2009 Ekim Anneleri

selduş hoşgeldın canım

selduş sen ;ben ve musyas aynı gundeydık musyas dogurdu heralde bu gun bakalım şimdi sıra sende mı ben demı .......kim doğurcak önce??????

zuzu kızım senle ben ağlamaya yer mi arıyoruz ne?

ay bilmem ki şekerim

rica ederim cnm..sen bol su iç buarada...

iyi aksamlar fıstıklarrrrr

bu arada aramızda kımın ismı özlem ben bu gece ruyamda özlem dıye bı arkadasımızın 3. anne oldugunu gördüm hayra cıkar inş

e hayırdır iişallahh :))

aaaayh mahvettiniz beni tüylerim diken diken oldu
ncınar canım sevindim bizi habersiz bırakma kuzucum çok merak ediyoruz tez zamanda evine götürdüğün günler gelsin inş.
ay bende heycanlandım kim doğuracak sıradakiiii...
:bbo:

hg canım takvımlerımız aynı gunu gosterıyor
bakalım kım once cıkaracak:teytey:

selduş hoşgeldın canım

selduş sen ;ben ve musyas aynı gundeydık musyas dogurdu heralde bu gun bakalım şimdi sıra sende mı ben demı .......kim doğurcak önce??????

hoşbulduk canlarım ..evet yaa üçümüz de aynıyız zemuszemus tabii ki ben cıkaracam önce lülülülülülü lülülülülülü

sizin normal mi sezeryan mı olacak bellimi kıslar?

hoşbulduk canlarım ..evet yaa üçümüz de aynıyız zemuszemus tabii ki ben cıkaracam önce lülülülülülü lülülülülülü

sizin normal mi sezeryan mı olacak bellimi kıslar?

benım nasıl doguracagım henuz bellı degıl ben normal duşunuyom ama kısmet bakalım:CüvCüv:

selda ve berın

en son meleklerınızz kac kıloydu benım en son bebgım fazla kılo almamıştı 33+2 de 2250 gr dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…