kızlar doğumdan önce meme ucuna krem sürmenin tıbbi açıdan hiç anlamı ve gereği yokmuş, doktorum söyledi, o yüzden kendinizi boşa zorlamayın isterseniz.
selammm kızlarrr doktordan geldim şimdiii oğlumu gördümm paşamm 2700 olmuş kilosuu suyu felen iyiymişş başıda aşagaya dönmüşş kasık ağrıları ondan olabilir dedii doktor sora nst girdimm oda iyi çıktıı sonucuuı
idrarr yollarında iltihap çıktıı bide bayramdan sonra gel dedii doktorr bakalım hayırlsı musyasdan h
selam arkadaslar bugün doktora gittik oglum 2800gr olmus teyzeleri :) ama nabzim cok yüksek 90dan altina inmiyo halsizlik desen almis basini gidiyo cok yorgunum bugün üstelik iki saatde uyudum ama nafile sizin nabziniz nasil?? kalbimin ne kadar hizli carptigini resmen hissediyorum hem siz memiklerinize ne sürüyosunuz`??
selammm kızlarrr doktordan geldim şimdiii oğlumu gördümm paşamm 2700 olmuş kilosuu suyu felen iyiymişş başıda aşagaya dönmüşş kasık ağrıları ondan olabilir dedii doktor sora nst girdimm oda iyi çıktıı sonucuuı
idrarr yollarında iltihap çıktıı bide bayramdan sonra gel dedii doktorr bakalım hayırlsı musyasdan h
kızlar sizin göğüsleriniz acıyomu? ay ben de niye bişey yok ya acaba ben hamile mi değilim? bi tek göğüs uçalrım zaten büyüktü iyice kocaman oldu. ne göğsüm şişti ne sancım kasılmam var ne sütüm geliyo....
selam arkadaslar bugün doktora gittik oglum 2800gr olmus teyzeleri :) ama nabzim cok yüksek 90dan altina inmiyo halsizlik desen almis basini gidiyo cok yorgunum bugün üstelik iki saatde uyudum ama nafile sizin nabziniz nasil?? kalbimin ne kadar hizli carptigini resmen hissediyorum hem siz memiklerinize ne sürüyosunuz`??
senin oğluşa da kocaman bi maşallahh..benim nabzım normal bi sorun yok sanırsam..emzirirken sürülcek kremler war ya onlardan cnm.lansınoh sürüyorum
üzülme bebişmm emzirirken çıkar
*** eveeeettt senağlamasenağlama buarada kızımdan bahsedim teyzoşları beyindeki sıvı azalmamış ama büyümemişte allaha şükür bayramdan sonra sonuç çıkacakmış +bizden birindede varsa inş. vardır:Saruboceq: dogum tarihi verip dogcak nazlı kızım biraz toparlandıktan sonrada beyindeki sıvıyla ilgili operasyon geçiricekmiş melegim eger bizlerde yoksa acil konuşucaz dedi tabi ben olumsuz şeyleri düşünmüyorum yazmıyimda buraya canımız sıkılmasın buarada musyasdan haber varmıı?
*** eveeeettt senağlamasenağlama buarada kızımdan bahsedim teyzoşları beyindeki sıvı azalmamış ama büyümemişte allaha şükür bayramdan sonra sonuç çıkacakmış +bizden birindede varsa inş. vardır:Saruboceq: dogum tarihi verip dogcak nazlı kızım biraz toparlandıktan sonrada beyindeki sıvıyla ilgili operasyon geçiricekmiş melegim eger bizlerde yoksa acil konuşucaz dedi tabi ben olumsuz şeyleri düşünmüyorum yazmıyimda buraya canımız sıkılmasın buarada musyasdan haber varmıı?[/QUOTE]slm sende bizdensin bahtsız bedevim benim:gitme:
sagol canım ya inşallah atlatıcaz bunuda tekrardan sagol zuzuu inş. musyas ve melegi çoook çok iyidir :Saruboceq:ben de sorcam da soramıyorum deşip canını sıkmıyım diye..canım benim dualarla atlatcaksınız iişallah bunu da...musyastan hbr haaalaa yokk
sagol canım ya inşallah atlatıcaz bunuda tekrardan sagol zuzuu inş. musyas ve melegi çoook çok iyidir :Saruboceq:
*** eveeeettt senağlamasenağlama buarada kızımdan bahsedim teyzoşları beyindeki sıvı azalmamış ama büyümemişte allaha şükür bayramdan sonra sonuç çıkacakmış +bizden birindede varsa inş. vardır:Saruboceq: dogum tarihi verip dogcak nazlı kızım biraz toparlandıktan sonrada beyindeki sıvıyla ilgili operasyon geçiricekmiş melegim eger bizlerde yoksa acil konuşucaz dedi tabi ben olumsuz şeyleri düşünmüyorum yazmıyimda buraya canımız sıkılmasın buarada musyasdan haber varmıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?