2009 Ekim Anneleri

zeynepcim bebeğin kilosnu falan tahmini veriyolar zaten az yada çok çıkabilirr
sevindim bi problem olmamasına
benimde karnımda toplano ortada tam sipsivri oluo çok sık oluo erken doğum belirtisimiymişki o

amanınn berran berramı beklemicek sanırsam..hayırlısı olsun canım da kilo olayı nekadar farklı çıkmış..benim kızımda çok toplanıyo doğum yakın demekmiymiş..

benimde karnımda toplano ortada tam sipsivri oluo çok sık oluo erken doğum belirtisimiymişki o

hemen nası tırstık ama :roflol:

evet hayatım benimkide aynen öyle oluyo..düzenli aralıklarla olmaya başlayınca geliyo demekmiş..dr a göre benimki her an gelebilirmiş...:1shok:

amanınn berran berramı beklemicek sanırsam..hayırlısı olsun canım da kilo olayı nekadar farklı çıkmış..benim kızımda çok toplanıyo doğum yakın demekmiymiş..

beklemiycek sanırım...ama seninkide toparlanıyorsa bişey diyemiycem..hihoyyyt

hemen nası tırstık ama :roflol:

korktunuz dimiiii...:roflol: bende çıktığımdan beri yusuf yusuf geziyom...akannehir

kızlarr yarın kanal d de sabah 9 bucukda bi program olucak az önce reklamını gördüm canlı canlı doğum fakan diyodu reklamında bginiz olsun uyanırsam izlemeyi düşünüyorum :)))

yusuf yusuf gezmek yasakk..kaydirigubbakcemile3 seldus duymasınn kaydirigubbakcemile3

oy oyy kızımız gelmiş musyasımızını gözü aydın

yaprak dökümünü izleyemim kociş maça bakıoyo ((

aynen canım benimki de mac izliyor basket macı bitti şimdi futbol maçı...klava:

ben bu sitede yusuf yusuf demeyi yasaklamadım mı???klava: klava: klava:

zeynp geçmş olsun cnm korkulcak bişi yokmş ama sevndm...sezeryan günü bellimi,
cihazlarda 150 gr felan farkederrmşş fazla ve az çkablrmş bana drum öle söledi...benmkide toplanıo hemde bayadr rahat 1 aydr ama hala doğuramadm gitti:=)

kızımın ayakları eskiden tam göğsümün altına dayanırdı..artık göbek deliğimin bikaç parmak yukarısında..iniomu ki kuzum aşşaya

2. bebişimizde gelmiş inş. en kısa zamanda resimlerinide görürüz .
hepimiz vaktiyle sağlıkla kavuşalım bebişlerimize .

aynen canım benimki de mac izliyor basket macı bitti şimdi futbol maçı...klava:

ben bu sitede yusuf yusuf demeyi yasaklamadım mı???klava: klava: klava:

kız ne güzel işte durmadan yavrunun adını anıyoruzzkaydirigubbakcemile3

Selam kızlar, demek 2ci bebeğimizde dünyaya gözünü açmış musyascımın gözü aydın olsun ne kadar mutludur kim bilir :lepi: Allahım zeynep ada'ya hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler versin inşallah...hihoyyyt

zeynp şimdi facede yakalm seni:=)))benmki şuan 2.640mş ama fazlada ekskte çkar dediler 3ü bulmasmış:)

::ay koptum:=)delikafaduldendelikafadulden:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…