2009 Ekim Anneleri

ayy canım benim az kaldı o zaman sanada hayırlısı ile de alırsın minnoşunu inşallah kucagına yerim ben onu yaa

nurefsancım geçmiş olsun canım. melekler bizi yavaştan heyecanlandırmaya ve korkutmaya başladı sanırım...
evet kızlar topik 3. bebişini bekliyor. bakalım kim olacak???

benim dr kahvede içebilirsin dedi çayda bu saatten sona cidden ama sınırında dedi valla onun yalancısıyım

zeynepçim bebişte sorun çıkmamış kuzucum çok sevindim maşallah
nurefsann sana da geçmiş olsun tatlım çok şükür herşey yolundaymış.
bebeklerin kilosunda 400 gr civarı yanılma payı olabiliyor. genelde ölçümden düşük doğuyorlarmış zaten.

baharcım ii akşamlaryerimseniben....ben türk kahvesine dayanamıyorum ve son zamanlarda haftada bir kez içiomm....

oooooooolllleyyyy bı bebeğimiz daha doğmuş maşallah nurefsane cım geçmiş olsun bebişin ıyı olmasını çok sevındım canım.

benim dr um ısrarla 3 ü geçer diyo ama görecez..tabi o kadar beklerse...bide 400 gr düşerse geriye ne kalacak zaar...kuş gibi bişey çıkar artık dışarı...

bu arada amazoncum cuma günü saat 13 te toplanıyoruz haberin olsun...

zeynepcim visko terletmeyen bakteri üretmeyen bi yatak bulduk özel ölçülerde yapıyolarmış ama visko petrolden yapılıyo die tutturdu benimki, ortopedik yatak yapan yer de bualamadım, hep standart hep standart, ben de soruşturuyorum özel ölçüyle ortopedik yatak yapan yer bilen var mı die ama henüz bişi bulamadım, hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…