doktor bana henüz yürü falan demeedi zaten bütün gün evde tek başıama yürümeyide sevmiyorum yan gel osman bi tarla postan hesabı yatıyorm pasokaydirigubbakcemile3
hani doğum rahat olsun diye yürüyüş önemliymiş ya..nekadar yürüyün dedi doktorlarınız..kocim bana 2 lokmacık yürüttürüyo dişimin kawuğuna yetmio..siz nekadar yürüyosunuz
delikafadulden tırsarım tabi doğum bu ben doğurmuyacağım kızlar vazgeçtim :1ninca:
bebeğinin iyi olmasına sevindim ama aklım karıştı, hadi siz 36 hafta ve üstüsünüz ama benim de 2 haftadır kızçem toplanıo bööle geriyo aynı zamanda, yoksa tırsmalı mıyım ben de ? 3hafta daha beklese en azından
geçmiş olsun cnm, bebiş yordu seni sanırım
bu arada, muyas arkadaşımızı da tebrik ediyorum, allah analı babalı büyütsün,bizleri de tek avazda kurtarsın inş
hani doğum rahat olsun diye yürüyüş önemliymiş ya..nekadar yürüyün dedi doktorlarınız..kocim bana 2 lokmacık yürüttürüyo dişimin kawuğuna yetmio..siz nekadar yürüyosunuz
bi ara bende vazgeçmiştim kaydirigubbakcemile3
karnıma tatlı bi ağrı giriyo şööle bi dolaşıp çıkıo.. bi de taş gibi yrm saattir..accık yoğurıym yumuşar belkim:)))
gülsemmi ağlasammı demekki olağan bir durum bu herkeside korkuttum...canım dedim ya benimkide 1 aydır böyle..ama 10 dk da bir olursa çantayı alıp hastaneye koşmak lazımmış...:a015:
zeynp doğrmassam gelrim ama ben çok ağrlaştm artık yavv.am a gelmeye çalşcam hatta inş allah izin verrse gelrim dielim..
ay benmde sancm var gibii yaa..dik otrmayı sevmio benm bebiş boyna tuvalete gidiom
karnıma tatlı bi ağrı giriyo şööle bi dolaşıp çıkıo.. bi de taş gibi yrm saattir..accık yoğurıym yumuşar belkim:)))
zeynep aldınmı mesajımı geliyorum ben okiş
kaçta ve nerde nası tancas brbrmizi kıslar:)
hadi hayırlısı yeterki sağlıcakla zamanında gelsinler de, toplanarak gelseler de kabulümüz :) çanta hazır nasılsa
bu arada kızlar bişi danışcam sizlere, 50*90 beşik aldık, bu ölçülere uygun yatak bulamıyoruz. siz nasıl yaptınız nerde yaptırdınız ya da standart mıydı beşikleriniz ( yataklarınız)? yün yatak mı yoksa ortopedik mi aldınız? amma sordum heee:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?