2009 Ekim Anneleri

Kizlar musyas dogurmus babasinin telefonunu aradik soyledi bebekte musyasta cok iyiymis haberiniz olsun

Aşağı katlarda oturanlar dikkatli olsun! Yarın için 15 ilde sel alarmı verildi. Hepsini sayamayacağım ama İstanbul, Trakya bölgesindeki iller ve Batı Karadeniz. Allah hepimizi korusun!

Kizlar musyas dogurmus babasinin telefonunu aradik soyledi bebekte musyasta cok iyiymis haberiniz olsun

zelldacım saol haber verdiğin için......opuyorumnanaktan
maşallah musyasa ve prensesineee
ikinci bebişde geldi bakalım üçüncü bebiş kimden gelicekkkkk:asigim:

zelldacım saol haber verdiğin için......opuyorumnanaktan
maşallah musyasa ve prensesineee
ikinci bebişde geldi bakalım üçüncü bebiş kimden gelicekkkkk:asigim:

Rica ederim canim insallah hepimiz boyle birbirimizin guzel haberlerini aliriz.

merhaba kizlar iyi aksamlar ,
sel felaketini iki gundur tv den takip ediyorum ALLAH vefat edenlere rahmet eylesin cok üzüldüm gercekten ülkemizde malesef alt yapi yok kanalisyon sistemi cok cok eksik agaclandirma yok , neden bu kadar bilincsiz davraniyorlar anlamiyorum , ....

musyas 'a gecmis olsun gözü aydin olsun insallah iyi oldugunu ögrendik darisi basimiza insallah ..

ayyy negüzel kavustu zilli kızına musyas..darısı basımıza insallah ikisinin de iyi olmasına ok sevindim:)))

oy oyy kızımız gelmiş musyasımızını gözü aydın

yaprak dökümünü izleyemim kociş maça bakıoyo ((

merhaba kızlar geçte olsa bende geldim..bugün malum profa gittim..bebeğin bağırsaklarındaki genişleme için ...bu haftalarada bebeklerde olabiliyomuş bu zaten doğunca çocuk dr u kontrol ediyomuş yani bebeğimin önemli bir sorunu yokmuş birazda suyu azalmış ama önemli derecelerde deilmiş...

birde kafama takılan bişey oldu cmt. günü kendi drumda bebeğin kilosu 2640 tı bunda 2400 çıktı..nasıl oluyo dedim..makinalarda ölçüm değişebiliyomuş...bide benim drumda bebek 3 gün önde bundada tam tersi 5 gün geride gözüküyodu..bakalım hangisi doğru söylüyo doğrurunca anlıycaz...cuma kendi druma gidince bidaha bakıcaz bakalım kilosu ne alemde...

ayrıca bebeğim sürekli böyle karnımda toparlanıyo benim buda profun dikkatini çekti...oluyomu böyle sürekli dedi evet dedim bende..o zaman dikkatli ol her an gelebilir dedi...aynı şeyi 10 dk da bir tekrarlarsa hastaneye git dedi...offfffff offfff daha ne anlatayım..ondan sonra bebeğin kordonu boynundaymış ama sezeryan olacağın için sorun olmaz dedi..tabi doğum tarihini iyi belirlesinler haftada 2 kere nst ye gir dedi...galiba benim kız gelmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…