2009 Ekim Anneleri

ben 8 hafta 4 günlük hamileyim canım.yeni değilim aslında ama çok fazla giremiyorum.Allah sağ salim eline verir inşallah

ben 8 hafta 4 günlük hamileyim canım.yeni değilim aslında ama çok fazla giremiyorum.Allah sağ salim eline verir inşallah

amin insallah canim hepimizin bebegini Rabbim zamani günü gelince saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin , evet seni hic görmedim yenisin sandim canim kusura bakma , arada gel vakit buldukca sohbet ederiz zaten o kadar cok ekim annesi var masallah bazen ben karistiriyorum kim kimdi diye :)) halsizlik disinda hamileligin nasil gidiyor ??

yaa sorma canım ya benim yemek yeme probemim var.6.haftalarda bulantılarım olmuştu ama şimdi yok.Sorun bende galiba hiçbirşeyi isteyerek yiyemiyorum ya hele sütü Allahım içemiyorum,deli olcam.sadece kahvaltım düzenli.senin nasıl

canim , benim pek bulantim olmadi -5- 6 defa istifar ettim en sonuncu dun geceydi bende cok entresan bir durum zaten bu millet gunduz ben gece istifar ediyorum , migdemi usuttum sanirim , yemek konusunda ise inan bende cok istahsizim gunduzleri birsey canim istemiyor sabah bir bardak kakaolu sut iciyorum aradan 2 saat geciyor kendime kahvalti hazirlayim diyorum bir yumurtayi dahi zor yiyorum ben beyaz peyniri severdim lakin beyaz peynirde genelde pastarise olmadigi icin yiyemiyorum hamilelik döneminde bebege sakincali malum , arada bir meyva yemeye calisiyorum , aksam da yemek yiyorum ama iste oylesine , süt icemiyorsan yogurt ye canim veya kasar peynir sütün yerini alacaktir

Aynı işte ben de öyleim ya korkuyorum aslında bebeğe zarar veriyorum diye ama zorluyorum kendimi olmuyo meyve yiyemiyorum portakalın suyunu sıkıp içiyorum sadece,muz yok,elma yok valla bişey olmasında bebişlere aman ALLAH korusun.Kahvaltımı çok iyi yapabiliyorum,kaşarı çok güzel yiyorum ohh bak içim rahatlattın biraz valla ya.:teytey:

kizlar ya siz yinede birseyler yiyebiliyorsunuz halinize sukredin .ben 2gundur sadece patates yiyorum buna seviniyorum:)1aydir agzima sut peynir hic birsey koyamadim..

allah yardım etsin hepimize inş. herşey yolunda gider başka kaybımız olmaz vebijouxta en kısa zamanda sağlıklı bi melekle aramıza geri döner

:)) tatlim simdilik bebeklerimizin fazla bir besine ihtiyaci yok , fakat 12 haftadan sonra dikkat etmemiz düzenli beslenmemiz gerekiyor , et , bol yesil yaprakli sebze , ceviz , meyva , balik ... eline ne gecerse az az ye bu arada vitamin aliyormusun ???? doktorun elevit verdimi sana , haa birde surekli kendini halsiz hissediyorsan demir eksikligi olabilir onu bir kontrol ettir canim , üstelik demir hamilelik boyunca cok önemli bebek icin

canım yaa.... insan gerçekten psikolojik olarak etkileniyo bu durumdan yani bebeği besleyemiyorum diyosun kendi kendine.ama üzülme geçer bunlar.ne kadar hamilesin.

Ne bileyim canım ya ilk 3 ay çok önemli diyorlar ya hep insan psikolojik olarak etkileniyo inşallah 12.haftaya kadar boğazımız açılır da herşeyden az az yiyebiliriz.evet cnım elevit kullanıyorum günde 1 tane

sorun banaysa yarin 9.haftamiza giriyoruz. valla ilk gunler uzuluyordum hastanede 5gun kalinca vitamin falan alinca moralim duzeldi.bebegimi besleme uzuntusunden gectim biktim kusmaktan ama yavas yavas toparlaniyorum cok sukur ..

canım yaa.... insan gerçekten psikolojik olarak etkileniyo bu durumdan yani bebeği besleyemiyorum diyosun kendi kendine.ama üzülme geçer bunlar.ne kadar hamilesin.

sorun banaysa yarin 9.haftamiza giriyoruz. valla ilk gunler uzuluyordum hastanede 5gun kalinca vitamin falan alinca moralim duzeldi.bebegimi besleme uzuntusunden gectim biktim kusmaktan ama yavas yavas toparlaniyorum cok sukur ..

nurefsancım üzülme inşallah bir an önce toparlanırsın.Zaten 12.haftadan itibaren düzenli beslenmemiz daha önemliymiş.o zamana kadar toparlarsın.

cnm hani derlerya saçını kestirirsen bebişinin ömrü kısalır die ben batıl inanç olduğunu düşünüyorummmyerimseniben
yaa kızlar bijoux naptı haberiniz var mı sabahtan beri çatladım merakımdan inş. hayırlısıyla olmuştur operasyonunu

evet cnm bende acaip merak ettim telefonuda yokkiiii arardım wolla..cnm ya zaten acaip üzüldüm:çok üzgünüm:

tatlim ben mide bulantisindan gecen hafta hastaneye yattim unuttun sanirim:)
cok mu nedemek yine 2 gundur biraz azaldida onun disinda hicbirsey yiyemiyordum ne yesem hemn kusuyordum mide bulantisi icin bi fitil kullanmaya basladim da onun sayesinde biraz azaldi ama yinede cikariyorum 10 gunde 3 kilo verdim

cok mu bulantin oluyor canim ??

kizlar ben kendime kahve yaptim simdi ve ictim valla , aslinda iyi degil ama ne yapim canim istedi hamilelik oncesi gunde en az 4 bardak kafe iciyordum , birde varya bugun az disari ciktim hava cok guzeldi önümden bir bayan gidiyordu yolda kadin sigara iciyordu , ALLAH im nasil canim sigara cekti , halbuki ben sigarayi birakali nerdeyse 1 yil olacak sasirdim kendime kadin sigarayi bitirene kadar ben kokusunu aldim gittim arkasindan bebegime zarar verdim ama ne yapim iste yakinda sigaraya as erecegim sanirim , zaten benim arkadaslar iciyor da yanimda icmiyorlardi ben hamile kaldigimdan bu yana gerci ne kadar dayanirlar mechul ,

aa evet sen hastanede yattin canim ben bugunlerde kendimi bile unutacagim galiba tum hormonlarim duygularim degisti , gecmis olsun canim , sabret gececek elbet bu gunler az kaldi , bende kilo verdim 2 kilo vermisim hamile kaldigimdan beri ama bunu yakinda telafi ederiz 4 aya girelimde ondan sonra kim bizi tutar tombul tombul :))))))) gerci ben oyle kilolu degilim zaten genelde ama birazcik gobek cikti kilo9 vermeme ragmen

ALLAH korusun bencede batil inanç ömrü verende o alanda o , böyle korkutmayin kizlarrrrrrrrr zaten ben risk tasiyorum kaybetmeyim bebegimide ! .... ama herseyin yaratici olan Rabbim hayirlisi ise versin degilse alsin ... Rabbim insanogluna asla tasiyamacagi aciyi vermezmis hayat bir sinav sonuc itibariyle

ilkaycım bende senin gibi düşünenlerdenim saçın uzun ömürle ne alakası varsaa alam yaa...ye ekşiyi doğur ayşeyi gibi bişey işte bu böylemiydiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…