2009 Ekim Anneleri

canım doktorun tabi ki saçma bulacaktır bence sorma bile..ben sadece başıma bir olay geldiği için bu konuda hassas davranıyorum..ben kendi adıma kestirmeyeceğimi söyledim o kadar..konu uzadı farkındayım..herkesin başına aynı şey gelecek diye bi kural yok..saçını kestirp bebeğini sağsalim kucağına alan çok anne var..herkesin kendi aklı fikri var..ben kimseyi yönlendirmiyorum..nir arkadaş sormuş ben kestirmem dedim...Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın..buradaki tüm arkadaşların sağsalim kucağına versin yavrularını..

nasıl yanı ya... Anlamadım sımdı .. 7 haftalık hamıle degılmıydın sen ılk defa mı doktora gıttın kı
kese gorunmemısmıydı?

aminnnn rabbim evladina uzun ömürler versin canim. yok ben bilgilendirmek adina dedim.

özgee bende anlamadim? nasil yani? iyide kanda gebesin cikiyor doktor degislin diyor? gec döllenme olamazmi? yada ne bilim. doktor ne diyor bu konu hakkinda. peki gebelik yoksa kanda niye cikiyor? benimde aklim karisti.. tam olarak doktor ne dedi sana? hamile oldugunu ögrenince doktora gitmismiydin?

cnm benimm nsl böle olabilir dr.gitmemişmiydinn daha önnce benmi yanlış hatırlıyorummmm:çok üzgünüm:

gizemcim söz bi ara koyarım foto.ama bugün olmazzz...çok yoğunum ...:1no2:sabahdan beri ev ütü kızımın dersleriii off yaaa..akşamada misafirim varrrr:1rolleyes:birde fotoğraf nsl eklenio link eklersen süper olurr...Şeniz

nasıl yanı ya... Anlamadım sımdı .. 7 haftalık hamıle degılmıydın sen ılk defa mı doktora gıttın kı
kese gorunmemısmıydı?

kızlar buraya da yazmıştım daha önce bir daha söyleyeyim
benim dr a ilk kez gidecektim perşembe randevum vardı salı günü kanamam geldi daha sonra özel bir hastaneye gittik oradaki dr düşük tehlikem olmadığını rahimimin daha önce geçirdiğim idrar yolları enfeksiyonu nedeni ile sağa kaydığını söyledi ve hap verdi 2 hafta sonra tekrar gel dedi üstten ultrason ve elle baktı kanama iltihap atıldığı için normalmiş ama bugün kanama bitti ve ben evde test vardı onu yaptım
negatif çıktı bende buradaki bir polikliniğe gittim çünkü benim gittiğim hastane oldukça uzak ve çalışıyorum

bu dr yok dedi ve rahim kaymaz dedi şaşırdım kaldım bendesenağlamasenağlamasenağlama

Bu arada o dr da keseyı gÖrememıŞtı ama rahım kaydıĞı ıÇın gÖzÜkmÜyor dedı o yÜzden 2 hafta sonra gel dedı

tamam tamam dogru evet simdi hatirladim. peki sen yinede o ayni doktora gitsen? ilk gittigin doktra`?

Ve benım son bır haftadır kasıĞımda damar atması gıbı bır Şey oluyor kafam alllak bullak eĞer yoksa bu tahlıl bu damar atması vs ne demek yaaaaaaaaa

canım ben seni anlıyorum .. inş. bidaha başına gelmez bizde saclarımızı kestirmeyiz fotoda cekeriz sacımızın bu haliyle ilerle bebişlerimize gosteririz artıkk bakk annenee yaptıgın halleri korkumdan sacımı kestirememiştim :)) benim sacımda uzunn yaa doguma kadar uzar calı gibi hehe
Allah herkesin bebişini korusun bizimki sadece korkudan psikolojikk napak a.s sırnaşık şey katlanıcaz

anaaaa ne garip durumlar ya ... sen bugun keşke tekrar kan testi yaptırsaydın..
git bi yaptır canım ya.. bu doktorlarda bi garip ..

Evet canım özelde yaptırdım ama özel sağlık sigortam olduğu için yaptırabildim

benimde özel sağlık sigortası varda gebelikle ilgil işlemleri 1 sene dolunca yararlanabiliyomuş. eylülde başladığı için bu eylülden sonr yararlanabilicem. Allah kısmet ederse ekimde doğum olduğu için doğumu karşılıcak.
bende dokotrumla konişim devlet hastanesinde tahlillerimi yaptırim diyorum sen hangi hastaneye gidiyosun cnm

canım...benim de kafam karıştı...anlayamadım...düşük mü olmuş..üzülme demek saçma biliyorum ama eğer öyleyse kendini kahretme..çünkü doktorum bana bunun doğal seleksiyon olduğunu,sağlıksız,kalitesiz embriyoların düştüğünü,elendiğini söyledi..hepimiz şu anda riskli dönemdeyiz zaten..eğer düşerse sağlıksız olduğu için düşerler..Takdir-i İlahi...Allah beterinden saklasın...sen sağlıklı ol da inşallah yine hamile kalırsın...bir daha doktora görün istersen..belki yanlış görmüştür doktor:çok üzgünüm:Allahım hakkında hayırlısını versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:..
ne denir ki başka...çok üzüldüm gerçekten..

ozgecim sen hemen git kan testi yaptır bekleme..
841 olan deger şak diye düşermiymiş yaw

Ve benİm son bİr haftadır kasıĞımda damar atması gİbİ bİr Şey oluyor kafam alllak bullak eĞer yoksa bu tahlİl bu damar atması vs ne demek yaaaaaaaaa

özgemm çokk üzüldüm yaa kanaman vardı acaba düşük mü doktor iyice aydınlatsın seni.. hakkında hayırlısı bitanem Off ne dicegimi bilemiyorum senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…