2009 Ekim Anneleri

kızlar nasipse ben de2009 annesiyimm.. sat 28 ocak doğum 4kasımmm ..inşallah kesemiz görüldü kalp atışını da bi görsek insallah...

merhaba canım seninle aynıyız
bendede iki kese gorundu ama henuz bebek ve kalp atımı goremedik
geç dollenme olabilir diyor doktorlar

günaydın hanımlaaarrrr.ay bu gün nasıl mutlu nasıl dinlenmişim haftalardır ilk defa bu kadar çok ve güzel bi uyku çektim.tam 7 saat aralıksız uyumuşum güzelde bir kahvaltı yaptık.şimdide süslenip püslenip gezmeye çıkıcam adam uyuyo ama napem onu beklersem ooohhoooo.biz kaçtık herkese hayırlı günleeerrrr.

herkeze iyi pazarlar........burda çok güzel kar var şuann....tam ilkbahar geldi derken bu sabah karla uyandıkk......
aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzyerimseniben

Herkese günaydın bayanlaaarrr kaydirigubbakcemile3
Lall demek orda kar var ben de bu sabah süper bir güneşle uyandım içim açıldı valla iyi oldu artık yaz bahar gelsin uzuuunn yürüyüşlere çıkayım istiyorumm ama karın da zevki ayrıı bembeyaz masum sanki tüm kötülükleri kapatıyor yerimseniben

günaydın kızlar:)))) Oh oh ne güzel bi tarafımız kışı yaşarken bi tarafımız baharı yaşıyor:))

cnm şuann durdu ama çok güzel yağıyordu....bende güneş istiyorum ama mart kapıdan baktırıooo maleseffff:bbo:
günaydın kızlar:)))) Oh oh ne güzel bi tarafımız kışı yaşarken bi tarafımız baharı yaşıyor:))

aynen öle cnmm.....yerimseniben

günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları...bugün istanbulda çok güzel güneş var...bende gezmeye çıkıcam...

Selam kızlarrr:teytey:

Nasılsınız bakalımmm; bugün burdada kar varr bir an önce yaz gelse de şöyle güneşle uyansak kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim bugün nasılsınız ne var ne yok melekler napıyo antikacım bitlisle bi alakan var mı yoksa 13 ün başka anlamımı var

slm kızlaaar nasılsınız bugün?? ben de bu sabah yagmurla uyandım ama ben artık güneş olsun hava güzel olsun istiyorum böööle kapalı havalarda ruhum daralıyor sanki kendimi dahakötü hissediyorum .((((

ben varım canım nasılsın ben iyiyim benim ufaklıkla iyi geciniyoruz beni hic uzmuyor inş boyle devam ederkaydirigubbakcemile2

bende iyiyim sanirim , daha dogrusu kalkinca biraz iyi oluyorum geceleri kabus 4 gundur benim icin öksürmekten artik yatmayada korkar oldum , benim miniktende ses seda yok :)))))) rahat rahat uyuyor sanirim öksürük disinda hersey yolunda , surup ictim lall bir tarif verdi bal ve limon onu ictim yine bal ve sutle bir karisim ictim ama gece nafile yine 2.3 saat uyudum hayirlisi bakalim devam ederse boyle doktora gidecegim artik , yarin biz bebegimizi görmeye gidecegiz insallah

berin 10 haftalik olmussun ne guzelllll yarin bende 10 haftalik olacagim

10+0 10+6 11 birinci haftaya adim atiyoruz ve sonra 30 haftamiz kaliyor hayirlisi ile :)))) harika birsey

:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu:1no2:kaydirigubbakcemile3şakkıdıhihoyyytcokacimcoook:CüvCüv:naniknanik:içelim::sm_cool::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…