berin 10 haftalik olmussun ne guzelllll yarin bende 10 haftalik olacagim
10+0 10+6 11 birinci haftaya adim atiyoruz ve sonra 30 haftamiz kaliyor hayirlisi ile :)))) harika birsey
selam kizlar nasilsiniz???bulantilar ne alemde benimki tam gaz devam ne zaman bitecek yaaaa((
selam kizlar nasilsiniz???bulantilar ne alemde benimki tam gaz devam ne zaman bitecek yaaaa((
kizlar midesi cok bulanipta hicbisey yiyemedigi halde cani bisey isteyen varmi aranizda...benim bir tek karpuz istiyordu dun arkadasim almis getirmis nasil yedim anlatamam:bbo:
selam mehay gecen gun sana birseyler yazmistim gordun mu neyse ben tekrar yazayim:
mide bulantisi konusunda seninle ayniyiz beni hollandada hastaneye aldilar 5gun .surekli kustugum icin vucudum kurumus ve yag yakmaya baslamisim buda mide de mi ne ketonlari olusturuyormus(yakilmis yag atiklari)bu ketonlarin bebege zarar verme durumu varms ve Allah korusun ketonlar seker hastaliginin olusmasina bile sebep oluyorlarmis hollandada kolay kolay insanlari hastaneye almazlarmis test sonucu gelir gelmez beni hastaneye aldilar yani demem o ki tatlim dokturuna bi soyle idrarinda keton testi yaptirsin.
ben 2 gundur biraz daha iyiyim cok sukur 9.haftaya girince azaldi sanki mide bulantilarim ins. seninkide en kisa zamanda azalir ve gecer
ben varim yaa hic sorma gecea ruyalarimda yemekler goruyorum o derecegecen gun benimde canim karpuz cekti ve yiyebildim ama sonra k.stum...
canim neler istemiyorki ahh suraya uzun bir liste yapabilirm.
ayyy canim yaa cok gecmis olsun hic haberim yoktu cok uzuldum...yag yakmaya basladim dedinde bende 3 kilo vermisim ayy korktum simdi...insallah benimkide azalir yakinda gecen kusa kusa midemde bisey kalmamiski sonunda biraz kan geldi...cok degildi ama midem acidi sonra biraz...:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?