tup degil guzelim dogal yolla.. fakat daha keselerin icinde bebekleri goremedik ne olur benim icin dua edin. Allah her isteyene nasip etsin. benim halamlar ikiz bakalım benimkiler ne oalcaklar :)
http://ticker.7910.org/as1cEQg0g410030NjE1MzZifDQwODkwN2JkfHlvdXIgdGV4dA.gif[/img][/url]
esterya bu üstekki linki kopyala , sonra kendi profil düzenleme yerin varya oraya tikla orda en alt kisimda kilo-dogum-takip yeri var o bosluga bu linki yapistir hayatim
valla üstler paspal da olsa her anne güzeldir bence kimse katılmak istemiyor mu yahu((
selam kızlar nasılsınız benim moralim inanılmaz bozukkkkkkkkkkkkk
BEN YARIN İÇİN KUAFÖRDEN RANDEVU ALDIM. SAÇLARIMI KESTİRECEĞİM. AMA BU BATIL İNANCA HİÇ İNANMIYORUM. BEBEĞİNİZ İÇİN ÜZÜLDÜM. AMA YÜCE ALLAHIM ANNESİ SIRF SAÇLARINI KESTİRDİ DİYE HANGİ MELEĞİ YANINA ALIR Kİ :1no2: BANA MANTIK DIŞI GELDİ. MELEKLERİMİZ ALLAHA EMANET.
kızlar orgu ormesini biliyormusunuz bebişlerinize bişiler orucekmisinizz a.s. :) orenler olursa anlatıp koyarız artık malum bebişimiz kış bebişi
ilkay bebişin sence kız mı erkek mi Allah saglıklı olmasını nasip etsin sanki bana senin bebişin kız olcakmış gibi gelioo :)))
bilmiyorum ki tatlim , ben hic birsey hissetmiyorum , esimde kiz gibi geliyor icimden diyor ama bakalim hayirlisi olsun yeterki ALLAH im saglikli ve zamaninda gününde dogumlar nasip etsin bizlere tek dilegim bu erkek kiz önemli degil bizim icin , kaydirigubbakcemile2amaaaaaaaaa bende merak ediyorummmmmmm :))))) kizmi erkek mi nasil guzelmiki diye :)) ben örgü örmesini bilmiyorum cok hosuma gidiyor örenlerede imreniyorum yanliz hic kimse yanimda örgü örmedi banada ögreten olmadi :1no2:
http://ticker.7910.org/as1cEQg0g410030NjE1MzZifDQwODkwN2JkfG1pbmlrbGVyaW0gc2l6aSBiZWtsaXlvcnV6IA.gif[/img][/url]
esterya ticekerin altina yazi ekledim miniklerim sizi bekliyoruz diye , sen nereye kayboldunnnnn sekerimmmmm :)))))))) bu linki ekle, eger baska yazi istersen soyle eklerim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?