2009 Ekim Anneleri

hani doğum rahat olsun diye yürüyüş önemliymiş ya..nekadar yürüyün dedi doktorlarınız..kocim bana 2 lokmacık yürüttürüyo dişimin kawuğuna yetmio..siz nekadar yürüyosunuz

hic yurumuom :sinifsinif:
isim cikarda kizilaya gidip gelirsem o baska hareket yok zemuszemus

gülsemmi ağlasammı demekki olağan bir durum bu herkeside korkuttum...canım dedim ya benimkide 1 aydır böyle..ama 10 dk da bir olursa çantayı alıp hastaneye koşmak lazımmış...:a015:

hani doğum rahat olsun diye yürüyüş önemliymiş ya..nekadar yürüyün dedi doktorlarınız..kocim bana 2 lokmacık yürüttürüyo dişimin kawuğuna yetmio..siz nekadar yürüyosunuz

yürümekmi :umursamaz: akşamları kayınvalideme gidiyorum iftara 15 dk sürüyor o kadar yürüyüş falan yok bende :kedi:

karnıma tatlı bi ağrı giriyo şööle bi dolaşıp çıkıo.. bi de taş gibi yrm saattir..accık yoğurıym yumuşar belkim:)))

zeynp doğrmassam gelrim ama ben çok ağrlaştm artık yavv.am a gelmeye çalşcam hatta inş allah izin verrse gelrim dielim..
ay benmde sancm var gibii yaa..dik otrmayı sevmio benm bebiş boyna tuvalete gidiom

pembe olan catlaklari yani tazeyken lieracin ampulleri gecirio diolar siz duydunuz mu boyle bisi?bide kahve limon karisimi varmis.gerci ben lierac kullandim ama karnimin alti catladi :umursamaz:

gülsemmi ağlasammı demekki olağan bir durum bu herkeside korkuttum...canım dedim ya benimkide 1 aydır böyle..ama 10 dk da bir olursa çantayı alıp hastaneye koşmak lazımmış...:a015:

hadi hayırlısı yeterki sağlıcakla zamanında gelsinler de, toplanarak gelseler de kabulümüz :) çanta hazır nasılsa

bu arada kızlar bişi danışcam sizlere, 50*90 beşik aldık, bu ölçülere uygun yatak bulamıyoruz. siz nasıl yaptınız nerde yaptırdınız ya da standart mıydı beşikleriniz ( yataklarınız)? yün yatak mı yoksa ortopedik mi aldınız? amma sordum heee:kedi:

zeynp doğrmassam gelrim ama ben çok ağrlaştm artık yavv.am a gelmeye çalşcam hatta inş allah izin verrse gelrim dielim..
ay benmde sancm var gibii yaa..dik otrmayı sevmio benm bebiş boyna tuvalete gidiom

gözde nann cumaya kadar sık dişini doğurma sakın görüşelim cumartesi doğurursun opuyorumnanaktan

biz 70*130 aldik.o ebatlarda yatakta var.yatasin ortopedik yatagindan aldik bebekler icin imal edilmis.bi taraf yazlik bi taraf kislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…