ya benim karnım cıktı bileee
tereddutte kaldım.bazıları ilk 3 ay zararlı dio.bide ne kullanıcamı bilmiorum.kimi bebe yagı kimi kakao yagı kimi badem yagı dio
Arkadaşlar aşağıda bir link gönderiyorum cenin güncesi diye bir şey var benim hoşuma gitti paylaşmak istedim :ecrin_bebek:
m i n i k t o s b a a m: AY&
tatlim sen doktoruna danis o ne derse onu yap herkesin lafina bakma burda hamieler icin bir krem var catlaklari onluyormus ben onu deneyecegim.
karnin ciktiysda doktoruna danistiktan sonra hemen basla
canım cok güzelmiş bayıldım :))) tsk ederima.s.a.s.a.s.
meraba kızlar geldim dr dan cok sukur iyi bebegim kalbi atıyor herseyi normalmiskanama bolgem gecmeye baslamıs 1 hafta daha istirahat verdi haftaya tekrar bakıcak cok mutlu oldum dualarınız icin tesekkur ederim umarım su tehlikeyi atlatır aranızda sureklı olurum cok sagolun tekrar a.s.
meraba kızlar geldim dr dan cok sukur iyi bebegim kalbi atıyor herseyi normalmiskanama bolgem gecmeye baslamıs 1 hafta daha istirahat verdi haftaya tekrar bakıcak cok mutlu oldum dualarınız icin tesekkur ederim umarım su tehlikeyi atlatır aranızda sureklı olurum cok sagolun tekrar a.s.
selam kizlar. bijoux cok gecmis olsun canim. herseyin hayirlisi diycez boyle konularda cunku hersey allahtan geliyor. insallah en kisa zamanda allah sana saglikli bir bebek gonderir. ilk gebeliklerde riskler cok fazla oluyor. ama ikincide sapasaglam tutunuyor bebisler annelerine. hicbisey icin uzulme tatlim.
kizlar cok erken ama hic kiyafet falan alan oldumu bebislere. cinsiyet bile bilmiyoruz ama ne bileyim bisey gorup begenmissinizdir. Ben hic almadim bekliyorum cinsiyeti.
lllalll canim burdaki bikac arkadasta hamile olduklarini ogrendiklerinde almislar bikac parca dayanamamislar. normal yani insanin ici gidiyor kucucuk seylere bakinca. saka maka zamani geldiginde cok sey alinacak bizim miniklere. 6. aydan falan baslamak gerekiyor birden yuk olmasin.
lllalll canim burdaki bikac arkadasta hamile olduklarini ogrendiklerinde almislar bikac parca dayanamamislar. normal yani insanin ici gidiyor kucucuk seylere bakinca. saka maka zamani geldiginde cok sey alinacak bizim miniklere. 6. aydan falan baslamak gerekiyor birden yuk olmasin.
zeynepcim kaç haftalıksın canım sen bende bugun gittim doktora 25 mart ikili test için gün verdi, bebişimiz uyuodu sanırım bize hareketler yapmadı keşke biraz oynasaydı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?