Günaydın Hanımlar...Ben 7 hafta 5 günlük hamıleyım.daha şimdiden 2 kılo almısım,midem cok bulanıyor dogru durust bıseyde yemıyorum nasıl oluyorda bu kadar cabuk aldım anlamadım.dr.cok aldıgımı soyledı genelde ılk 3 ay kılo alınmazmıs..sızlerın durumu nasıl ıcınızde benım gıbı olan varmı....
sağol canım henüz yataktan kalkmadığım için sadece midemde mikser çalışıyo bi kalksam neler olacak ama ısrarlamikser durana kadar kalkmayacağım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın tatlım nası gidiyo hamişlik :CüvCüv:
merhaba arkadaslar , nasilsiniz ? benim gecem çok kötü gecti yine öksürmekten uyuyamadim , uykum var ama yastiga basimi koyar koymaz felaket kuru kuru öksürüyorum , sabah ezcaneden surup aldim insallah iyi gelir , burnum falan aksa bari boyle icim acimaz devam ederse zaten doktora gidecegim , kilo konusuna gelince ben 2 kilo verdim ama karnim biraz sis gobek cikti biraz bacaklarim inceldi
merhaba kızlar bende 10/10/2009 ekim annesi olcagım rabbimin izniyle bebişim bugün tam 10haftalık oldu pazartesi kontrolümüz var inş herşey yolundadır benimki agır geçen bi gebelik 3.bebegim ve dogarsa ilk olcak ikisi düşmüştü inş rabbim bunu bagışlar bize
kizz ilkayyy bugünü saymazsak bir gün kalidiii :)))))))) saat kacta senin randevü?
hosgeldin canim ALLAH bebegini sana bagislasin seninle ayniyiz :))) bende yarin 10 haftalik oluyorum ve pazartesi benimde randevum var .. hayirlisi bakalim
Tesekkèr ederim tatlim valla migdemde acayip oldu sut ictim bal kattim ama yinede öksürüyorum aman sizler bari dikkat edin , bende evde cok acik sacik giyinmemden dolayi oldu sanirim kendimi pek korumuyorum soguktan , simdi ceremesini cekiyorum ..
vee evettt yarindan sonra bebeklerimizi gorecegiz ALLAH in izni ile benim randevum sabah 8 .30 da esimle birlikte gidecegim insallah seninki saat kacta ?
saçlarım uzadı ve beyazlarım iyice sırıtmaya başladı.kimyasal içerikli olduğu için boya yaptırmak yanlış , yurt dışında bu olaya nasıl bakıyorlar? Kına için ne diyorsunuz. sizce sağlıklı mı? yerine ne yapılabilir, güzel tutacak kına tarifiniz varmı? bu konuyla ilgili yuorumlarınızı bekliyorum. daha önce konusu geçtiysede üzgünüm, o kadar çok sayfayı okuymamdım. kendinize dikkat edin.
kızlar bende bugun kuafore gittim gezdim dısardaaa arkadaslarla halsizlikten kendime bakıcak halim kalmamış yahuu yuzum gozum acıldı içim acıldı
yaa kocakarı lafı felan ama bende duymustum hamileyken sac kestirilmezmiş.. kestirecektim saclarımı biraz kat verdirecektim korktum =) vazgectim elimde degil yaa içime korku girdi bebişime bişi olurmu diye batıl ama napim a.s.
cevap bekliyorum.:uhm:
cevap bekliyorum.:uhm:
hoşbulduk cnm okadar heyecanlıyımki herhafta geçtikçe heyecanım artıyo rabbim miniklerimizi biz bagışlasın 2hafta sonrada ikili testimiz var inşallah busefee r sorunsuz bi dönem atlatırız minigimle sizinde karın agrınız çok oluyomu geceleri kızlar ben progestan alıyom günde6tane agrım çok oluyo genelde yatarak geçiyo gebeligim doktor gezmeyi yasakladı düşük tehlikem var die yine
mavişim,demrecan gözünüz aydın kızlar yerimseniben
ilkayım geçmiş olsunn..bal karabiber limon karıştır üçünü ve ye biraz iğrenç oluo ama öksürüğe iyi geliyorrrrr......
musyas hoşgeldin cnmmm...
ben senin bu tarifi bir deneyim insallah iyi gelir canim benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?