2009 Ekim Anneleri

gözdecim yürüyemezsen ben seni alırım geçerken ...hani kadir hasta yemek yerinde akvaryum var büyük onun dibinde otururuz..her gördüğümüz hamileyede yapışırız artıkın...:roflol:

nan kadir hasta adım başı hamile zaten güvenlik kapı dışarı atmasın gelene gidene salça oluyorlar diyee

pembe olan catlaklari yani tazeyken lieracin ampulleri gecirio diolar siz duydunuz mu boyle bisi?bide kahve limon karisimi varmis.gerci ben lierac kullandim ama karnimin alti catladi :umursamaz:
limonlu olan bazılarında daha çok arttırmışş
kaçta ve nerde nası tancas brbrmizi kıslar:)

nasımı tanıcaksınız..o anda orda sizden başka bööle koca göbekli bi grup olmas mrk etme:))) her gelenin göbekine bakcaksınıs:))
70*130 canım benim karyolam..
kızlar yetişinnnnnn zuzu doğurmak üzere karnı sertleşmiş...

aldım canım...ok..bende sanaa yolladım..

laelaelaelaelae

:))) yusufum güzel yüzlüm benim bak bak teyzeler ne diomus sana annesi yemis lolosunu cükünü:)))))))

ben de cok yürüyorum ama yürüyünce de bacaklarımı kapatamıyorum sanki birbirinden ayrılacakmıs gibi sızlıyorlar seyim hele tarifi yok acısının :)))

kiz lolo pipi iste oluyo :) bizim buralarda lolo diyolar sizin oralarda ne diyolarki :))) yoksa bilmedigmiz baska ismimi var :))) allah patlama emi güldürdün beni

gözdecim yürüyemezsen ben seni alırım geçerken ...hani kadir hasta yemek yerinde akvaryum var büyük onun dibinde otururuz..her gördüğümüz hamileyede yapışırız artıkın...:roflol:

tamam hayatm knşurus gene ben sana yazarm..kadrhasta çok güsel odalar kapı süsleri vardı hem ii olur bakınırıss..ben daha kapı süsü almadm gerçi almk istemedm ama herkes almş:=)bide hala yanıma yatcak bişide bulamadm.mothercaredeki sepet nasıl bana fikir vern nolur.yarn alcas gidip.sizce nasıl?diceksnzki neden böle bişi.düşündümki bunu alırsak 4 ay yatar içinde bide yanımızda taşırıs biyere gderken bide hastaneden çkarkende kullanılır.kullanşsızsa söleyn almıcam başka bişi bakcam..
Special Collection - Little One Moses basket : mothercare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…