gözdecim seninki kaç kilo olmuş hayatım...
gözdecim seninki kaç kilo olmuş hayatım...
[B]kaydirigubbakcemile3 kıss gözde burda zaten...ay ne güldüm buakşam ya kaydirigubbakcemile3[/B]
zeynep canım kg 150 gr falan eksik fazla olabiliyormuş canım öyle toplanması geleceğinin sinyalimiymiş avyayı yedik benimkide toplanıyor
bu arada mesajımı aldınmı dünde yolladım gelmemiş buda gelmediyse geleceğim inş.canım
yusuf yusuf gezmek yasakk..kaydirigubbakcemile3 seldus duymasınn kaydirigubbakcemile3
aynen canım benimki de mac izliyor basket macı bitti şimdi futbol maçı...klava:
ben bu sitede yusuf yusuf demeyi yasaklamadım mı???klava: klava: klava:
zeynp geçmş olsun cnm korkulcak bişi yokmş ama sevndm...sezeryan günü bellimi,
cihazlarda 150 gr felan farkederrmşş fazla ve az çkablrmş bana drum öle söledi...benmkide toplanıo hemde bayadr rahat 1 aydr ama hala doğuramadm gitti:=)
2. bebişimizde gelmiş inş. en kısa zamanda resimlerinide görürüz .
hepimiz vaktiyle sağlıkla kavuşalım bebişlerimize .
kız ne güzel işte durmadan yavrunun adını anıyoruzzkaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar benıme ağrım var bırazzz
heh bi tırsan daha çıktı kaydirigubbakcemile3
ben görmemiştim burda olduğunu delü gacılar..merak ediyosunuz diye yazdım...baktım arkamdan gelmiş bende sildim...:dilcikar::dilcikar:
gözde kız sende gel cuma öğleden sonra kadir hasta toplanıyoruz...
merhaba kızlar geçte olsa bende geldim..bugün malum profa gittim..bebeğin bağırsaklarındaki genişleme için ...bu haftalarada bebeklerde olabiliyomuş bu zaten doğunca çocuk dr u kontrol ediyomuş yani bebeğimin önemli bir sorunu yokmuş birazda suyu azalmış ama önemli derecelerde deilmiş...
birde kafama takılan bişey oldu cmt. günü kendi drumda bebeğin kilosu 2640 tı bunda 2400 çıktı..nasıl oluyo dedim..makinalarda ölçüm değişebiliyomuş...bide benim drumda bebek 3 gün önde bundada tam tersi 5 gün geride gözüküyodu..bakalım hangisi doğru söylüyo doğrurunca anlıycaz...cuma kendi druma gidince bidaha bakıcaz bakalım kilosu ne alemde...
ayrıca bebeğim sürekli böyle karnımda toparlanıyo benim buda profun dikkatini çekti...oluyomu böyle sürekli dedi evet dedim bende..o zaman dikkatli ol her an gelebilir dedi...aynı şeyi 10 dk da bir tekrarlarsa hastaneye git dedi...offfffff offfff daha ne anlatayım..ondan sonra bebeğin kordonu boynundaymış ama sezeryan olacağın için sorun olmaz dedi..tabi doğum tarihini iyi belirlesinler haftada 2 kere nst ye gir dedi...galiba benim kız gelmek üzere...
iyi akşamlar benıme ağrım var bırazzz
hani doğum rahat olsun diye yürüyüş önemliymiş ya..nekadar yürüyün dedi doktorlarınız..kocim bana 2 lokmacık yürüttürüyo dişimin kawuğuna yetmio..siz nekadar yürüyosunuz
delikafadulden tırsarım tabi doğum bu ben doğurmuyacağım kızlar vazgeçtim :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?