2009 Ekim Anneleri

ilkaycimmmmmmmm benimki saat 11.15 de :)) artik saat 10 a kadar uyur kahvalti yapar heemen cikarim. 10.45 de orda dikiliyormusum bide :)))))))))). ben tam 8 + 5 oluyorum 9 uncu haftama giriyorum insallah bebisimizle

kizlar ticker im yanlıslıkla silindi bana web adresi verebilir misiniz?

ilkaycimmmmmmmm benimki saat 11.15 de :)) artik saat 10 a kadar uyur kahvalti yapar heemen cikarim. 10.45 de orda dikiliyormusum bide :)))))))))). ben tam 8 + 5 oluyorum 9 uncu haftama giriyorum insallah bebisimizle

Bende pazartesi gidicemmm çoğu kişi pazartesi randevu var had hayırlsı benimde 17 de randevum bebişlerimiizz iyidir inş...

:)))))))) bende siz sabahtan nöbet tutun esinle orda , saka vaktinde git zaten doktorlar 15 dk veya 30 dk gec aliyor , benim doktorum cok seker bir insan cok sakin ama cok boyle sanki aceleci birisi bir merhaba diyisi var görseniz gülersiniz insanin elini boyle cok kibar bir sekilde tutup merhaba diyor cok nazik :))))))))) esimle gittigimiz zaman esim bir tuaf oluyor kaydirigubbakcemile3 doktora boyle yan yan bakiyor bana diyor sanki plaja gidiyorsun ne kadar rahatsin diyor , bende ne yapim sonucta jinekolog çarsafla gidecek halim yok ya mecbur soyunacaksin ama degilmi normal bu:CüvCüv:

BEN YARIN İÇİN KUAFÖRDEN RANDEVU ALDIM. SAÇLARIMI KESTİRECEĞİM. AMA BU BATIL İNANCA HİÇ İNANMIYORUM. BEBEĞİNİZ İÇİN ÜZÜLDÜM. AMA YÜCE ALLAHIM ANNESİ SIRF SAÇLARINI KESTİRDİ DİYE HANGİ MELEĞİ YANINA ALIR Kİ :1no2: BANA MANTIK DIŞI GELDİ. MELEKLERİMİZ ALLAHA EMANET.

arkadaslar ticker yapmama yardıcmı olabilir misiniz?

36 yasında olunca siz genclerin zehir gibi oldugunuz bazı konularda biz cok geri kaliyoruz :)

canım bende kestirmem tekrar. bende ilk hamileligimi yeni ogrenmiştim .bi kac gun sonra sacımı kestirdim ve dış gebelik gecirdim. valla batılmı gercekmi kimseyi korkutmakta istemem bana dediler o zaman kestirme boyle olur batıl dedim oyle oldu. ona baglamak yanlıs belki ama korkuyorum psikolojik napimmm senağlama senağlama senağlama

ehehehehe benim doktorumda aceleci ben istiyomki böyle yarim saat 45 dak felan ultrasondan izlim bebisimi daha cok sey anlatsin yok anacim adam bakiyo hersey normal bak bak diyo kalbi diyo oda heycanlaniyo :)))))))). valla ben hic alttdan muayene olmadim sanirim 9 ay boyuncada olmam benimki furur valla :)))))))))))))))))))))). eklem iltihabi vardi bende, therapie ci erkekti. karnima belime felan bstiriyordu. sadece kazagimi cikarmam gerekiyordu. benimki sövee sövee türkce tabi :)))))) allahtan adam anlamiyor. yumrugunu felan SIKIYO. hamile kalinca en cok ona sevindi sanirim therapieye gitmiyecegime daha :)))
ilk gittigimizde ilk kalp atislarini duydugumuzda esim cameraya cekti :)). onlari hep sakliyacagim bide ablam tr den günlük gönderecek 9 ay hamilelik icin. bi an önce yazmak icin can atiyorum. sonrada dogdugundan itibaren günlükler varmis onlarida hep yazacam. bebisim artik kiz mi erkekmi bilemem ama eger kizsa o evlenditken sonra hamile kalinca verecem ona. eger erkekse baba olacagi zaman verecem :). yatmadan önce hep hayaller kuruyorum.
benim arkadasin bebegi oldu erkek. rüyamda arkadasin annesini gördüm kucaginda o torunu vardi iste. ben durdurdum onu aldim kucagindan nasil bagrima basiyorum. cok sevdim bebegi. birakmadim daha. cok heycan verici hersey ya :)).

canım son adet tarihim 28 ocak

şöyle ikizmi mikizli guzel bi ticker olsun :)

cok sagol canım benim

ayyyyyyyyyyyyyyy ne güzelllllllllll rabbim ikisinide sana bagislasin uzun ömürler versin. nasil oldu ikzi. tüp bebekmi yoksa ailede varmiydi? ikiz bebek bana mucize geliyor cok güzel bisey.ne güzel bi kiz bi erkek osla bi tasta iki kus eheheheh

benimki herseyin hayirlisini sagliklisini istiyor tabi ama bide hep dedigi sey var. ilki erkek olsun geri 5 i kiz olsun :))))))))))). ilk erkek olsunki büyük olsun bacilarina sahip ciksin dikkat etsin. korusun. ben yaslanirim belki peslerinde nasil kosarim diyo :))))))))))))

tup degil guzelim dogal yolla.. fakat daha keselerin icinde bebekleri goremedik ne olur benim icin dua edin. Allah her isteyene nasip etsin. benim halamlar ikiz bakalım benimkiler ne oalcaklar :)

kızlar bugünkü göbişli hallerimizn fotoğraflarını koyalımmı ve en kokoş hamişi seçelim mi aramızda ne dersiniz göbişlere bakalım hem kimin ne kadar olmuş göbişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…