2009 Ekim Anneleri

kızlar doğumdan önce meme ucuna krem sürmenin tıbbi açıdan hiç anlamı ve gereği yokmuş, doktorum söyledi, o yüzden kendinizi boşa zorlamayın isterseniz.

benimde acıyo memikler. hatta sadece sağ olan acıyo ve kaşınıyo. bepanten merhem sürdüm bi ka. gün kaşıntı arttı santi. şimid bende baden yağı ve zeytinyağı karışımı yapmıştım çatlak için ondan sürüyom. en azından kaşınmıyo... ama krem alıcam bende en kısa zamanda doktora danışıp...

maaşallah san ve bebeğine.

maşallahh bebişine canımmmm

maaşallah sana ve bebeğine.

tskler arkadaslar :)

benim ebede dedi faydasi yok diye krem sürmenin cünnki tam gelismemis bizim gögüslerimiz

cnm benim göğüs ucum kremden sonra azcık acıdı...
onun dışında bendede pek belirti yokfisfisfis

maşallah cnm oğluşuna

maşallah cnm oğluşuna

yavas yavas finale yaklasiyozmu ne?

sizin yavrularada masallah insallah sag salim aliriz kucaklarimiza

senin oğluşa da kocaman bi maşallahh..benim nabzım normal bi sorun yok sanırsam..emzirirken sürülcek kremler war ya onlardan cnm.lansınoh sürüyorum

üzülme bebişmm emzirirken çıkar

inşallah cnm:Saruboceq:

slm sende bizdensin bahtsız bedevim benim:gitme:[/QUOTE]
*** eveeeettt senağlamasenağlama buarada kızımdan bahsedim teyzoşları beyindeki sıvı azalmamış ama büyümemişte allaha şükür bayramdan sonra sonuç çıkacakmış +bizden birindede varsa inş. vardır:Saruboceq: dogum tarihi verip dogcak nazlı kızım biraz toparlandıktan sonrada beyindeki sıvıyla ilgili operasyon geçiricekmiş melegim eger bizlerde yoksa acil konuşucaz dedi tabi ben olumsuz şeyleri düşünmüyorum yazmıyimda buraya canımız sıkılmasın buarada musyasdan haber varmıı?

ben de sorcam da soramıyorum deşip canını sıkmıyım diye..canım benim dualarla atlatcaksınız iişallah bunu da...musyastan hbr haaalaa yokk

musyas güngören kolan daydı dimi. sayfasına baktım bebek bilgileri veriliyo ya güncel değildi. ordan haberimiz olurdu en azından...

slm sende bizdensin bahtsız bedevim benim:gitme:
*** eveeeettt senağlamasenağlama buarada kızımdan bahsedim teyzoşları beyindeki sıvı azalmamış ama büyümemişte allaha şükür bayramdan sonra sonuç çıkacakmış +bizden birindede varsa inş. vardır:Saruboceq: dogum tarihi verip dogcak nazlı kızım biraz toparlandıktan sonrada beyindeki sıvıyla ilgili operasyon geçiricekmiş melegim eger bizlerde yoksa acil konuşucaz dedi tabi ben olumsuz şeyleri düşünmüyorum yazmıyimda buraya canımız sıkılmasın buarada musyasdan haber varmıı?[/QUOTE]

sen içini ferah tut iyi şeyler düşün olur mu cnm, Allahın izniyle atlatacaksınız bu zor günleri.:Saruboceq:

sen içini ferah tut iyi şeyler düşün olur mu cnm, Allahın izniyle atlatacaksınız bu zor günleri.:Saruboceq:[/QUOTE]

sagol canım inş. atlatıcaz hep olumlu iyi şeyler düşünüyorum artık olumsuz düşünceleri attım kafamdan herşey ii olucak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…