*** eveeeettt senağlamasenağlama buarada kızımdan bahsedim teyzoşları beyindeki sıvı azalmamış ama büyümemişte allaha şükür bayramdan sonra sonuç çıkacakmış +bizden birindede varsa inş. vardır:Saruboceq: dogum tarihi verip dogcak nazlı kızım biraz toparlandıktan sonrada beyindeki sıvıyla ilgili operasyon geçiricekmiş melegim eger bizlerde yoksa acil konuşucaz dedi tabi ben olumsuz şeyleri düşünmüyorum yazmıyimda buraya canımız sıkılmasın buarada musyasdan haber varmıı?[/QUOTE]slm sende bizdensin bahtsız bedevim benim:gitme:
meraba kızımın teyzeleri size guzel kızımdan guzel haberler getirdmemmeyi ogrenmis bitanem bugun azcık sarılıgımız var ama sorun degil kiloda almıs balım 2 gun once dokundum ona o kadar guzelki bi de kucagıma alsam saglıkla dunyalar benim olacak dualarınızı esirgemeyin ne olur baska problem cıkmasın yavrumun kolları delik desik serum takılıyo saglıkla cıkar insallah musyas doguma gitmis hayırlısıyla kucagına alır insallah hepiniz kucagınıza alırsınız insallah bizi unutlayın dualarınızı esirgemeyin minik kızımdan
maşallah prensesine en kısa zamanda toparlanırrr inşallah prensesinnnn:Saruboceq:meraba kızımın teyzeleri size guzel kızımdan guzel haberler getirdmemmeyi ogrenmis bitanem bugun azcık sarılıgımız var ama sorun degil kiloda almıs balım 2 gun once dokundum ona o kadar guzelki bi de kucagıma alsam saglıkla dunyalar benim olacak dualarınızı esirgemeyin ne olur baska problem cıkmasın yavrumun kolları delik desik serum takılıyo saglıkla cıkar insallah musyas doguma gitmis hayırlısıyla kucagına alır insallah hepiniz kucagınıza alırsınız insallah bizi unutlayın dualarınızı esirgemeyin minik kızımdan
manşallahmeraba kızımın teyzeleri size guzel kızımdan guzel haberler getirdmemmeyi ogrenmis bitanem bugun azcık sarılıgımız var ama sorun degil kiloda almıs balım 2 gun once dokundum ona o kadar guzelki bi de kucagıma alsam saglıkla dunyalar benim olacak dualarınızı esirgemeyin ne olur baska problem cıkmasın yavrumun kolları delik desik serum takılıyo saglıkla cıkar insallah musyas doguma gitmis hayırlısıyla kucagına alır insallah hepiniz kucagınıza alırsınız insallah bizi unutlayın dualarınızı esirgemeyin minik kızımdan
****çok şükür canım güzel güzel haberler veriyorsun bize ne güzel. inşallah bayramdan sonra da güzel haberlerle geleceksin inanıyorum.. sana da yavruna da sağlık diliyorum..
meraba kızımın teyzeleri size guzel kızımdan guzel haberler getirdmemmeyi ogrenmis bitanem bugun azcık sarılıgımız var ama sorun degil kiloda almıs balım 2 gun once dokundum ona o kadar guzelki bi de kucagıma alsam saglıkla dunyalar benim olacak dualarınızı esirgemeyin ne olur baska problem cıkmasın yavrumun kolları delik desik serum takılıyo saglıkla cıkar insallah musyas doguma gitmis hayırlısıyla kucagına alır insallah hepiniz kucagınıza alırsınız insallah bizi unutlayın dualarınızı esirgemeyin minik kızımdan
evet canım ya melegimin dahada iyi haberlerini de vericem inş. sagol canım allahım herkese herkese sağlık versin:Saruboceq:
evet canım ya melegimin dahada iyi haberlerini de vericem inş. sagol canım allahım herkese herkese sağlık versin:Saruboceq:
bende de gecen ay tahlılde idrarımda bol iltıhap cıkmıştı dr antı bıyotık verdı
dun tekrar gıttıgımde tahlıl yaptırdım
iltıhap azalmış dr bol bol su ıc dedı tekrar antıbıyotık vermedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?