valla kızlar ben meleğime kıyafet almayı şimdi hiç istemiyorum ama şu ayda bi geçsin elektroniklerini yavaş yavaş alacağım hava nemlendiricisi gece yatarken açılacak olan ışığı sonra aaadinleyici ne bilem hani önce kendi kendime dedim elektroniklerini alayım beziyle beraber ondan sonra niyetim kıyafet almak kıyafetlerini 6. ay gibi başları diyorum ama genede hevesleniyo demi insan..
kizlar gecen gun gordum bebek bezi isiticisi diye bisey allahim daha neler. bide bebek bezi copu varmis ozel koku yapmiyormus. hersey para tuzagi. eski usul en iyisi. elde yikanan bez kismi haric :))))
gizem benim evim 2 oda:)oturma odasi ve yatak odasi yatak odasinda besigi koymaya yer yok 5 li bir cekmecem var artik onu kaldirip oyle koyabilecegim turkiyede olsam simdiye tasinmistim ama burda belediye sana hangi evi veriyorsan oturmak zorundasin 2yil sabredecegiz bakalim
merhaba kızlar bugün dr a gittim bebişim bana el salladı çok güzeldi...eli kolu kıpır kıpırdı ...dr herşeyin normal olduğunu söyledi 2 hafta sonra ense kalınlığı ölçümü yapılacakmış onun için gidicem tekrar...inşallah bütün sonuçlar güzel çıkar.....bende bugün biraz bebeğim için alışveriş yaptım 1 penye battaniye 2 tanede zıbın aldım dayanamadım napıyııımmmm....
ohh kizlar ne guzel almissiniz biseyler. bende alayim bari bikac parca :))
lllalllcim bez olayi cok ise yariyormus. hatta gelenler hediye bez getirseler hic fena olmaz :))) cok pahali bezler. bide hergun 10 tane degistirecegimizi dusunursek. cok heyecanli degil mi kizlar ya? sadece dusunmesi bile yetiyor. bazen dusunuyorum evde artik yalniz olmayacagiz ne guzel bi 3. kisi hemde en sevecegimiz kisi olacak diyorum icim huzurla doluyor.
kızlar bende bugun kuafore gittim gezdim dısardaaa arkadaslarla halsizlikten kendime bakıcak halim kalmamış yahuu yuzum gozum acıldı içim acıldı
yaa kocakarı lafı felan ama bende duymustum hamileyken sac kestirilmezmiş.. kestirecektim saclarımı biraz kat verdirecektim korktum =) vazgectim elimde degil yaa içime korku girdi bebişime bişi olurmu diye batıl ama napim a.s.
merhaba kızlar bugün dr a gittim bebişim bana el salladı çok güzeldi...eli kolu kıpır kıpırdı ...dr herşeyin normal olduğunu söyledi 2 hafta sonra ense kalınlığı ölçümü yapılacakmış onun için gidicem tekrar...inşallah bütün sonuçlar güzel çıkar.....bende bugün biraz bebeğim için alışveriş yaptım 1 penye battaniye 2 tanede zıbın aldım dayanamadım napıyııımmmm....
merhaba canım ,
evet o halsizlik bende de var ne kadarlık hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?