muhammedim :)) canim o benim herseyim , fizik tedavisi görüyor her 6 aya bir ortopedie hastanesine gidiyoruz kontrole , 6 yasinda oglum , ben ilk hamileligimde hic bir sorun yasamadim , birden erken dogum gerceklesti doktorlar anlayamadi 6 aylik dogdugu icinde kuvozde kaldi yeterli oksijen alamamis kovozde , doktorlarda erken doguma bagladi sonuc itibariyle , o nedenle simdi tekrar % 25 ile % 50 arasi erken dogum riskim var 20 haftadan sonra doktor karar verecek belki surekli yatacagim bilemiyorum korkum endisem bu iste hayirlisi olsun yeterki
cnm herşeyin hayırlısı olsun içini ferah tut...inanıyorumki 9 ayın sonunda bebişini kucağına alacaksınn:1hug:
cnm hadi ya oldumm...:uhm:burda ikili teste çok önem veriyo dr lar....a.s ve bu testler ikiliyle başlıo üçlü ayrıntılı ultroson şeker taraması v.s.olarak devam ediyorr....kafamçokkarıştı
burdada onem vermiyorlar:)ya tatlim bu hollandalilar garantili konusmaya calisiyorlar ...sonucta duyuyoruz misal arkdas anlatti demisler bebeginizde kesin down sendromu var kadin demis ben bakamam kurtaj olacagim adam da demis ben istiyorum kiyamam, bunlar bosanmaya bile kalkismislar sonunda bebek dogmus ve saglikliymis:) yada diyorlar ki son gune kadar bebeginiz %100 saglikli ama bir doguyor hasta bu testler %100kesin sonuc degil cok ta onemsememek gerekiyor hatta bi ornek daha geldi kadinin 3 kizi olmus erkek cocuk istiyormus doktor 9ay boyunca oglun olacak demis bunlarda bebigin tum esyalarini erkek icin almislar onun rengi esyalar falan bir doguyor kiz:)dusunsene bir suru zarari olmus kadin diyormus ki kendimi okadar alistirdim ki oglum olacak diye sanki kizimi gorunce benim, bebegim degilmis gibi geliyor kadin bebekten sogumus Allah korusun ins. boyle durumlar hicbirimizin basina gelmez
burdada onem vermiyorlar:)ya tatlim bu hollandalilar garantili konusmaya calisiyorlar ...sonucta duyuyoruz misal arkdas anlatti demisler bebeginizde kesin down sendromu var kadin demis ben bakamam kurtaj olacagim adam da demis ben istiyorum kiyamam, bunlar bosanmaya bile kalkismislar sonunda bebek dogmus ve saglikliymis:) yada diyorlar ki son gune kadar bebeginiz %100 saglikli ama bir doguyor hasta bu testler %100kesin sonuc degil cok ta onemsememek gerekiyor hatta bi ornek daha geldi kadinin 3 kizi olmus erkek cocuk istiyormus doktor 9ay boyunca oglun olacak demis bunlarda bebigin tum esyalarini erkek icin almislar onun rengi esyalar falan bir doguyor kiz:)dusunsene bir suru zarari olmus kadin diyormus ki kendimi okadar alistirdim ki oglum olacak diye sanki kizimi gorunce benim, bebegim degilmis gibi geliyor kadin bebekten sogumus Allah korusun ins. boyle durumlar hicbirimizin basina gelmez
amin insallah , ama bazen doktorlar herseyi göremeye biliyor , gerci doktoruna görede degisiyor , eger herhangi bir konuda tereddut var ise bence ikinci ve hatta 3 bir doktorun fikrinide almak ^gerekir düsüncesindeyim ...
Hafta hafta gebelik (hamilelik) dönemi - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe kizlar buraya bakiyormusunuz burda haftalik bebek gelisimi ve bir cok soruya yanit var ben bakiyorum guzel bilgiler ve ayrica doktorlarin video olarak ay ay bebeklerin gelisimini vss. sunmuslar
kızlar epidural doğumda bişi öğrendim ilk kasılmalar başladıktan sonra iğne yapıyorlarmış ve hiçbir acı duymuyormuşun ayyy hem normal doğuruyon hemde hissetmiyon siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Epidural kasilma baslamadan verilmiyor canim once dogum sancisinin baslamasi gerekiyor
Turkiyede ne kadar sezryan yayginsa burdada epidural normal dogum yaygin ve herkes cok memnun cevremde bir cok kisi epidural oldu ve tavsiye ediyorlar
bende öle dedim zati kasılma başladıktan sonra iğneyi vuruyorlarmış canım bende öle
düşündüm acaba türkiyede durum nasıl yaptıranlar memnunmu
:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?