2009 Ekim Anneleri

selda ve berın

en son meleklerınızz kac kıloydu benım en son bebgım fazla kılo almamıştı 33+2 de 2250 gr dı

canım benim en son gitiiğimde 32+1 di kilosu 2300 dü..haftaya tekrar gidecem..benimkine biraz tombiş dedi..dogum şeklim de şimdilik normal ama bebek kilo almaya devam ederse normal zor dedi..bakalım 5 gün sonra takrar gidecem ozaman kac olacaz bakalım???

selduşşşşşşşşşşşş

berınnnnnnnnnnnnnnnn

benı duymadınızmı meleklerınız en son kac kıloyduuuuuuuuu??????????

maşallah selduşcum tosuncuguna.....

benım paşamda hep 10 gun önden gıdıyodu ama çok fazla intıhap old.için 2 kutu antıbıyotık kullandım sanırsam ondan pasam cok az kılo almışşşÇok üzgünüm çoook

zehracım musyas bugun doguma gırcektı ya aksam onun haberını almıştım biliçaltıma gırmış herhall.....

kıslar ben kacıyorummecburen yazdıklarınıza cvp yazamadım kusura bakamayın bi yandan sofra kuruyom bi yandan buraya bakıyom iftara 5 dakka var öptüm gelrim takrar:))))

canım benim gözün aydın .inşallah kucağına alacağın günlerde gelecek hele bi bebişin iyi olsunda .
allah yardımcınız olsun .kocaman öpüyorum ikinizide.opuyorumnanaktan
valla beryalcim biz iyyiz elh hoşgeldin bu arada

hoşbulduk canım
musyas doğuma gitmiş sanırım allah sağlıkla kurtulmak nasip etsin .

ne gusel ıftar telaşınız var bızde o yok malesef...

bende şekerlerımızı ekledım bakınız hanımlar..

Istanbuldaki felaketten dolayi sanirim telefon hatlari cokmus musyasin kullandigi hatta vadafon oldugu icin ulasilamiyor simdilik bir bilgi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…