selam kizlar neredeyse bir haftadir giremedim sizleri ozledim bu arada...benim midem hala cok fena kusmaktan biktim...halsizim tansiyonum dusuyor hep ise basladim iznim bitti cok zor oluyor bu halde calismak...insallah en yakin zamanda gecer...sizler ne alemdesiniz???
simdiden isim düsünmeye baslayan varmi icinizde? kiz olursa erkek olursa diye? ben kiz olursa gamze erkek olursa umut koymak istiyorum :)
2008 ekim babaları hödük olabilir ama 2009 ekim babaları yardımsever bence ya.........
Ben kız olursa DURU erkek olursa ALP koymayı düşünüyorum...
Kızlarr dün doktora gittim bebişimi gördüm baya büyümüş teyzelere 1.96 cm olmuş herşey çok güzel görünüyor dedi doktor amcamız hiçbir problem yok dedi birdaha 3 hafta sonra gidicem.
Ya görünce öle rahatlıyorumki anlatamam size 3 hafta hemencecik geçseedelikafaduldendelikafadulden
Ben bu sağlık ocağı işini ilk defa duyuyorum ya :1no2:
Yani aşı yapılması gerekiyorsa bunu özel doktorlar bilmiyor mu? neden bir daha sağlık ocağına gidelim ki?CADIARZU
kızlar bence 2009 babaları hödük değil ama biraz daha nazlanalımki alışsınlar değilmi yoksa sonradan olabilirler en iyisi biz ipi baştan sıkı tutalım ki bu duruma düşmeyelimkaydirigubbakcemile3
:)))))) ben yine geldim sohbet ne hos babalardan konusuluyor ben esime cok naz yapiyorum isten gelince masayi kaldiriyor bulasiklari makinaya atiyor bana cok cok yardimci oluyor , ama sabah erken gidiyor aksam 7 den once gelmiyor yemek falan isi bana dusuyor ütü camasir , çünkü benim kocam ütüyü beceremiyor , gecen hafta sonu ona tüm mutfak dolaplarini bosalttirdim sildirdim yapti eh biraz zaman harcadi ama yinede guzelce sildi duzenledi , ben biraz onu pofpofluyorum canim kocacigim sen ne kadar beceriklisin falan diyorum bebek gibi seviyorum hosuna gidiyor daha cok yapiyor :kaydirigubbakcemile3 ama yemek konusunda pek beceriksiz ay ay bana bazen birseyler yapiyor hafta sonlari ama yemek demeye bin sahit lazim ende seslenmiyorum alissin diye tabi yerimseniben melek gibi bir insan insallah hep boyle gider bebek dogunca ben bakarim sen endiselenme diyor insallah oyle olur ben cok mutluyum esimle ALLAH bozmasin herkes cok mutlu olsun kimi zaman mutlu olmak bile kendi elimizde olabilen birsey hayat paylastikca guzel
çok güzel yamaşallah ufaklığaaa zeytinim bende ayın 20 sini iple çekiyorumm...çabucak gelsin bebişimi tekrar göreyimmmm
Kızlar bİŞe sorucam bugunlerde canım abuk subuk Şeyler İstİo dÜn fast food yedİm bugunde canım Çekİo sİzce canımızın Çektİgİnİ yemesek bİŞe olurmu ya of
asermek böle bişeydir belki :)))) benim de öle oluyor.durduk yere gereksiz bişey yemek istiyor canım ve ne hikmetse canımın istediği seyler hiç de yararlı seyler deil1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?