2009 Ekim Anneleri

iyi akşamlar kızlar. umarım herkes iyidir.

musyas' tan haber var mı bir bakayım dedim ama sanırım henüz yok. inşallah herşey yolundadır. iyidirler ana kız :Saruboceq:

nurefsan canım geçmiş olsun bebişinde seninde iyi olmana çok sevindim.....yerimseniben..
demek ebe eliyle bakarak kilosunu anladı bebişin...kafamçokkarıştı.

kapalı telefon zuzucum. çektiğim mesajlar ulaşmayınca aradım, kapalı.

canımm zelldadan aldık hbrleri saoll..babasını aramışlar..musyas ta bebişi de gayet iimişş

ay ne güzel benimkisi de girsin kanala..ya bugün giriyomudur nedir çok acaip bi baskı war aşşada..canım da yanıyo..daha önce olmamıştı hiç..bide kasıklarım acıyo yürürken paytaklaştım bugün

nurefsan allah yardimcimiz olsun artik basladi bebeklerimiz kanala girmeyei benimkide dönmüs ama kanala girmemis henüz suyun patlarsa dedi olurya hani hemen yere yatip ambulansi cagiracakmisim

biz 70*130 aldik.o ebatlarda yatakta var.yatasin ortopedik yatagindan aldik bebekler icin imal edilmis.bi taraf yazlik bi taraf kislik

70*130 canım benim karyolam..

laelaelaelaelae[/QUOTE]

ben de ortopedik istiyorum ama bu boyutlarda bulamadım, özel yaptıran yer bakıyoruz inş kısa zamanda buluruz, uyku seti de aynı şekilde, inş doğuma kadar buluruz ve yetişirCADIARZU

ne kahvesi kıs kahve bebeğe şey olmuyor mu??? benimde canım aylardır deli gibinescafe istiyor ama içmiyorum :gitme:

arkadaslar $aka ya doktorum öyle bise demedi siz kizmayin diye bana aksam aksam ne cikolotasi diye sucu doktoruma attim bu saatde yenirmi cikolata? yenmez ama ben yiyom canim cekiyo :) aklinizi karistirdim özür arkadaslar

gözdee canımmm ne zamandır girmiyordun merak etmiştik senii nasılsın canım

canm saolasın.nasıl olayımm.haftada 3 kere nst usg vs vs.bu cumartesi bidaha gdecem çatı muaynesi yapcak sezeryan dedi dr büyük ihtmalle bebk küçük sancılara maruz bırakmadan almk istiorum dedi.kaldrmaz sancıyı dedi.plesentadan dolayı cumarteside alablrm hazrlıklı ol dedi herşey cmrtesi belli olcek benden bukdr:=)))

nurefsan geçmiş olsun canım.

bu arada musyas' tan haber varmış demek, iyilermiş. çok sevindim. inşallah tez vakitte bebeğimizin resimlerini görebiliriz..

zeynep 400 mü edioki yavv..ben anlamm tam bakmadm ama sepeti carouselde görmştüm 200 mlyna yakıındı ama sadece sepeti altı yoktu...

pardon ya canım ben sen 400 yazdın diye aklımda kalmış...

bebeğinin iyi olmasına sevindim canım sanırım 1 2 haftaya hepimiz doğurucaz...benimde dr um 2640 diyodu bugün bi profa gittim 2400 dedi..makinadan makinaya değişiyomuş bu kilo işi..sizdede elden ele değişiyo sanırım...kafamçokkarıştı

70*130 canım benim karyolam..

laelaelaelaelae

ben de ortopedik istiyorum ama bu boyutlarda bulamadım, özel yaptıran yer bakıyoruz inş kısa zamanda buluruz, uyku seti de aynı şekilde, inş doğuma kadar buluruz ve yetişirCADIARZU[/QUOTE]

canım o ölçüde ya sipariş üzeri yaptırıcan yada ona göre sünger kestirticen...

ben çıkıom kıslar dnleneym bras boyna tuvaletm gelio tuhaf bi duygu var.rahmimde bişi gezio sanki gıdıklıo ve acıo tuhaf bişi ve sürekli tuvaletm gelio.gidim uzanaym öptm herkesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…