2009 Ekim Anneleri

slm sende bizdensin bahtsız bedevim benim:gitme:
*** eveeeettt senağlamasenağlama buarada kızımdan bahsedim teyzoşları beyindeki sıvı azalmamış ama büyümemişte allaha şükür bayramdan sonra sonuç çıkacakmış +bizden birindede varsa inş. vardır:Saruboceq: dogum tarihi verip dogcak nazlı kızım biraz toparlandıktan sonrada beyindeki sıvıyla ilgili operasyon geçiricekmiş melegim eger bizlerde yoksa acil konuşucaz dedi tabi ben olumsuz şeyleri düşünmüyorum yazmıyimda buraya canımız sıkılmasın buarada musyasdan haber varmıı?[/QUOTE]

çok şükür canım güzel güzel haberler veriyorsun bize ne güzel. inşallah bayramdan sonra da güzel haberlerle geleceksin inanıyorum.. sana da yavruna da sağlık diliyorum..

amazon kuzusu musyasa bi alo mu desen ne?? bukadar saattir ses çıkmadı iişallah bişiy yoktur

meraba kızımın teyzeleri size guzel kızımdan guzel haberler getirdm emmeyi ogrenmis bitanem bugun azcık sarılıgımız var ama sorun degil kiloda almıs balım 2 gun once dokundum ona o kadar guzelki bi de kucagıma alsam saglıkla dunyalar benim olacak dualarınızı esirgemeyin ne olur baska problem cıkmasın yavrumun kolları delik desik serum takılıyo saglıkla cıkar insallah musyas doguma gitmis hayırlısıyla kucagına alır insallah hepiniz kucagınıza alırsınız insallah bizi unutlayın dualarınızı esirgemeyin minik kızımdan

yemin ederim ağladım şuann...nası sewindim anlatamammm...maşallah güzel kızına..geçicek hepsi güzelimm...duamızdasın

maşallah prensesine en kısa zamanda toparlanırrr inşallah prensesinnnn:Saruboceq:

çok şükür canım güzel güzel haberler veriyorsun bize ne güzel. inşallah bayramdan sonra da güzel haberlerle geleceksin inanıyorum.. sana da yavruna da sağlık diliyorum..[/QUOTE]
evet canım ya melegimin dahada iyi haberlerini de vericem inş. sagol canım allahım herkese herkese sağlık versin:Saruboceq:

manşallah melegine en kısa sürede toparlancak inş. güzel kızın dualarımızdasın canım :Saruboceq:

çok şükür canım güzel güzel haberler veriyorsun bize ne güzel. inşallah bayramdan sonra da güzel haberlerle geleceksin inanıyorum.. sana da yavruna da sağlık diliyorum..
evet canım ya melegimin dahada iyi haberlerini de vericem inş. sagol canım allahım herkese herkese sağlık versin:Saruboceq:[/QUOTE]

canım hayırlısıyla inş herşey düzelecek,allah yardımcın olsun,dularım seninle cnm

canım benim ya, allah sizin de yardımcınız olsun, insallah bebeciğini en kısa zamanda kucağına alıp mis kokusunu içine çekersin

muyas arkadaşımıza da hayırlı doğumlar diliyorumm

bu arada bişi danışmak istiyorum sizlere hamişler, dr benden tam kan sayımı ve idrar tahlili istemişti, idrar sonucumda çok sayıda bakteri görüldü yazıyo, druma faks çektik, hemşire aradı bi sorun yokmuş sonuçlarda dedi. enalamadığım şey bakteri olduğu halde her şey yolunda dediler, antibiyotik vermesi gerekmiyor mu? ablam ebe hemşire, o da sırarla drunla kendin konuş, eger bakteri varsa erken doğum olabilir ilaç vermesi lazım diyor. siz yaşadınız mı böle bişi? drunuz ilaç mı verdi başka bişi mi önerdi?

evet canım ya melegimin dahada iyi haberlerini de vericem inş. sagol canım allahım herkese herkese sağlık versin:Saruboceq:

canım hayırlısıyla inş herşey düzelecek,allah yardımcın olsun,dularım seninle cnm

canım benim ya, allah sizin de yardımcınız olsun, insallah bebeciğini en kısa zamanda kucağına alıp mis kokusunu içine çekersin

bu arada bişi danışmak istiyorum sizlere hamişler, dr benden tam kan sayımı ve idrar tahlili istemişti, idrar sonucumda çok sayıda bakteri görüldü yazıyo, druma faks çektik, hemşire aradı bi sorun yokmuş sonuçlarda dedi. enalamadığım şey bakteri olduğu halde her şey yolunda dediler, antibiyotik vermesi gerekmiyor mu? ablam ebe hemşire, o da sırarla drunla kendin konuş, eger bakteri varsa erken doğum olabilir ilaç vermesi lazım diyor. siz yaşadınız mı böle bişi? drunuz ilaç mı verdi başka bişi mi önerdi?
[/QUOTE]

testin altında üreme görülmüştür diyomu peki..benim de bişiler wardı ama üreme görülmemiştir diyodu dr sorun yok ozaman dedi..

canım benim çok sevindim bi o kadarda duygulandım ve dayanamadım ağladım...inşallah en kısa zamanda kollarına da alıcaksın canım hiç merak etme. dualarımız seninle sen de bizi habersiz bırakma meraktayızç.....

[/QUOTE]

bende de gecen ay tahlılde idrarımda bol iltıhap cıkmıştı dr antı bıyotık verdı
dun tekrar gıttıgımde tahlıl yaptırdım
iltıhap azalmış dr bol bol su ıc dedı tekrar antıbıyotık vermedı

testin altında üreme görülmüştür diyomu peki..benim de bişiler wardı ama üreme görülmemiştir diyodu dr sorun yok ozaman dedi..[/QUOTE]

aa bak onu hiç bilmiyorum, eşim götürdü sonuçları dra fakslamak için, akşam gelir gelmez ilk işim ona bakmak olacak cnm teşekkür ederim belirttiğin için. gerçi 1 saatte çıkmıştı benim test sonucum, üreme olup olmadığına hangi ara bakıyolarki. neyse belki dediğin gibi yazıyodur ve derin bi ohh çekeceğim sayende cnm benim

bende de gecen ay tahlılde idrarımda bol iltıhap cıkmıştı dr antı bıyotık verdı
dun tekrar gıttıgımde tahlıl yaptırdım
iltıhap azalmış dr bol bol su ıc dedı tekrar antıbıyotık vermedı[/QUOTE]

çok geçmiş olsun cnm inş tamamen geçer iltihabın. insallah benimki de bi an önce düzelir,bebişim için endişeleniyorum yoksa kendimden geçtim :)

çok geçmiş olsun cnm inş tamamen geçer iltihabın. insallah benimki de bi an önce düzelir,bebişim için endişeleniyorum yoksa kendimden geçtim :) [/QUOTE]

bol bol su ıc canım duzelır takma kafana

slm kısslar ben geldim yineeee:))) musyas dogurmus mu zilli kısını hbr var mı???

iyi aksamlar fıstıklarrrrr

bu arada aramızda kımın ismı özlem ben bu gece ruyamda özlem dıye bı arkadasımızın 3. anne oldugunu gördüm hayra cıkar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…