merhaba kızlar geçte olsa bende geldim..bugün malum profa gittim..bebeğin bağırsaklarındaki genişleme için ...bu haftalarada bebeklerde olabiliyomuş bu zaten doğunca çocuk dr u kontrol ediyomuş yani bebeğimin önemli bir sorunu yokmuş birazda suyu azalmış ama önemli derecelerde deilmiş...
birde kafama takılan bişey oldu cmt. günü kendi drumda bebeğin kilosu 2640 tı bunda 2400 çıktı..nasıl oluyo dedim..makinalarda ölçüm değişebiliyomuş...bide benim drumda bebek 3 gün önde bundada tam tersi 5 gün geride gözüküyodu..bakalım hangisi doğru söylüyo doğrurunca anlıycaz...cuma kendi druma gidince bidaha bakıcaz bakalım kilosu ne alemde...
ayrıca bebeğim sürekli böyle karnımda toparlanıyo benim buda profun dikkatini çekti...oluyomu böyle sürekli dedi evet dedim bende..o zaman dikkatli ol her an gelebilir dedi...aynı şeyi 10 dk da bir tekrarlarsa hastaneye git dedi...offfffff offfff daha ne anlatayım..ondan sonra bebeğin kordonu boynundaymış ama sezeryan olacağın için sorun olmaz dedi..tabi doğum tarihini iyi belirlesinler haftada 2 kere nst ye gir dedi...galiba benim kız gelmek üzere...
zeynepcim bebeğin kilosnu falan tahmini veriyolar zaten az yada çok çıkabilirr
sevindim bi problem olmamasına
benimde karnımda toplano ortada tam sipsivri oluo çok sık oluo erken doğum belirtisimiymişki o
hemen nası tırstık ama :roflol:
zeynepcim bebeğin kilosnu falan tahmini veriyolar zaten az yada çok çıkabilirr
sevindim bi problem olmamasına
benimde karnımda toplano ortada tam sipsivri oluo çok sık oluo erken doğum belirtisimiymişki o
amanınn berran berramı beklemicek sanırsam..hayırlısı olsun canım da kilo olayı nekadar farklı çıkmış..benim kızımda çok toplanıyo doğum yakın demekmiymiş..
hemen nası tırstık ama :roflol:
evet hayatım benimkide aynen öyle oluyo..düzenli aralıklarla olmaya başlayınca geliyo demekmiş..dr a göre benimki her an gelebilirmiş...:1shok:
beklemiycek sanırım...ama seninkide toparlanıyorsa bişey diyemiycem..hihoyyyt
korktunuz dimiiii...:roflol: bende çıktığımdan beri yusuf yusuf geziyom...akannehir
oy oyy kızımız gelmiş musyasımızını gözü aydın
yaprak dökümünü izleyemim kociş maça bakıoyo((
evet hayatım benimkide aynen öyle oluyo..düzenli aralıklarla olmaya başlayınca geliyo demekmiş..dr a göre benimki her an gelebilirmiş...:1shok:
beklemiycek sanırım...ama seninkide toparlanıyorsa bişey diyemiycem..hihoyyyt
korktunuz dimiiii...:roflol: bende çıktığımdan beri yusuf yusuf geziyom...akannehir
aynen canım benimki de mac izliyor basket macı bitti şimdi futbol maçı...klava:
ben bu sitede yusuf yusuf demeyi yasaklamadım mı???klava: klava: klava:
yusuf yusuf gezmek yasakk..kaydirigubbakcemile3 seldus duymasınn kaydirigubbakcemile3
ben bu sitede yusuf yusuf demeyi yasaklamadım mı???klava: klava: klava:
kız ne güzel işte durmadan yavrunun adını anıyoruzzkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: dedim dimii :roflol:
kızlar size askbuya ( gözdeden) haber getirdim daha doğurmamış..
"canım daha doğmadı herhafta 3 kere nstye felan giriorum..ultrason sürekli takip.cumartsi günü belli olcak.cumarteside alablrmiş.bebek minyon ve küçük oldğu için sancılara maruz bırakmadan almak istiolar kaldıramazmş..sen nasılsnn "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?