2009 Ekim Anneleri

benim bir arkadasim 2 bebeginide epidural yöntemiyle dogum yapti hatta ikincisini aralik ayinda dunya ya getirdi cok memnun kaldi , fakat ilkinde bel agrisini 1 yil cekti bu yuzden , önemli olan igneyi yapacak olan anestezi uzmanin cok iyi olmasi gerekiyor ikincisi ise igne yapilirken hic kipirdamamak gerekiyormus , ..
bende denemek isterim fakat bir risk daha var epidural de ki felc kalma riski o nedenle isan biraz korkuyor insallah boyle birsey olmaz

özür dilerim canımŞeniz yanlış anladım pardon valla bende izledikten sonra epidural normal doğum olsa daha ii olur diye düşündüm allah nasip ederse bakalım nasılolcek yaa:CüvCüv:

özür dilerim canımŞeniz yanlış anladım pardon valla bende izledikten sonra epidural normal doğum olsa daha ii olur diye düşündüm allah nasip ederse bakalım nasılolcek yaa:CüvCüv:

:içelim: ilik sut icelim o zaman anlastik

kizlar bu yolk kesesi varya ultrasonda gebelik kesesinin icinde gorunuyormus ben dun doktora gittim ultrason goruntusunu de verdi ama bebegimi goruyorum o yolk kesesini goremiyorum sadece poposunun altindan uzanan bir cizgi var o olabilir mi

sizde ultrason goruntusu varsa soylermisiniz oyle bir sey var mi sizdede

kizlar uyumadiniz mi daha :))) ???? ben gazetelere ve formlari geziyordum , ayni zamanda muzik dinliyorum gecenin sesizliginde iyi geliyor

merhabalar ben de ekim annesiyim inşallah.8+5 iz bugün. biraz hazırlıksız yakalndım ben hamileliğe (hastalık gibi konuştum) saçlarım uzadı ve beyazlarım iyice sırıtmaya başladı.kimyasal içerikli olduğu için boya yaptırmak yanlış , yurt dışında bu olaya nasıl bakıyorlar? Kına için ne diyorsunuz. sizce sağlıklı mı? yerine ne yapılabilir, güzel tutacak kına tarifiniz varmı? bu konuyla ilgili yuorumlarınızı bekliyorum. daha önce konusu geçtiysede üzgünüm, o kadar çok sayfayı okuymamdım. kendinize dikkat edin.

yaa kızlar bijoux naptı haberiniz var mı sabahtan beri çatladım merakımdan inş. hayırlısıyla olmuştur operasyonunu

benim haberim yok tatlim , olmustur muhakkak ((( hayirlisi olsun ALLAH tekrarini nasip etsin ona , hayatta malesef hic birsey garanti degil

allah yardım etsin hepimize inş. herşey yolunda gider başka kaybımız olmaz vebijouxta en kısa zamanda sağlıklı bi melekle aramıza geri döner

canlarım çok teşekkürler hatırlamışsınız beni, merak etmişsiniz a.s.

dün gittim randevum 17,15 deydi. doktor bir agrı kesici ve sakinleştirici vurdu. sonra da malum operasyon işte. çok ağrım oldu ama napalım katlandım :bbo: birkaç ilaç verdi 1 aydan sonra tekrar bebek düşünebilirsin dedi. bir de biz genelde 2.düşükten sonra araştırma yaparız ama 10 gün sonra hastaneye gel sana bazı özel testler yaptırıcam dedi. kistim için 1 ay kullanmam gereken bir hap verdi. antibiyotik ve agrı kesici verdi. sonra kalktım eve geldim. 1 ay falan önce bu siteden arkadaş olup sonra tanıştığım benim gibi istanbuldan buraya evlenip de gelen bir arkadaşımdan allah razı olsun. bizimle geldi doktora. sonra eve de geldi. çorba yapmış getirmiş, yatırdı beni, baktı bana :1hug: çok ağrım oldu, çok kanamam oldu ama ne yapalım bayanlar. kadın olmak zor :1rolleyes: ilaçlarımı içiyorum, şükür şimdi iyiyim, adet olur gibi yoğun bir kanamam var. 10 gün kadar sürermiş.

işin psikolojik boyutunda ise nedense çok rahatım. sınavımı hayırlısıyla verdim diye düşünüyorum. Allah verdi o aldı, başka nasip etsin inşallah dedim öğrendiğimden beri.

ben de yarın eşimle memleketime istanbula gidicem inşallah. 1 hafta gezip tozucam, annemlerle kardeşlerimle hasret gidericem yerimseniben rejime başladım, istanbul dönüşü sabah yürüyüşlerime de başlicam.

