2009 Ekim Anneleri

Günaydın herkeze nasılsınız?
bijoux cnm çok geçmiş olsun. Rabbim bi daha yaşatmasın. Hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı evlat versin dualarımız seninle cnm...

Günaydın kızlar...

bijouxcum tekrardan geçmiş olsun cnm, en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik geçirip bebeğine kavuşacaksın inanıyorum ben...

Kızlarrr günler geçmiyomu nee salı olsun istiyorum, çok sabırsızlanıyorum...
bazen korkuyorum ben hamile kalmadan önceki halime dönmüş gibiyim, bulantılarım epey azaldı...
Acabalar beynimi kemiriyo...
Allahım inşallah sorunsuz atlatırız şu günleri (amin)

herkese günaydiiinnn :)
kizlar gecmisi okuyamiyacagim cok yazmissiniz yaw. pes ettim sonunda. benim karnim indi gene. cikmisti biraz. sizler nasilsiniz bugün?
bi an önce p.tesi olsunnn artikk

Arkadaşlar sorum araya kaynadı bi daha aldım buraya.hihoyyyt

Ben yaptrdım canım doktorumun kan tahlilleriyle istediği testler arasındaydı

idarar kulturu nedir arkadaslar ya..

yaw kızlar ben 1994 yılında aralık annesiydim tabi o zamnalar boyle internet falan yoktu..
doktora gittim grip şikayetleri ile daha gunum bile gelmemisti e tabi 21 yasında iken ben gun mun de takip etmezdim acıkcası duzensizdi adetlerim

testler cıktı doktora goturdum onemli bisiyin yok hamilesin dedi..
alla alla demistim..
sonra ayda bir kontrole gittim ne ikili testi be bilmem kaçlı test

zamanı gedi bebek buyuk oldugundan sezeryan yaptılar ve bebegim dogdu

ne keseyle ugrastım ne yolk sac ne ml ne mm hesapları

hamile kalırsın dogurursun bu kadar basitti..
yani o zamanlar bebegin kalp atisi varmiydi yokmuydu haberim bile yoktu :)

ee simdi internetten bisiler okudukca sacımı basımı yoluyorum
yok kese gorunmedi yok icinde bebek var yok..

ben eskiye donmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

valla hee bide teeee ondanda eskiye dönsek? annelerimiz ninelerimiz neler t asiyormus hamileyken :))biz herseyden tirsiyoruz elde olmadan. hamile olduklarini bile anlamazlarmis :))) yok ovulations test mis :))))))))) bizler gene cok sansliyiz. hersey cok gelisti en azindan bebeklerimizi takip edebiliriz. RABBIM bebislerimize saglikk versin

kizlar bugun sol tarafımda ama kasıgımda degil daha yukarıda bir sancı var sankiş sivri bişi sokuyorlar ababa ne olabilir ??? gobek deligimin 2 veya 3 parmak altında solda

Arkadaşlar sorum araya kaynadı bi daha aldım buraya.hihoyyyt

Günaydın. Benim kına ile ilgili bir bilgim yok. Fakat Arkadaşım hamileiğinin ilk 3 ayında saçlarından çok rahatsız oldu. Baktıkça midem bulanıyor diyordu. Doktoru bitkisel boya ile boyamasına izin vermişti. Seni çok rahatsız ediyorsa bitkisel boyalarla boya bence...

valla kızlar ben üç ay kesinlikle boyatmayın diye duydum sonra üç aylık süreçte boyatılanbilirmiş son 3 ay gene bi çok şey yasak bu arada günaydın kokoş hamişler

Günaydın Hanımlar...Ben 7 hafta 5 günlük hamıleyım.daha şimdiden 2 kılo almısım,midem cok bulanıyor dogru durust bıseyde yemıyorum nasıl oluyorda bu kadar cabuk aldım anlamadım.dr.cok aldıgımı soyledı genelde ılk 3 ay kılo alınmazmıs..sızlerın durumu nasıl ıcınızde benım gıbı olan varmı....

günaydin canim nasilsin bugün?:jeyyar:

sağol canım henüz yataktan kalkmadığım için sadece midemde mikser çalışıyo bi kalksam neler olacak ama ısrarlamikser durana kadar kalkmayacağım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın tatlım nası gidiyo hamişlik :CüvCüv:

demrecan ben kilo almadım belki ama cok sistim
pantolonlarım olmuyor
ama en keyifli yanı ne biliyormusunuz kızlar
kocamın yanında gobegimi sisire sisire gezebiliyorum rahat rahat
kilo aldım gobek yaptım kaygısı yok

yasasın hamilelik :)

canım biz daha kilo alım sürecine girmedik ama illaki bizde alacağız yediklerine dikkat et tahriklere kapılma sen iki canlısın yee denildiğine bakma bu dönemde bebek fazla kilo almıyo unutma ondan dikkatli ol ben geçen ay baya kilo verdim şimdi toplanıyom daha yeni :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…