2009 Ekim Anneleri

kiz lolo pipi iste oluyo :) bizim buralarda lolo diyolar sizin oralarda ne diyolarki :))) yoksa bilmedigmiz baska ismimi var :))) allah patlama emi güldürdün beni

ne bilim ayy lolonun yaninda baska biside yazmistin ya ikisininde ayni anlama geldiginden haberim yoktu kaydirigubbakcemile3 lolo tugba die bi sarkici yok muydu yaf sırnaşık şey
nisse benim herif istio laptopu.hepinize iyi sohbetler.opuyorumnanaktan

aaaaaa oglumun ismiyle dalga geciyolar CADIARZU yusufum pa$am benim

dalga gecmiyorlar canım da ben yasakladım öle demelerini:))) baska sey desinler ne bilim tırstım 3 bucuk faklan desinler demi ama:))))

anamm bi yusuf anası daha kaydirigubbakcemile3 bundan soora sadece seldusu diil sznide kollamak gerenk kaydirigubbakcemile3

:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

kis zuzu ne yusuf yusuf oldun yine delikafadulden
tamam sustum -tatlicadiarzu-

klava::mymeka:klava:

zeynep 400 mü edioki yavv..ben anlamm tam bakmadm ama sepeti carouselde görmştüm 200 mlyna yakıındı ama sadece sepeti altı yoktu...

selam kizlar...
sabah size belimde agri var diye yazdikdan sonra esime ebey arattirdim sor bakalim ne yapsam gecer diye..onlarda birkac soru sordu sonra siz hemen gelin bi bakalim dediler
anlatmistim hollandada kolay kolay hastaneye cagirmazlar hemde hemen dediler..nasil panik olduk anlatamam..aksamdan bilasiklar duruyordu esimle bi acele onlari yikadik:) sonra alt tarafimi falan temizledim bakarlar falan belki diye dogum cantam da hazirdi zaten aldik gittik hastaneye ...
neyin var dediler..adet oldugum zamanlar olan bel agrilarim sancilarim vardi ve kesintisiz agriyordu..ebe elleriyle bebege bakti basi asagida ve dogum kanalina girmeye baslamis dedi..bebegin kalp atisini dinledi cok guzel cikti..bebegimin hareketleri cok iyiydi...
sonra belki iltihap falan varsa ondan agri olabilir idrar testi yapalim dediler ve test yaptilar oda temiz cikti cok sukur ...en son alttan eliyle bakti..rahimde acilma varmi diye..o an biraz korktum hafif canim yandi rahminde kapali bi erken dogum tehliken yok dediler
sonuc olarak 3 saatlik kesintisiz bel agrisinin sebebi olarak bebegin dogum kanalina inmeye baslamis olabilecegi teshisi kondu...eger agrin gecmezse aksama devam ederse hastaneye mutlaka gel dediler...bi yandan da iyi oldu dogumdan sonra kalacagim odayi gordum bebegimden haberdar oldum ama korktumda doguracakmiyim yoksa diye..
birde ebe dediki bebegin gelisimi iyi ,esimde gecen haftA 2300 gram cikti ultrasonda dedi ..ebede 2300 degildir dedi ben elimle bakiyorum 1700 gram civarinda dedi..onlarin dedigi bebegin gelisimi 2300 gramlik bi bebek gibi oldugudur dedi kafam karisti..
yarin 4 boyutlu ultrasoa gidecegiz insaallah bakalim onlar ne diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…