2009 Ekim Anneleri

ohh kizlar ne guzel almissiniz biseyler. bende alayim bari bikac parca :))

lllalllcim bez olayi cok ise yariyormus. hatta gelenler hediye bez getirseler hic fena olmaz :))) cok pahali bezler. bide hergun 10 tane degistirecegimizi dusunursek. cok heyecanli degil mi kizlar ya? sadece dusunmesi bile yetiyor. bazen dusunuyorum evde artik yalniz olmayacagiz ne guzel bi 3. kisi hemde en sevecegimiz kisi olacak diyorum icim huzurla doluyor.

selam gizemcim. o elektronikleri bende istiyorum ama evide ust uste tika basa yapmak istemiyorum. onu al bunu al sonu yok. monitor falan alinacak duymak icin bebegi bide sut pompasi baska neler vardi yahu? bi dusuneyim.

kizlar gecen gun gordum bebek bezi isiticisi diye bisey allahim daha neler. bide bebek bezi copu varmis ozel koku yapmiyormus. hersey para tuzagi. eski usul en iyisi. elde yikanan bez kismi haric :))))

kizlar gecen gun gordum bebek bezi isiticisi diye bisey allahim daha neler. bide bebek bezi copu varmis ozel koku yapmiyormus. hersey para tuzagi. eski usul en iyisi. elde yikanan bez kismi haric :))))

evet herşey para tuzağı dediğin giibi canım benim işte istediğim bi tane bebbe robot var herşeyi yapıyo mutfak maabıında ses için dinleycii sonra pompa var bak ben onu unutmuştum bide odaiçin nemlendirici almak istiyorum başka neler var aklına gelen var mı acaba ama insan baya heves ediyo yaa ben çok hevesleniyom herşeyi olsun istiyom ama evim çok küçük benim biliyonuz mu 65 m2 ev ama istiyo insan sizdede o duygu var mı yoksa benmi çok istekliyim...delikafadulden

gizem benim evim 2 oda:)oturma odasi ve yatak odasi yatak odasinda besigi koymaya yer yok 5 li bir cekmecem var artik onu kaldirip oyle koyabilecegim turkiyede olsam simdiye tasinmistim ama burda belediye sana hangi evi veriyorsan oturmak zorundasin 2yil sabredecegiz bakalim

Bende birşey almadım daha çok erken bir cisiyeti belli olsun ondan sonra
kızlar benim evimde ufak 2 oda bir salon oturma odamızı iptal edip bebişimize vereceğiz artık biz salonda oturacağız

canım benim benim evim öle küçük ki şöle söyleyim sen anla ne kadar ufak salonum öle ufakki masa ve sandalyelerim sığmadı ve geri gitti arkada ufacık bi çocuk odası ve yanında en ufak bazalı yatağın sığacağı bi yatak odam var evim çok ufak ama bu devirde kira vermektense kendi evimiz nede olsa diyip herşeyi özel yaptırıyoruz öle gidelim hazır mobilya alalım falan hiç öle bi lüksümüz olmadı evlenirken çağırdık mobilyacıyı en olur şekilde dizayn ettik şimdide mesela çağıcaz işte oranın ölçülerine göre gardrobu etejeri ve yatağıı yapılacak ayy yazın ne çok işimiz var bi bilsen aman amannn

cnm hayırlı olsun okudukça sabırsızlanıyorum yaa....off bende bebişimi görmek istiyorummm:asigim:

evet yaa...zaten arkadaşlar şey dio kenara 10 tl atsak ancak altın alabiliriz,bez getirsek olmazmı diolar :roflol::roflol:2 kişiyken 3 kişi olmak çok güzel bir duygu....:asigim:birde 3 kişiyken 4 kişi olmayı düşünnnnn..buda çok daha farklı bir heyecannn:asigim:
kızlar evin küçüklüğünü sorun yapmayın herşey zamanla olurrr:asigim:

ay Allah nasip ederse benim evim tadilatta ve biitiyor inşallah bebişi yeni evinde karşılayacağz Rabbim nasip eder inşallah

kızlar bende bugun kuafore gittim gezdim dısardaaa arkadaslarla halsizlikten kendime bakıcak halim kalmamış yahuu yuzum gozum acıldı içim acıldı
yaa kocakarı lafı felan ama bende duymustum hamileyken sac kestirilmezmiş.. kestirecektim saclarımı biraz kat verdirecektim korktum =) vazgectim elimde degil yaa içime korku girdi bebişime bişi olurmu diye batıl ama napim a.s.

kizlar benim evde kucuk. 2 oda. bi odayi bilgisayar odasi kutuphane gibi yapmistik artik orasi cocuk odasi olacak. biz zaten hep salonda oturuyorduk aynen devam. nefes alinacak bi balkon var allahtan. cok guzel olacak esyalar gelmeye basladikca :)))

iyi yapmissin canim. saatler olsun. bende gitmek istiyorum manikur pedikur ama burda cok pahali. manikur pedikur kas biyik gibi seyler 100 milyon tutar nerdeyse :bbo: sac boyama isini zaten kendim yapiyordum artik dogumdan sonraya kaldi. sac kestirmekte aynen. simdi kestirmem. bebis dogsun oyle :CüvCüv:

Merhaba arkadaslar nasilsiniz ? kim var kim yok ? ben kendimi çok halsiz hissediyorum pc bile acik kalmis öylece , esim bu aksam gec gelecek bende bunaldim bir bakinayim dedim , sayfalara bile bakmadim muhakkak döktürmüssüzdür yine :)))

kimse yok galiba ... bu saç meselesinii ben anlayamadim fisfisfis ben randevu alacaktim kuaförden saclarimin uclari kirildi biraz kestirecektim , ne gibi sakincasi varki ???????? bebege birseey mi oluyormus !!? bunun gercek payini bilen varsa benide bilgilendirsin

yaa kızlar bijoux naptı haberiniz var mı sabahtan beri çatladım merakımdan inş. hayırlısıyla olmuştur operasyonunu

masallah bebegine zeynep bende pazartesi 10 haftalik olacagim tipki seninki gibi gidecegim insallah benimkide kendini oyle canli kanli kipir kipir gösterir :)) çok merak ediyoruz esimle acaba buyudumuki birazcik :)) en son gittimizde henuz 3 mm di mercimek bebegimiz simdi belki çilek olmustur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…