ben şimdi çıkıyorum kızlar eğer foto işini düşünürseniz akşama bende atarım hani birbirimizide tanımış olurduk ben ööle dşündüm ama genede karar sizin meleklerinize ii bakın kızla r hepinizi iki kere öpüyorum
boyama tamam onu anliyorum ama sac kestirmek sanmiyorum bisey yapsin. yani belki tesadüftü? ne bilim.. p.tesi bunuda doktoruma soracam. liste yaptim soracaklarim icin. oraya gidince heycanlaniyorum hepsini unutuyorum :). bu gidisle listem baya uzun olcek
selam kızlar :çok üzgünüm:
Biliyorsunuz benim kanamam vardı bu sabah bitti ve evde bir tane gebelik testi vardı bende yapayım dedim ve tek çizgi çıktı inanılmaz moralim bozuldu
senağlamasenağlamasenağlama
bende burada bir poliklinik var oradaki kadın doğumcuya gittim durumu bu süreçte yaşadıklarımı olan biteni herşeyi anlattım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Vajinal ultrasonla baktı dr ve dediki hamile değilsinsenağlamasenağlamasenağlama dedim kan testinde 841 çıktı o 0.841 olmasın dedi benim içime iyice kurt düştü malum kan testinin sonucunu eşim almıştı ben o gün eğitimdeydim.::1no2::1no2::bbo::bbo:
Neyse dr bir idrar testi yaptırdı onun sonucu çıkana kadar bende kan tahlilini yaptırdığım labaratuara gittim ki özel bir labaratuar hastane olsa yanlışlık olabilir. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Dedim böyle böyle tahlili eşim almıştı sonuca göre gebeyim ama dr bey gebelik yok diyor dedim yanımda testim de yoktu sizin kayıtlarınız mevcutmu bu ne demek yanlışlık olmas olasılığı varmı benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
baktılar hayır 841 ve buna göre gebesiniz şimdiye kadar hiç yanlışlık olmadı dediler ve bir tane daha çıktı verdiler ben gene dr a gittim
bu arada idrar tahlili negatifsenağlama:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
doktor bey bu kan tahlilim dedim evet buna göre gebe gözüküyorsunuz ama değilsiniz dedisenağlamasenağlama
kahroldum yaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
kafam o kadar karışıkki anlatamam yaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlama
senağlama
özeldemi yaptırdın cnm.
canım doktorun tabi ki saçma bulacaktır bence sorma bile..ben sadece başıma bir olay geldiği için bu konuda hassas davranıyorum..ben kendi adıma kestirmeyeceğimi söyledim o kadar..konu uzadı farkındayım..herkesin başına aynı şey gelecek diye bi kural yok..saçını kestirp bebeğini sağsalim kucağına alan çok anne var..herkesin kendi aklı fikri var..ben kimseyi yönlendirmiyorum..nir arkadaş sormuş ben kestirmem dedim...Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın..buradaki tüm arkadaşların sağsalim kucağına versin yavrularını..
selam kızlar nasılsınız benim moralim inanılmaz bozukkkkkkkkkkkkk
Selam Kızlar :çok üzgünüm:
biliyorsunuz benim kanamam vardı bu sabah bitti ve evde bir tane gebelik testi vardı bende yapayım dedim ve tek çizgi çıktı inanılmaz moralim bozuldu
bende burada bir poliklinik var oradaki kadın doğumcuya gittim durumu bu süreçte yaşadıklarımı olan biteni herşeyi anlattım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
vajinal ultrasonla baktı dr ve dediki hamile değilsinsenağlamasenağlamasenağlama dedim kan testinde 841 çıktı o 0.841 olmasın dedi benim içime iyice kurt düştü malum kan testinin sonucunu eşim almıştı ben o gün eğitimdeydim.::1no2::1no2::bbo::bbo:
neyse dr bir idrar testi yaptırdı onun sonucu çıkana kadar bende kan tahlilini yaptırdığım labaratuara gittim ki özel bir labaratuar hastane olsa yanlışlık olabilir. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
dedim böyle böyle tahlili eşim almıştı sonuca göre gebeyim ama dr bey gebelik yok diyor dedim yanımda testim de yoktu sizin kayıtlarınız mevcutmu bu ne demek yanlışlık olmas olasılığı varmı benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
baktılar hayır 841 ve buna göre gebesiniz şimdiye kadar hiç yanlışlık olmadı dediler ve bir tane daha çıktı verdiler ben gene dr a gittim
doktor bey bu kan tahlilim dedim evet buna göre gebe gözüküyorsunuz ama değilsiniz dedisenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlama
senağlama
nasıl yanı ya... Anlamadım sımdı .. 7 haftalık hamıle degılmıydın sen ılk defa mı doktora gıttın kı
kese gorunmemısmıydı?
