2009 Ekim Anneleri

http://ticker.7910.org/as1cEQg0g410030NjE1MzZifDQwODkwN2JkfHlvdXIgdGV4dA.gif[/img][/url]

esterya bu üstekki linki kopyala , sonra kendi profil düzenleme yerin varya oraya tikla orda en alt kisimda kilo-dogum-takip yeri var o bosluga bu linki yapistir hayatim

tup degil guzelim dogal yolla.. fakat daha keselerin icinde bebekleri goremedik ne olur benim icin dua edin. Allah her isteyene nasip etsin. benim halamlar ikiz bakalım benimkiler ne oalcaklar :)

ay hic merak etme bende önce göremedim. 6 haftalikken gözükmemisti. daha cok kücük dedi doktor. 6+5 kenmi ne gözüktü benimki. hic merak etme ne güzel ya. demekki gercektende denilen dogru. kadinin tarafinda ikiz olunca olma ihtimali var. bende hep istemistim dedim insallah olur cünkü esimin kardesleri ikiz. ama kadinda bitiyomus hersey :). öyle demislerdi. rabbim uzun ömürler versin bütün bebeklermize. RABBIM onlari bize emanet gönderdi. bize düsen onlara en güzel sekilde analik etmek. cok güzel bisey. size bisey diyimmi ama gülmeyin:). ben temmuzda evlendim. esimle cocuk istiyorduk. denemeye felan basladik iste. ama yap yap yap yok yap yap yap yok. ^kendi kendime yanlizken aglamaya basladim allahim bende bisey mi var diye. cahillik iste. nerden bileyim ayin 2 günü hamile kalinabildigini :)))))))))))))). internetde arastirdim ettim. gittim ovulationstest aldim ocakta. cok sükür oldu :))

yaptim bebegim bakalım oldu mu?

http://ticker.7910.org/as1cEQg0g410030NjE1MzZifDQwODkwN2JkfG1pbmlrbGVyaW0gc2l6aSBiZWtsaXlvcnV6IA.gif[/img][/url]

efteryaaaaaaa canim bu linki kopyala altina yazi ekledim miniklerim sizi bekliyoruz diye :)))

kızlar orgu ormesini biliyormusunuz bebişlerinize bişiler orucekmisinizz a.s. :) orenler olursa anlatıp koyarız artık malum bebişimiz kış bebişi
ilkay bebişin sence kız mı erkek mi Allah saglıklı olmasını nasip etsin sanki bana senin bebişin kız olcakmış gibi gelioo :)))

valla üstler paspal da olsa her anne güzeldir bence kimse katılmak istemiyor mu yahu ((

laboratuarlar bazen insani karartiyor. idrar testi yaptigimda positif cikmisti. adetime 8 gün kala. kan vermeye gittim emin olmak icin. verdim. gittim almaya sonucu. kadin bana dediki hamile degilsiniz. benim basimdan asagiya kaynar sular indi. basim döndü orda gözüm karardi. kadigi elime sikistirdi. dedim nasil olmam testde positif cikti. kadin bidaha bakti kagida dedi cok özür dilerim. bi dakika gitti geldi. hamilesiniz dedi ama sonuc 10 iki gün sonra tekrar yaptirin ya sifir a iner yada cikar. arkadasimdada aynisi olmustu. adetine 2 gün kala yaptirdi hemde. kanda 100 de yüz diye. negatif cikti. adet gecikti idrar testi yapti positif.

ben de inanmayıp kestirmiştim hem de 2 kez... ama dedim ya kimseyi tedirgin etmek için yazmadım..senin kararın ben karışamam..ama ben asla kestirmeyeceğim..amin..Rabbim sağlıcakla kucağımıza versin..

