kaçta ve nerde nası tancas brbrmizi kıslar:)
gözdecim yürüyemezsen ben seni alırım geçerken ...hani kadir hasta yemek yerinde akvaryum var büyük onun dibinde otururuz..her gördüğümüz hamileyede yapışırız artıkın...:roflol:
limonlu olan bazılarında daha çok arttırmışşpembe olan catlaklari yani tazeyken lieracin ampulleri gecirio diolar siz duydunuz mu boyle bisi?bide kahve limon karisimi varmis.gerci ben lierac kullandim ama karnimin alti catladi :umursamaz:
kaçta ve nerde nası tancas brbrmizi kıslar:)
70*130 canım benim karyolam..hadi hayırlısı yeterki sağlıcakla zamanında gelsinler de, toplanarak gelseler de kabulümüz :) çanta hazır nasılsa
bu arada kızlar bişi danışcam sizlere, 50*90 beşik aldık, bu ölçülere uygun yatak bulamıyoruz. siz nasıl yaptınız nerde yaptırdınız ya da standart mıydı beşikleriniz ( yataklarınız)? yün yatak mı yoksa ortopedik mi aldınız? amma sordum heee:kedi:
kızlar yetişinnnnnn zuzu doğurmak üzere karnı sertleşmiş...
aldım canım...ok..bende sanaa yolladım..
aaaaaa oglumun ismiyle dalga geciyolar CADIARZU yusufum pa$am benim
nan kadir hasta adım başı hamile zaten güvenlik kapı dışarı atmasın gelene gidene salça oluyorlar diyee
anamm bi yusuf anası daha kaydirigubbakcemile3 bundan soora sadece seldusu diil sznide kollamak gerenk kaydirigubbakcemile3
:))) yusufum güzel yüzlüm benim bak bak teyzeler ne diomus sana annesi yemis lolosunu cükünü:)))))))
:))) yusufum güzel yüzlüm benim bak bak teyzeler ne diomus sana annesi yemis lolosunu cükünü:)))))))
lolo ne olaki sırnaşık şey
bipppppppp bipppppppppppppppp
buketcim show yapma anladin sen onu :)))
gözdecim yürüyemezsen ben seni alırım geçerken ...hani kadir hasta yemek yerinde akvaryum var büyük onun dibinde otururuz..her gördüğümüz hamileyede yapışırız artıkın...:roflol:
kiz lolo pipi iste oluyo :) bizim buralarda lolo diyolar sizin oralarda ne diyolarki :))) yoksa bilmedigmiz baska ismimi var :))) allah patlama emi güldürdün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?