2009 Ekim Anneleri

her seye bir hurafe katmislar yaa!!valla tatlim biz bir musluman olarak bunlara inanmamaliyiz!!sacma sapan seyler uydurmuslar hollandada hamilelrr saclarinida kestiriyorlar baska seylerde yapiyorlar masallah omurleride epey iyi o biraz yasam kalitesiyle ve tabi ki Allahin sana verdigi omurle ilgili...

ilkaycım bende senin gibi düşünenlerdenim saçın uzun ömürle ne alakası varsaa alam yaa...ye ekşiyi doğur ayşeyi gibi bişey işte bu böylemiydiii

:))))) gecenlerde bende okudum boyle seyler ye eksiyi dogur ayse yi , ye tatliyi dogur atliyi gibi :sm_cool: ben inanmiyorum bunlara zaten benim canimin ne istedigi hic belli olmuyor birgun aci bir tatli birgun eksi :))))))) benimkileri 3 cüz mü ne ??????:dance:kaydirigubbakcemile3 doktor 1 tane dediya belki yavrucaklar cogalmistir :))) saka ALLAH im saglikli bebek nasip etsin cinsiyeti hic önemli degil bizim icin , ama merak ediyorum bazen kiz mi erkek mi diye ??fisfisfis kime benzer nasil bir bebek olur gibi oyle hayaller istee

cnm gülüyorum ya ben böle şeyleri okuyuncaa:1rolleyes:ama inanki bende merak ediyorum nsl bir bebiş olacak banamı babasınamı benziyecek kızmı erkekmii...bunlarda çok doğalllll...ama saçma sapan hurafelere inanmıyorum...yerimseniben

ben bebisimin siparisini verdim:)bakalim ne cikacak .zekasini babasindan alsin babasi gibi resim yetenegi olsun gozlerini dudaklarini annesinden alsin burnunu babasindan alsin:) saka bir yana ama bebegimin gercekten guzel akilli ve tabiki saglikli bir cocuk olmasini cok istiyorum hep dua ediyorum

ALLAH gönlüne göre versin canim insallah diledigin gibi olur , bende oglumun babasina benzemesini cok isterim onun gibi sakin , boyle ilimli dûnya tatlisi olsun

canım ya bişey sorcam.n-bu ekim 2009 listesine ismimi yazdırmak istiyorum daha önce lllall isimli kullanıcıya bilgi ver o yazıyo dediler.Yazıyorum fakat cevap vermiyo başka yönetici varmı yazan bu listeye isim

aaaaaaaa oglum dedim , henuz oglan kiz bilemiyoruz agiz aliskanligi benim bir oglum var zaten surekli oglum dedigim icin oyle cikti gitti :))) oglum demisken benim oglum dunya yakisiklisi bir cocuk teyzeleri o kadar guzel bir yavrum varki gozlerinin ici guler insana baktikca oyle bir guzellik vermis rabbim cok zeki ALLAHim bagislasin , kucuk kardeside onun gibi olsun ona benzesin cok isterim , yanliz bu oglum yürüyemiyor erken dogdugu icin daha önce yazmistim , ve erken dogum riskim de zaten bu yuzden

tatlim lalla degil anjelic e yaziyorsun sayfada ilk onun mesaji var konuyu baslatan o oldugu icin ona rica ediyoruz oda ekliyor

canım ya bişey sorcam.n-bu ekim 2009 listesine ismimi yazdırmak istiyorum daha önce lllall isimli kullanıcıya bilgi ver o yazıyo dediler.Yazıyorum fakat cevap vermiyo başka yönetici varmı yazan bu listeye isim

bitanem ilk sayfada liste var görmüşsündür...anjelige doğru yazmışımdır inşlah...yaniii bu topiği kuran arkadaşa özel msj atman gerekiyormuşş...yani benim bu konuyla bir ilgim yok...ayrıca aramıza hoş geldinnnŞeniz

maasallah diyelim ogluna ismi nedr?yuruyemedigini bilmiyordum peki tatlim buyudukce yurume ihtimali varmi fizik tedaviyle falan??ins.bir caresi vardir...

cnm en kısa zamanda oğluşun inşlahh sağlığına kavuşur ve yürürrrr:asigim:öper onu teyzesiii.....Şeniz
benimde cadoloz bir kızım var..ama az boz cadı değil...bilmişinde bilmişi...ama bir o kadarda tatlı allah evlatlarımıza uzun ömür versinnnn:Saruboceq:

kizlar ben hollandadayim burda 2li test yapmiyorlar biliyormusunz?hatta bende de bir risk var 16.hafla ile 18.hafta arasinda 3 lu test yapiliyormus doktor ona bile gerek yok dedi bosuna kafamizi karistirmasin 20 .haftada ayrintili ultrason yapariz ozamanda bir hastalik varsa gozukur zaten dedi acikcasi benim de kafama yatti sonucta testlerin guvenilirligi ultrasona gore daha dusuk ..2. ultrasonum nisanin 20 sinde bakalim ozamana belki cinsiyetini falan ogreniriz mayistada ayrintili ultrason olacak sabirla bekleyecegiz artik

maasallah diyelim ogluna ismi nedr?yuruyemedigini bilmiyordum peki tatlim buyudukce yurume ihtimali varmi fizik tedaviyle falan??ins.bir caresi vardir...

muhammedim :)) canim o benim herseyim , fizik tedavisi görüyor her 6 aya bir ortopedie hastanesine gidiyoruz kontrole , 6 yasinda oglum , ben ilk hamileligimde hic bir sorun yasamadim , birden erken dogum gerceklesti doktorlar anlayamadi 6 aylik dogdugu icinde kuvozde kaldi yeterli oksijen alamamis kovozde , doktorlarda erken doguma bagladi sonuc itibariyle , o nedenle simdi tekrar % 25 ile % 50 arasi erken dogum riskim var 20 haftadan sonra doktor karar verecek belki surekli yatacagim bilemiyorum korkum endisem bu iste hayirlisi olsun yeterki

cnm herşeyin hayırlısı olsun içini ferah tut...inanıyorumki 9 ayın sonunda bebişini kucağına alacaksınn:1hug:

cnm hadi ya oldumm...:uhm:burda ikili teste çok önem veriyo dr lar....a.s ve bu testler ikiliyle başlıo üçlü ayrıntılı ultroson şeker taraması v.s.olarak devam ediyorr....kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…