2009 Ekim Anneleri

bende senin gibiyim cnm en son doktora gittiğimde 1,5 kilo almıştım pzartesi yine gidicem. pantolomlar dar oluyo şişkinlik var rahat demiyorum. :CüvCüv:

:)))))) cok sükür iyiyim ama cok yorgunum cok uykum var migdem bulaniyor.. sabah sabah ise gelesim hic yokttu :teselli: ..

kiskandim valla simdi seni keske bende simdi yatakta olsam ..yaw elevit icerken migdem cok bulaniyor tadi cok igrenc gelmeye basladi :S. zirt pirt bögürüyom:)). p.tesi olsunda bebisimi görsem diye bakiyorum, tirsiyorum biraz. cünkü karnim cikmisti biraz simdi yine eski hali gibi. sanirim gazdi hep. simdi yine indi ama halen sert karnim. ayy bayilacam karnim cikinca tirsiyom inince yine tirsiyom :)))

merhaba arkadaslar , nasilsiniz ? benim gecem çok kötü gecti yine öksürmekten uyuyamadim , uykum var ama yastiga basimi koyar koymaz felaket kuru kuru öksürüyorum , sabah ezcaneden surup aldim insallah iyi gelir , burnum falan aksa bari boyle icim acimaz devam ederse zaten doktora gidecegim , kilo konusuna gelince ben 2 kilo verdim ama karnim biraz sis gobek cikti biraz bacaklarim inceldi

kızlar günaydınnn nasılsınız ben meleğimi gördüm kalp atışlarınıdaaa pıt pıt atıyordu maşallah o kadar mutlu oldum kii anlatamamm 9+4 dedi doktorum 1 ay sonra tekrar gidicem ama benim mide bulantılarım çokk eger dagada artarsa 1 ay bekleme gel dedi doktor serum takıcaz dedi böyle işte sizler nasılsınız

Merhaba mavısım bende dun bebısımın kalp atısını gordum.cok sukur hersey yolundaymıs..Yalnız ılk hamıle oldugumu ogrendıgımde devlet hastanesı kadın doguma gıtmıstım.6+4 demıslerdı.! hafta sonraözel bır hastaneye gıttım.7+4 olması gerekırken tahmın edemedı dr. Bır 11 haftalık dedı sonra baska bır tahmın ben 7 + 4 olması gerekıyor dedım de oyle yok yok 7+3 dedı.Anlam veremedım devlet hast.dekı hıc tereddutsuz soyledı.....

canimmm cok gecmis olsun yinemi öksürük.. cok ama cok gecmis olsun. dikkat et kendine bilirim cok fena oluyor öksürük.helede hamilelikte insan dahada tedirginlesiyor. öksürmekten cigerleri aciyor insanin. kendine cok dikkat et emi. ben kiloyu pek takip etmiyorum :))

merhaba kızlar bende 10/10/2009 ekim annesi olcagım rabbimin izniyle bebişim bugün tam 10haftalık oldu pazartesi kontrolümüz var inş herşey yolundadır benimki agır geçen bi gebelik 3.bebegim ve dogarsa ilk olcak ikisi düşmüştü inş rabbim bunu bagışlar bize

hosgeldin canim ALLAH bebegini sana bagislasin seninle ayniyiz :))) bende yarin 10 haftalik oluyorum ve pazartesi benimde randevum var .. hayirlisi bakalim

kizz ilkayyy bugünü saymazsak bir gün kalidiii :)))))))) saat kacta senin randevü?

Tesekkèr ederim tatlim valla migdemde acayip oldu sut ictim bal kattim ama yinede öksürüyorum aman sizler bari dikkat edin , bende evde cok acik sacik giyinmemden dolayi oldu sanirim kendimi pek korumuyorum soguktan , simdi ceremesini cekiyorum ..

vee evettt yarindan sonra bebeklerimizi gorecegiz ALLAH in izni ile benim randevum sabah 8 .30 da esimle birlikte gidecegim insallah seninki saat kacta ?

hoşbulduk cnm okadar heyecanlıyımki herhafta geçtikçe heyecanım artıyo rabbim miniklerimizi biz bagışlasın 2hafta sonrada ikili testimiz var inşallah busefee r sorunsuz bi dönem atlatırız minigimle sizinde karın agrınız çok oluyomu geceleri kızlar ben progestan alıyom günde6tane agrım çok oluyo genelde yatarak geçiyo gebeligim doktor gezmeyi yasakladı düşük tehlikem var die yine

cevap bekliyorum.:uhm:

mavişim,demrecan gözünüz aydın kızlar yerimseniben
ilkayım geçmiş olsunn..bal karabiber limon karıştır üçünü ve ye biraz iğrenç oluo ama öksürüğe iyi geliyorrrrr......
musyas hoşgeldin cnmmm...

amacım seni ve diğer arkadaşları tedirgin etmek değil canım ama ben de saçımı kestirmeyeceğim..şu an 8 haftalık hamileyim.....2 yıl önce ilk gebeliğimde 2 kez saçımı kestirdim hatta sonuncusunu doğumdan 3 gün önce kestirmiştim..bebeğim 6 gün sonra vefat etti..sebebi anlaşılamadı..hamileliğim sırasında da doğumda da hiç sorun yaşamamıştım..
tabi sebebini sadece saç kestrmeye bağlamak yanlış olur..ama ben bir daha asla hamileyken kestirmem..

cevap bekliyorum.:uhm:

canım senin yerinde olsam hiçbirşey yaptırmaz beklerdim....bi tanıdığım dışarı çıkarken saçlarının beyazlarına rimel sürüp kapatıyodu sende deneyebilirsin...ben boyaların zararlı olduğuna inanıyorum ne kadar doğal olursa olsun...ama kına hakkında bir fikrim yok...

gecmis olsun canim , dikkat et eger düsük tehliken varsa doktorun talimatini harfiyen uygula , bizim ikili test ne zaman olacak bilmiyorum pazartesi bakalim ne diyecek , karin agrisi bende normal sartlarda yoktu ama malum öksürüyorum ya ben öksürdükce sanki karnima bicak saplaniyor ALLAH korusun bebeklerimizi bende korktum hele dün gece icim parcarlaniyor her öksürüsümde , hayirlisi ile su gunleri bir atlatsak rahatlayacagim biraz

ben senin bu tarifi bir deneyim insallah iyi gelir canim benim ya

zeynepp merhaba canim sen dun doktora gittin ya :))))))) dun gece yazmistim sana tam 10 haftalikken gittin bende pazartesi tam 10 haftalik gidecegim o nedenle ayni oluyor ve sormak istedim ben ilk gittigimde benim minik henuz 3 mm di acaba simdi nasil olduki ? mercimekten cilege dönmüs mü ?! el ve kollarini falan görebildin mi dün cok merak ediyoruz esimle gerci 1 gun kaldi ama iste ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…