2009 Ekim Anneleri

ins. en kisa zamanda yurumeyede baslar muhammet ..tatlim hayirlisi bu sefer daha tedbirlisiniz doktorlarda sende .yatman gerekiyorsa yatarsin tatlim yeterki zamaninda dogsun ...olumlu dusunmek herzaman iyidir ins.

cnm herşeyin hayırlısı olsun içini ferah tut...inanıyorumki 9 ayın sonunda bebişini kucağına alacaksınn:1hug:

insallah canim hep birlikte ALLAH nasip ederse , ama ben asla yakinmiyorum oglum bana cok sey ogretti cok özel bir kapasitesi var muzik egitimi aliyor okuyup yazabiliyor cok neseli cok guler yuzlu bakislari bambaska guzel bana hayat verdi , onun mutlu olmasi icin elimden geleni yaparim , ve hatta ben diyordum asla bir cocugum daha olsun bu kadar sevemem diye , simdi biraz degisim oldu elbet yani tekrar anne olacagim icin karnimdaki yumurcagida sevmeye basladim

burdada onem vermiyorlar:)ya tatlim bu hollandalilar garantili konusmaya calisiyorlar ...sonucta duyuyoruz misal arkdas anlatti demisler bebeginizde kesin down sendromu var kadin demis ben bakamam kurtaj olacagim adam da demis ben istiyorum kiyamam, bunlar bosanmaya bile kalkismislar sonunda bebek dogmus ve saglikliymis:) yada diyorlar ki son gune kadar bebeginiz %100 saglikli ama bir doguyor hasta bu testler %100kesin sonuc degil cok ta onemsememek gerekiyor hatta bi ornek daha geldi kadinin 3 kizi olmus erkek cocuk istiyormus doktor 9ay boyunca oglun olacak demis bunlarda bebigin tum esyalarini erkek icin almislar onun rengi esyalar falan bir doguyor kiz:)dusunsene bir suru zarari olmus kadin diyormus ki kendimi okadar alistirdim ki oglum olacak diye sanki kizimi gorunce benim, bebegim degilmis gibi geliyor kadin bebekten sogumus Allah korusun ins. boyle durumlar hicbirimizin basina gelmez

cnm hadi ya oldumm...:uhm:burda ikili teste çok önem veriyo dr lar....a.s ve bu testler ikiliyle başlıo üçlü ayrıntılı ultroson şeker taraması v.s.olarak devam ediyorr....kafamçokkarıştı

amin insallah , ama bazen doktorlar herseyi göremeye biliyor , gerci doktoruna görede degisiyor , eger herhangi bir konuda tereddut var ise bence ikinci ve hatta 3 bir doktorun fikrinide almak ^gerekir düsüncesindeyim ...

evet cnm bu konuda haklısınnn...böleleride yok değil malesefki var..ve bu tarz olayları duyunca üzülüyorummmm,kızıyorum...sırf cinsiyeti erkek değil die aldıranlar bile varkötükedihüso

amin insallah , ama bazen doktorlar herseyi göremeye biliyor , gerci doktoruna görede degisiyor , eger herhangi bir konuda tereddut var ise bence ikinci ve hatta 3 bir doktorun fikrinide almak ^gerekir düsüncesindeyim ...

evet cnm kesin sağlıklsız diede hemen bebişin yaşamına son verilemez die düşünüyorum bi kaç dr.la dioloğa geçilerek kesin sonuç almak lazımm....son çözüm amniyosentez böle bi durumda bildiğim kadarıyla...inşlah bu tarz olaylarla karşılaşmaz ve sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız :Saruboceq:

selam hanimlar soyle bir bakinayim dedim. yemek yapmam lazim hic canim istemiyor ama mecbur. elim sogan sogan kokacak diye simdiden sinir oluyorum. Bugun yeni vitaminlere basladim. ilk kullandigim afedersiniz beni cok kotu ishal yapti. agir gelmis megerse.

a,selam kolay gelsin canim , amerikada saat kac suan da ? sanirim aksam üzeri degilmi sen yemek yapiyorsun :) afiyet olsun , ishal oldugunda bol bol havuc ye pirinc ye iyi gelir

selam ilkaycim. suan burda saay aksam 6. tam yemek saati :)) havucu duymamistim ishal icin iyi oldu soyledigin canim. bide onu deniyeyim yine olursa ama insallah olmaz. linke baktim cok guzelmis. bebegin en cok gelistigi hafta 10. hafta diyor. vay bee. biz farketmiyoruz ama icerde baya bi calisma oluyor. allahin mucizesi resmen ya.

evet ilkaycim. ben kesin kalp atislarini falan duydugumda agliycam. cok duygusal oldum hamile kaldigimdan beri. neyse canim ben simdi cikayim. esim yemek bekler :))) iyi geceler sana.

kızlar epidural doğumda bişi öğrendim ilk kasılmalar başladıktan sonra iğne yapıyorlarmış ve hiçbir acı duymuyormuşun ayyy hem normal doğuruyon hemde hissetmiyon siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Epidural kasilma baslamadan verilmiyor canim once dogum sancisinin baslamasi gerekiyor
Turkiyede ne kadar sezryan yayginsa burdada epidural normal dogum yaygin ve herkes cok memnun cevremde bir cok kisi epidural oldu ve tavsiye ediyorlar

Epidural kasilma baslamadan verilmiyor canim once dogum sancisinin baslamasi gerekiyor
Turkiyede ne kadar sezryan yayginsa burdada epidural normal dogum yaygin ve herkes cok memnun cevremde bir cok kisi epidural oldu ve tavsiye ediyorlar

bende öle dedim zati kasılma başladıktan sonra iğneyi vuruyorlarmış canım bende öle
düşündüm acaba türkiyede durum nasıl yaptıranlar memnunmu
:uhm:

bende öle dedim zati kasılma başladıktan sonra iğneyi vuruyorlarmış canım bende öle
düşündüm acaba türkiyede durum nasıl yaptıranlar memnunmu
:uhm:

bende seni onayladim yani haklisin anlaminda yazdim yanlis anladin sanirim

turkiyeden de 1 arkadasim epidural oldu o da cok memnun kaldi genelde ignenin buyuklugunden korkuyorlar ve sakat kalbilirim on yargisi var insanlarda o yuzden pek yanasmiyorlar epidurale ama arkadaslarim igneyi gormediklerini ve ayrica igne yapilirken hic aci hissetmediklerini soylediler.

ben de epidural dusunuyorum allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…