2009 Ekim Anneleri

ben eşime 2008 ekim babaları cok hödükmüş..ekim babaları hödük oluyormus dediğim de cok gülmüştü:))))) insallah olmazlar yaaa..bence ozaman daha cok ihtiyacımız olacak onlara bence..ev işi yemek yanında bi de bebek bakımı olacak demiiii:)))

Ay Bizim babamızında maşallahı var. Hiç mutfağa girmedim. Yemeğimizi yaptı bulaşığımızı yıkadı. Misafir gelecek temizliğimizi yaptı. İnşallah bebeğimde ona benzer. çünkü ben normaldede çok tembelimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canim yaa sen doktora gittin mi ?senin benden bir farkin yok .bak canim hollandada kimseyi kolay kolay hastaneye yatirmazlarmis bana bir idrar testi yaptilar sonuc gelirgelmez beni hastaneye almak istediler idrar da KETON a bakiyorlarmis ben surekli kustugum icin vucudum kurumus ve bebisime zarar vermeye baslamis ve ALLAH Korusun bu seker hastaligina bile cevirme tehlikesi varmis seni korkutmak istemiyorum ama sen yinede bir test yaptir..

evet canim ben arastiriyorum..
simdiden isim düsünmeye baslayan varmi icinizde? kiz olursa erkek olursa diye? ben kiz olursa gamze erkek olursa umut koymak istiyorum :)

evet canim benim esim oldukca yardimsever ve sabirli masaallah:)
2008 ekim babaları hödük olabilir ama 2009 ekim babaları yardımsever bence ya.........

kızlar ben kız olursa tuana yaren bengüsu erkek olursa kaan gökmen isimlerini düşünüyorum eşimle aralarında tercih yaparız bakalım daha çok var ya cinsiyeti bir belli olsun daha çok düşünürüz

ya ben daha isim falan düşünmedim daha dogrusu bulamadım..çkız olursa buğlem istedim ama kimse beğenmedi...aslında anlamı cok güzelçcenneti müjdeleyen melekmiş.ama söylemesi zor diye kimse begenmedi sizce nasıl buğlem ismi :?????

çok güzel yamaşallah ufaklığaaazeytinim bende ayın 20 sini iple çekiyorumm...çabucak gelsin bebişimi tekrar göreyimmmm

selam canlarım biz de kız olursa yağmur erkek olursa doruk koymak istiyoruz

Ben bu sağlık ocağı işini ilk defa duyuyorum ya :1no2:
Yani aşı yapılması gerekiyorsa bunu özel doktorlar bilmiyor mu? neden bir daha sağlık ocağına gidelim ki?CADIARZU

canım 16 haftalıkken sağlık ocağına git ve tetenoz aşısı yaptır.sağlık ocakları ilgileniyo gebelerle ve bebeklerle .yani aşı bakımından .sen bağlı bulunduğun mahallenin sağlık ocağına git ve kayıt yaptır.hamileliğin 18 ve 24 haftalarında tetenoz aşısı yapılıyo sakın aksatma.

kızlar bence 2009 babaları hödük değil ama biraz daha nazlanalımki alışsınlar değilmi yoksa sonradan olabilirler en iyisi biz ipi baştan sıkı tutalım ki bu duruma düşmeyelimkaydirigubbakcemile3

:)))))) ben yine geldim sohbet ne hos babalardan konusuluyor ben esime cok naz yapiyorum isten gelince masayi kaldiriyor bulasiklari makinaya atiyor bana cok cok yardimci oluyor , ama sabah erken gidiyor aksam 7 den once gelmiyor yemek falan isi bana dusuyor ütü camasir , çünkü benim kocam ütüyü beceremiyor , gecen hafta sonu ona tüm mutfak dolaplarini bosalttirdim sildirdim yapti eh biraz zaman harcadi ama yinede guzelce sildi duzenledi , ben biraz onu pofpofluyorum canim kocacigim sen ne kadar beceriklisin falan diyorum bebek gibi seviyorum hosuna gidiyor daha cok yapiyor :kaydirigubbakcemile3 ama yemek konusunda pek beceriksiz ay ay bana bazen birseyler yapiyor hafta sonlari ama yemek demeye bin sahit lazim ende seslenmiyorum alissin diye tabi yerimseniben melek gibi bir insan insallah hep boyle gider bebek dogunca ben bakarim sen endiselenme diyor insallah oyle olur ben cok mutluyum esimle ALLAH bozmasin herkes cok mutlu olsun kimi zaman mutlu olmak bile kendi elimizde olabilen birsey hayat paylastikca guzel

maasallah canım ALLAH bozmasın .mutluluğunuza mutlulukkatsın..bu arada aferin kocisine..benimki de aynen öle cok şükür..hihoyyythihoyyyt..ama bazen o da tembellik yapmıyor deil :))yerimsenibenyerimsenibenRabbim herkesin mutluluğunu daim etsin insallah!!!!:asigim::asigim::asigim:

Kızlar bıŞe sorucam bugunlerde canım abuk subuk Şeyler ıstıo dÜn fast food yedım bugunde canım Çekıo sızce canımızın Çektıgını yemesek bıŞe olurmu ya of

çok güzel yamaşallah ufaklığaaazeytinim bende ayın 20 sini iple çekiyorumm...çabucak gelsin bebişimi tekrar göreyimmmm

Canım benim saoll sayılı gün hemen geçiveriyor zatenn ooo sen gittiğinde bebişin kocaman olmuş olucak annesii ne güzelll:teytey:

Kızlar bİŞe sorucam bugunlerde canım abuk subuk Şeyler İstİo dÜn fast food yedİm bugunde canım Çekİo sİzce canımızın Çektİgİnİ yemesek bİŞe olurmu ya of

olur mu olmaz mı bilmiyorumama ben de 1 hafta boyunca hep dişardan yedim..mecburen..zaten evde kendim yapınca yiyemiyorum dadişardan yemek daha cazip geliyor..insallah zararı olmaz (((

Yaa ınŞ canım ya evde yemegımde var aslında her akŞam pıŞıyorum bıgÜn sonrasının yemegını ÇalıŞtıgım ıÇın ne dıe bÖle Şeyler ıstıo canım ya ne alaka alla alla

asermek böle bişeydir belki :)))) benim de öle oluyor.durduk yere gereksiz bişey yemek istiyor canım ve ne hikmetse canımın istediği seyler hiç de yararlı seyler deil 1no2:

ben epey aserdim ama malesef yiyemiyorum.yesil erige cook aserdim benimde ruyalarimA girdi gecen gun babam bursada psazarda gormus bana gonderecek bakalim
normalde sevdigim ne varsa simdi canim cekiyor.kizlar ruyalarimda yiyecekler goruyorum:) ahh keske turkiyedde olsam da istedigimden yiyebilme imkanim olsa

asermek böle bişeydir belki :)))) benim de öle oluyor.durduk yere gereksiz bişey yemek istiyor canım ve ne hikmetse canımın istediği seyler hiç de yararlı seyler deil 1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…