2009 Ekim Anneleri

hihoyyyt hadi bakalımm yapıncak koy resmini..kolay gelsinn

dokunamıyorum elam ya zor sürdüm... mafoldumben

cnm benimkide acıyo ama dokunamayacak kadar değil, bikaç gün aramı versen acabaCADIARZU

neden sürüyorsunuz ben anlamadım CADIARZU banada anlatın koca memiklerr

cnm şimdiden sürüyozki emzirirken yara ve çatlak olmasınyerimseniben

sibelcim, ben de çalışıyorum hala, boşver böyle daha çabuk geçiyor zaman. benim de haftaya son, ama kalan son haftaları nasıl geçiricem diye kara kara düşünüyorum.

şimcik anladım bende alayım öyleyse ya benimkilerden sarı sarı sıvı geliyor geldikçede tırsıyorum az kaldı gibi geliyor
süt mü ay o gelen..

cnm benimkide acıyo ama dokunamayacak kadar değil, bikaç gün aramı versen acabaCADIARZU

ay bilmemki cicimm..ama emzirmeden bukadar acıyosa emzirirken napcam onu düşünüyorum..

kızlar kanald nin reklamını gördünüzmü yarın doktorum programında doğum göstereceklermiş doğumhaneden canlı diyor sabah 9,30 da kaçırmamam lazım ne gösterecekler acaba ..

ya yapamıorummm aklımdakı gıbı durmadı hiçç çirkin bişey oldu bıblolar küçük geldi...

bu arada sılıkon tabancası nasıl kullanılıyor yaww

zuzum sanırsam süt o yüzden tırsıyorum erken doğum falan olmasından
acaba o krem yaramadımıki sana dr bir danış istersen belki başka bir krem tavsiye eder boşuna canın acımasın lazım onlar sana

kızlar kanald nin reklamını gördünüzmü yarın doktorum programında doğum göstereceklermiş doğumhaneden canlı diyor sabah 9,30 da kaçırmamam lazım ne gösterecekler acaba ..
ay ewet unutmuşum..çok detaylı bişiy olmaz canım kanımca...
bendeemafoldumben

kuşum seninkinin ucu belirginleştimi benim hala aynımafoldumben

benimkisi belirgin zati canım..hatta üşüyince filan çok çıkıyo demin de sürerken serin ew biraz ondan mı ne yandı canım düz olsa daha rahat sürerdim heralde...

slm güzel hamişler nasılsınız bebişler nasıl? zuzuu, ela aynı dert bendede var krem sürmek işkence gibi bende 1gün sürüyom 1gün sürmüyom

sibelcim, ben de çalışıyorum hala, boşver böyle daha çabuk geçiyor zaman. benim de haftaya son, ama kalan son haftaları nasıl geçiricem diye kara kara düşünüyorum.

öyle canım ama artık dinlenmeye ihityacımı var.sabahları kalkmak zor gelmeye başladı artık.iş yerindede akşamı zor ediyorum. gerçi evde vakit geçirmek daha zor olur herhalde. hiç alışıkta değilim evde oturmaya.nasıl olacak bilmiorum.bebişimiz gelene kadar sıkılıp otururuz.
canım bişey sorcam.benim bu hafta bitince son 3 hafta kalıyo. 5 hafta için çalışabilir raporu alıyoruzya. son 3 hafta için de raporla çalışabiliyormuyuz yoksa izne ayrılmak zorundamıyız. o nasıl oluyo bilgin varmı.

kızlar sizin göğüsleriniz acıyomu? ay ben de niye bişey yok ya acaba ben hamile mi değilim? bi tek göğüs uçalrım zaten büyüktü iyice kocaman oldu. ne göğsüm şişti ne sancım kasılmam var ne sütüm geliyo....

selammm kızlarrr doktordan geldim şimdiii oğlumu gördümm paşamm 2700 olmuş kilosuu suyu felen iyiymişş başıda aşagaya dönmüşş kasık ağrıları ondan olabilir dedii doktor sora nst girdimm oda iyi çıktıı sonucuuı
idrarr yollarında iltihap çıktıı bide bayramdan sonra gel dedii doktorr bakalım hayırlsı musyasdan h

ya yapamıorummm aklımdakı gıbı durmadı hiçç çirkin bişey oldu bıblolar küçük geldi...

bu arada sılıkon tabancası nasıl kullanılıyor yaww
aa niyeki..nettenmi sipariş werdin malzemeleri?? bakma şansın olmadımı
zuzum sanırsam süt o yüzden tırsıyorum erken doğum falan olmasından
acaba o krem yaramadımıki sana dr bir danış istersen belki başka bir krem tavsiye eder boşuna canın acımasın lazım onlar sana

yok cnm olmaz bişiy..milletin kaç aydır geliyo korkma..ewet ya cmts bi soruym bakimm

selam arkadaslar bugün doktora gittik oglum 2800gr olmus teyzeleri :) ama nabzim cok yüksek 90dan altina inmiyo halsizlik desen almis basini gidiyo cok yorgunum bugün üstelik iki saatde uyudum ama nafile sizin nabziniz nasil?? kalbimin ne kadar hizli carptigini resmen hissediyorum hem siz memiklerinize ne sürüyosunuz`??

ayy ne güzel yaaa benimkide çıkıcak inşallah:kedi: henüz düz üşüyünce içim kalkınca belirginleşiyo o kadarmafoldumben

slm güzel hamişler nasılsınız bebişler nasıl? zuzuu, ela aynı dert bendede var krem sürmek işkence gibi bende 1gün sürüyom 1gün sürmüyom

slm sende bizdensin bahtsız bedevim benim:gitme:

o iş yerinle alakalı birşey, normalde 37. haftadan sonra işçi çalıştıramıyor işyerleri, ama mesela benim işyerimde böyle bir sorun yok, işim de bedensel ağır bir iş olmadığından mümkün olduğunca doğuma yakın ayrılıyorum ki iznimin çoğu doğum sonrasına kalsın diye. normalde ben doğum önü iznimi başlattım sgk dan, yani şu an aslında izinde görünüyorum. sen de iş yerinle görüşerek-tabi bir sakıncası yoksa yada zorlanmayacaksan- böyle bir anlaşma yapabilirsin belki.

demekki son aya mahsus uyuzluklardan birisi cnm bu da..hassaslaştılar iicene

kaydirigubbakcemile3

maşallahh mawişş paşana...

maşallah canım bebişine

senin oğluşa da kocaman bi maşallahh..benim nabzım normal bi sorun yok sanırsam..emzirirken sürülcek kremler war ya onlardan cnm.lansınoh sürüyorum
ayy ne güzel yaaa benimkide çıkıcak inşallah:kedi: henüz düz üşüyünce içim kalkınca belirginleşiyo o kadarmafoldumben

slm sende bizdensin bahtsız bedevim benim:gitme:

üzülme bebişmm emzirirken çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…