özgee bende anlamadim? nasil yani? iyide kanda gebesin cikiyor doktor degislin diyor? gec döllenme olamazmi? yada ne bilim. doktor ne diyor bu konu hakkinda. peki gebelik yoksa kanda niye cikiyor? benimde aklim karisti.. tam olarak doktor ne dedi sana? hamile oldugunu ögrenince doktora gitmismiydin?
kızlar buraya da yazmıştım daha önce bir daha söyleyeyim
benim dr a ilk kez gidecektim perşembe randevum vardı salı günü kanamam geldi daha sonra özel bir hastaneye gittik oradaki dr düşük tehlikem olmadığını rahimimin daha önce geçirdiğim idrar yolları enfeksiyonu nedeni ile sağa kaydığını söyledi ve hap verdi 2 hafta sonra tekrar gel dedi üstten ultrason ve elle baktı kanama iltihap atıldığı için normalmiş ama bugün kanama bitti ve ben evde test vardı onu yaptım
negatif çıktı bende buradaki bir polikliniğe gittim çünkü benim gittiğim hastane oldukça uzak ve çalışıyorum
bu dr yok dedi ve rahim kaymaz dedi şaşırdım kaldım bendesenağlamasenağlamasenağlama
canım doktorun tabi ki saçma bulacaktır bence sorma bile..ben sadece başıma bir olay geldiği için bu konuda hassas davranıyorum..ben kendi adıma kestirmeyeceğimi söyledim o kadar..konu uzadı farkındayım..herkesin başına aynı şey gelecek diye bi kural yok..saçını kestirp bebeğini sağsalim kucağına alan çok anne var..herkesin kendi aklı fikri var..ben kimseyi yönlendirmiyorum..nir arkadaş sormuş ben kestirmem dedim...Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın..buradaki tüm arkadaşların sağsalim kucağına versin yavrularını..
kızlar buraya da yazmıştım daha önce bir daha söyleyeyim
benim dr a ilk kez gidecektim perşembe randevum vardı salı günü kanamam geldi daha sonra özel bir hastaneye gittik oradaki dr düşük tehlikem olmadığını rahimimin daha önce geçirdiğim idrar yolları enfeksiyonu nedeni ile sağa kaydığını söyledi ve hap verdi 2 hafta sonra tekrar gel dedi üstten ultrason ve elle baktı kanama iltihap atıldığı için normalmiş ama bugün kanama bitti ve ben evde test vardı onu yaptım
negatif çıktı bende buradaki bir polikliniğe gittim çünkü benim gittiğim hastane oldukça uzak ve çalışıyorum
bu dr yok dedi ve rahim kaymaz dedi şaşırdım kaldım bendesenağlamasenağlamasenağlama
Evet canım özelde yaptırdım ama özel sağlık sigortam olduğu için yaptırabildim
Selam Kızlar :çok üzgünüm:
biliyorsunuz benim kanamam vardı bu sabah bitti ve evde bir tane gebelik testi vardı bende yapayım dedim ve tek çizgi çıktı inanılmaz moralim bozuldu
vajinal ultrasonla baktı dr ve dediki hamile değilsinsenağlamasenağlamasenağlama dedim kan testinde 841 çıktı o 0.841 olmasın dedi benim içime iyice kurt düştü malum kan testinin sonucunu eşim almıştı ben o gün eğitimdeydim.::1no2::1no2::bbo::bbo:
neyse dr bir idrar testi yaptırdı onun sonucu çıkana kadar bende kan tahlilini yaptırdığım labaratuara gittim ki özel bir labaratuar hastane olsa yanlışlık olabilir. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
dedim böyle böyle tahlili eşim almıştı sonuca göre gebeyim ama dr bey gebelik yok diyor dedim yanımda testim de yoktu sizin kayıtlarınız mevcutmu bu ne demek yanlışlık olmas olasılığı varmı benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlama
senağlama
Ve benİm son bİr haftadır kasıĞımda damar atması gİbİ bİr Şey oluyor kafam alllak bullak eĞer yoksa bu tahlİl bu damar atması vs ne demek yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?