cevap bekliyorum.:uhm:
ilkaycimmmmmmmm benimki saat 11.15 de :)) artik saat 10 a kadar uyur kahvalti yapar heemen cikarim. 10.45 de orda dikiliyormusum bide :)))))))))). ben tam 8 + 5 oluyorum 9 uncu haftama giriyorum insallah bebisimizle
ilkaycimmmmmmmm benimki saat 11.15 de :)) artik saat 10 a kadar uyur kahvalti yapar heemen cikarim. 10.45 de orda dikiliyormusum bide :)))))))))). ben tam 8 + 5 oluyorum 9 uncu haftama giriyorum insallah bebisimizle
amacım seni ve diğer arkadaşları tedirgin etmek değil canım ama ben de saçımı kestirmeyeceğim..şu an 8 haftalık hamileyim.....2 yıl önce ilk gebeliğimde 2 kez saçımı kestirdim hatta sonuncusunu doğumdan 3 gün önce kestirmiştim..bebeğim 6 gün sonra vefat etti..sebebi anlaşılamadı..hamileliğim sırasında da doğumda da hiç sorun yaşamamıştım..
tabi sebebini sadece saç kestrmeye bağlamak yanlış olur..ama ben bir daha asla hamileyken kestirmem..
amacım seni ve diğer arkadaşları tedirgin etmek değil canım ama ben de saçımı kestirmeyeceğim..şu an 8 haftalık hamileyim.....2 yıl önce ilk gebeliğimde 2 kez saçımı kestirdim hatta sonuncusunu doğumdan 3 gün önce kestirmiştim..bebeğim 6 gün sonra vefat etti..sebebi anlaşılamadı..hamileliğim sırasında da doğumda da hiç sorun yaşamamıştım..
tabi sebebini sadece saç kestrmeye bağlamak yanlış olur..ama ben bir daha asla hamileyken kestirmem..
:)))))))) bende siz sabahtan nöbet tutun esinle orda , saka vaktinde git zaten doktorlar 15 dk veya 30 dk gec aliyor , benim doktorum cok seker bir insan cok sakin ama cok boyle sanki aceleci birisi bir merhaba diyisi var görseniz gülersiniz insanin elini boyle cok kibar bir sekilde tutup merhaba diyor cok nazik :))))))))) esimle gittigimiz zaman esim bir tuaf oluyor kaydirigubbakcemile3 doktora boyle yan yan bakiyor bana diyor sanki plaja gidiyorsun ne kadar rahatsin diyor , bende ne yapim sonucta jinekolog çarsafla gidecek halim yok ya mecbur soyunacaksin ama degilmi normal bu:CüvCüv:
tamam canim ne demek oluruz elbet , sen son adet tarihini yaz
canım son adet tarihim 28 ocak
şöyle ikizmi mikizli guzel bi ticker olsun :)
cok sagol canım benim
ayyyyyyyyyyyyyyy ne güzelllllllllll rabbim ikisinide sana bagislasin uzun ömürler versin. nasil oldu ikzi. tüp bebekmi yoksa ailede varmiydi? ikiz bebek bana mucize geliyor cok güzel bisey.ne güzel bi kiz bi erkek osla bi tasta iki kus eheheheh
kızlar bugünkü göbişli hallerimizn fotoğraflarını koyalımmı ve en kokoş hamişi seçelim mi aramızda ne dersiniz göbişlere bakalım hem kimin ne kadar olmuş göbişi
url=http://ticker.7910.org/eng][/url]
esteyaaaaaa bu nasillll ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?