bilmiyorum ki tatlim , ben hic birsey hissetmiyorum , esimde kiz gibi geliyor icimden diyor ama bakalim hayirlisi olsun yeterki ALLAH im saglikli ve zamaninda gününde dogumlar nasip etsin bizlere tek dilegim bu erkek kiz önemli degil bizim icin , kaydirigubbakcemile2amaaaaaaaaa bende merak ediyorummmmmmm :))))) kizmi erkek mi nasil guzelmiki diye :)) ben örgü örmesini bilmiyorum cok hosuma gidiyor örenlerede imreniyorum yanliz hic kimse yanimda örgü örmedi banada ögreten olmadi :1no2:

kızlar sakin olun saç kestirmenin hiçbir ya etkisi yok ben sordum doktora sadece ilk 3 ay ve son 3 ay boyanmayacak saçlar o kadar başka bişi yok neden bu kadar bu saç mevzusuna takıldınız bence her söylenilen hurafe ama genede siz bilirsiniz

boyama tamam onu anliyorum ama sac kestirmek sanmiyorum bisey yapsin. yani belki tesadüftü? ne bilim.. p.tesi bunuda doktoruma soracam. liste yaptim soracaklarim icin. oraya gidince heycanlaniyorum hepsini unutuyorum :). bu gidisle listem baya uzun olcek

ilkaycım cok tesekkur ederim arkadasım..

Allah saglıkla sıhhatle bebegini kucagına almayı nasip etsin guzelim

http://ticker.7910.org/as1cEQg0g410030NjE1MzZifDQwODkwN2JkfG1pbmlrbGVyaW0gc2l6aSBiZWtsaXlvcnV6IA.gif[/img][/url]

esterya ticekerin altina yazi ekledim miniklerim sizi bekliyoruz diye , sen nereye kayboldunnnnn sekerimmmmm :)))))))) bu linki ekle, eger baska yazi istersen soyle eklerim canim

ben şimdi çıkıyorum kızlar eğer foto işini düşünürseniz akşama bende atarım hani birbirimizide tanımış olurduk ben ööle dşündüm ama genede karar sizin meleklerinize ii bakın kızla r hepinizi iki kere öpüyorum

Selam Kızlar :çok üzgünüm:
biliyorsunuz benim kanamam vardı bu sabah bitti ve evde bir tane gebelik testi vardı bende yapayım dedim ve tek çizgi çıktı inanılmaz moralim bozuldu
senağlamasenağlamasenağlama

bende burada bir poliklinik var oradaki kadın doğumcuya gittim durumu bu süreçte yaşadıklarımı olan biteni herşeyi anlattım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

vajinal ultrasonla baktı dr ve dediki hamile değilsinsenağlamasenağlamasenağlama dedim kan testinde 841 çıktı o 0.841 olmasın dedi benim içime iyice kurt düştü malum kan testinin sonucunu eşim almıştı ben o gün eğitimdeydim.::1no2::1no2::bbo::bbo:
neyse dr bir idrar testi yaptırdı onun sonucu çıkana kadar bende kan tahlilini yaptırdığım labaratuara gittim ki özel bir labaratuar hastane olsa yanlışlık olabilir. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

dedim böyle böyle tahlili eşim almıştı sonuca göre gebeyim ama dr bey gebelik yok diyor dedim yanımda testim de yoktu sizin kayıtlarınız mevcutmu bu ne demek yanlışlık olmas olasılığı varmı benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
baktılar hayır 841 ve buna göre gebesiniz şimdiye kadar hiç yanlışlık olmadı dediler ve bir tane daha çıktı verdiler ben gene dr a gittim
bu arada idrar tahlili negatifsenağlama:çok üzgünüm:senağlamasenağlama

doktor bey bu kan tahlilim dedim evet buna göre gebe gözüküyorsunuz ama değilsiniz dedisenağlamasenağlama

kahroldum yaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

kafam o kadar karışıkki anlatamam yaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlama
senağlama

cok sagol canım ellerine saglık

OZGKRD sana ne oldu guzelim merak ettim hayırdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…