hafta sonra gidicem.
Ya görünce öle rahatlıyorumki anlatamam size 3 hafta hemencecik geçseedelikafaduldendelikafadulden

emelcim bencede yardımseverler, ben hamileliğimi öğrendiğimden beri mutfağa girmiyorum...
ağır iş hak getireee :)))

zeytincim maşallah bebişine yaa
ben 1 aydır görmüyorum salı gününü iple çekiyorumkaydirigubbakcemile inşallah herşey güzel gidiyodur...

canım benim tebrik ederim ne mutlu sana küçükcük melek nasıl heyecanlandırıyor değilmi maşallah canım allah bozmasın kaydirigubbakcemile2

Doktorumuza sorduk biz. Hiç bir sakıncası yok dedi. Düşük tehlikesi olanlara yasaklıyoruz dedi. Birde 8. aydan sonra içeri boşalmak düşük yapıyormuş. ama şimdilik hiç sorun olmaz dedi.

kızlar bence 2009 babaları hödük değil ama biraz daha nazlanalımki alışsınlar değilmi yoksa sonradan olabilirler en iyisi biz ipi baştan sıkı tutalım ki bu duruma düşmeyelimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…