2009 Ekim Anneleri

zeynep canım kg 150 gr falan eksik fazla olabiliyormuş canım öyle toplanması geleceğinin sinyalimiymiş avyayı yedik benimkide toplanıyor
bu arada mesajımı aldınmı dünde yolladım gelmemiş buda gelmediyse geleceğim inş.canım

heh bi tırsan daha çıktı kaydirigubbakcemile3

herkesin kocisi mac islio sanirsam.bizimki bi suru kanalda dolanio.yok basketti o bitti sanirim.tenis, futbol...booo oldum .
musyasi dogurmus demek cok sevindim onun adina.saglikla evlerine donerler insallah

yusuf yusuf gezmek yasakk..kaydirigubbakcemile3 seldus duymasınn kaydirigubbakcemile3

:kedi::kedi:

aynen canım benimki de mac izliyor basket macı bitti şimdi futbol maçı...klava:

ben bu sitede yusuf yusuf demeyi yasaklamadım mı???klava: klava: klava:

pardon berra berra oldum delikafadulden

benimde 1 aydır böyle hatta prof sordu ne zamandır oluyo diye bende 1 aydır dedim..ne bileyim hangisi anlıyo bu işten...

2. bebişimizde gelmiş inş. en kısa zamanda resimlerinide görürüz .
hepimiz vaktiyle sağlıkla kavuşalım bebişlerimize .

pembe nerdesin kız..sana mesaj atıp duruyom bir bak istersen...

kız ne güzel işte durmadan yavrunun adını anıyoruzzkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

hani doğum rahat olsun diye yürüyüş önemliymiş ya..nekadar yürüyün dedi doktorlarınız..kocim bana 2 lokmacık yürüttürüyo dişimin kawuğuna yetmio..siz nekadar yürüyosunuz

ben görmemiştim burda olduğunu delü gacılar..merak ediyosunuz diye yazdım...baktım arkamdan gelmiş bende sildim...:dilcikar::dilcikar:

gözde kız sende gel cuma öğleden sonra kadir hasta toplanıyoruz...

ben görmemiştim burda olduğunu delü gacılar..merak ediyosunuz diye yazdım...baktım arkamdan gelmiş bende sildim...:dilcikar::dilcikar:

gözde kız sende gel cuma öğleden sonra kadir hasta toplanıyoruz...

sırnaşık şey Şeniz

bebeğinin iyi olmasına sevindim ama aklım karıştı, hadi siz 36 hafta ve üstüsünüz ama benim de 2 haftadır kızçem toplanıo bööle geriyo aynı zamanda, yoksa tırsmalı mıyım ben de ? 3hafta daha beklese en azından

iyi akşamlar benıme ağrım var bırazzz

geçmiş olsun cnm, bebiş yordu seni sanırım

bu arada, muyas arkadaşımızı da tebrik ediyorum, allah analı babalı büyütsün,bizleri de tek avazda kurtarsın inş

hani doğum rahat olsun diye yürüyüş önemliymiş ya..nekadar yürüyün dedi doktorlarınız..kocim bana 2 lokmacık yürüttürüyo dişimin kawuğuna yetmio..siz nekadar yürüyosunuz

doktor bana henüz yürü falan demeedi zaten bütün gün evde tek başıama yürümeyide sevmiyorum yan gel osman bi tarla postan hesabı yatıyorm pasokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…