idrar kültürü yaptıran var mı arakadaşlarrrr???
merhabalar ben de ekim annesiyim inşallah.8+5 iz bugün. biraz hazırlıksız yakalndım ben hamileliğe (hastalık gibi konuştum) saçlarım uzadı ve beyazlarım iyice sırıtmaya başladı.kimyasal içerikli olduğu için boya yaptırmak yanlış , yurt dışında bu olaya nasıl bakıyorlar? Kına için ne diyorsunuz. sizce sağlıklı mı? yerine ne yapılabilir, güzel tutacak kına tarifiniz varmı? bu konuyla ilgili yuorumlarınızı bekliyorum. daha önce konusu geçtiysede üzgünüm, o kadar çok sayfayı okuymamdım. kendinize dikkat edin.
Ben yaptrdım canım doktorumun kan tahlilleriyle istediği testler arasındaydı
kacinci haftanda yaptirdin testleri?
idarar kulturu nedir arkadaslar ya..
yaw kızlar ben 1994 yılında aralık annesiydim tabi o zamnalar boyle internet falan yoktu..
doktora gittim grip şikayetleri ile daha gunum bile gelmemisti e tabi 21 yasında iken ben gun mun de takip etmezdim acıkcası duzensizdi adetlerim
testler cıktı doktora goturdum onemli bisiyin yok hamilesin dedi..
alla alla demistim..
sonra ayda bir kontrole gittim ne ikili testi be bilmem kaçlı test
zamanı gedi bebek buyuk oldugundan sezeryan yaptılar ve bebegim dogdu
ne keseyle ugrastım ne yolk sac ne ml ne mm hesapları
hamile kalırsın dogurursun bu kadar basitti..
yani o zamanlar bebegin kalp atisi varmiydi yokmuydu haberim bile yoktu :)
ee simdi internetten bisiler okudukca sacımı basımı yoluyorum
yok kese gorunmedi yok icinde bebek var yok..
ben eskiye donmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Arkadaşlar sorum araya kaynadı bi daha aldım buraya.hihoyyyt
valla kızlar ben üç ay kesinlikle boyatmayın diye duydum sonra üç aylık süreçte boyatılanbilirmiş son 3 ay gene bi çok şey yasak bu arada günaydın kokoş hamişler
günaydin canim nasilsin bugün?:jeyyar:
demrecan ben kilo almadım belki ama cok sistimGünaydın Hanımlar...Ben 7 hafta 5 günlük hamıleyım.daha şimdiden 2 kılo almısım,midem cok bulanıyor dogru durust bıseyde yemıyorum nasıl oluyorda bu kadar cabuk aldım anlamadım.dr.cok aldıgımı soyledı genelde ılk 3 ay kılo alınmazmıs..sızlerın durumu nasıl ıcınızde benım gıbı olan varmı....
7.haftaydı sanırım bebişin kalp atışını duyduktan sonra bir ton test yaptırdık kan ve idrar
Günaydın Hanımlar...Ben 7 hafta 5 günlük hamıleyım.daha şimdiden 2 kılo almısım,midem cok bulanıyor dogru durust bıseyde yemıyorum nasıl oluyorda bu kadar cabuk aldım anlamadım.dr.cok aldıgımı soyledı genelde ılk 3 ay kılo alınmazmıs..sızlerın durumu nasıl ıcınızde benım gıbı olan varmı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?