Allah sizinkilere sağlıklı uzun ömür versin, size de yardım etsin hem süreçte hem doğumda :Saruboceq:

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese de ayrıca günaydın

Ben çok kötü bir gece geçirdim yaa:1no2: Sabaha karşı 4'te kalktım ve hala uyuyamadım nefes alamadım tüm gece derin derin nefesler almaya çalştım ama bana mısın demedibenneyaptımki çok huzursuz bir geceydi anlayacağınız anamıyorum bu neden olur geçenlerde 1 kere daha olmuştu psikolojik bir şey mi acaba diye düşünüyorum artık yaa fikri olan var mıı??CADIARZU

Günaydın bijoux orda mısın canım hatta olduğunu görüyorum ama iyi misin merak ettik seni

burdayım canım, uzaktan heyecanınızı paylaşıyorum a.s
merak etmişsiniz, yazdım elimden geldiğince

sen nasılsın? bir sorunun yoktur umarım

ay bilirim ben de çok görüyodum geçen haftaya kadar. canım ben pek inanmam böyle şeylere ama bende işe yaradı. bir arkadaşım söylemişti. keskin olmayan kücük kahvaltı bıcagını yastığımın altına doğru yatagımda koruyucu ped var carsafın altında, onun altına koydum. yatarken pek yastıkla oynamıyosan yastık altına da koyabilirsin. bende baya işe yaramıştı. bir dene istersen. aman keskin olmasın ama kaza falan gelmesin başına.

Canım bence de sınavını çok iyi verdin ben senin kadar güçlü mantıklı olabilir miydim emin değilim inşallah en kısa sürede yeni bir melekle aramıza dönersin
hayatım

Benim de geçen hafta kahverengimsi bir akıntım oldu hatta dün de daha açığı oldu bir kaç kere o zaman doktora gitmiştim kültür aldı bugün sonuçlarını öğrenmeye gidicem bakalım hayırlısı

Karabasan falan mı diye düşünüyorum artık yaa hafta içleri sabahları işe gitmek için kendimi yataktan kazıyorum resmen hafta sonları ise sabahım köründe ayaktayım Allahım koru sen

Karabasan falan mı diye düşünüyorum artık yaa hafta içleri sabahları işe gitmek için kendimi yataktan kazıyorum resmen hafta sonları ise sabahım köründe ayaktayım Allahım koru sen

canım Allah korusun ama birkaç kişiden duydum. hamilelikte olabiliyormuş böyle şeyler. ben de düne kadar hep sabaha karşı 4-5 gibi kalkıyodum, hiç uyuyamıyodum 2-3 haftadır. bugun artık 7 de kalktım ilaçların etkisi heralde. benim dediğimi bir dene derim ben, en azından belki sıkıntını alır yerimseniben

arkadasim konuya girdim ama bu gibi durumlarda birde bol bol ayetel kürsiyi biliyosan oku onunda çok faydasi oluyo ben kizimda lohusaligimda bile bu durumlarla hiç karsilasmadim sürekli okudugum için canim

Valla ben de pek inanmam böyle şeylere ama deniycem canım sağol inanılmaz rahatsız edici yaa hala aynıyım yani nefes alamıyorum çok kötü :1shok:

bijoux cnm tekrar çok geçmiş olsunn....:teselli:allah daha iyisini daha güzelini en kısa zamanda tekrar versinnnn:Saruboceq:
jasminellam cnm hamilelikte bu tarz olaylarla karşılaşılabiliniyormuş...dikkat et kendine ..istersen dr.la bir görüşşşş :1hug:
g ü n a y d ı n güzel anne adaylarıııı:asigim:

arkadasim konuya girdim ama bu gibi durumlarda birde bol bol ayetel kürsiyi biliyosan oku onunda çok faydasi oluyo ben kizimda lohusaligimda bile bu durumlarla hiç karsilasmadim sürekli okudugum için canim

Sağol canım ama gerçekten böyle şeyleri yaşayanlar var mı çevrenizde falan duyduklarınız?? Resmen insanın sinirleri yıpranıyorr:bbo:

sağol canım çok teşekkür ederim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…