2009 Ekim Anneleri

berin 10 haftalik olmussun ne guzelllll yarin bende 10 haftalik olacagim

10+0 10+6 11 birinci haftaya adim atiyoruz ve sonra 30 haftamiz kaliyor hayirlisi ile :)))) harika birsey

evet melegım on haftalık oldu inş 36yı tamamlarız canım .. burda kac gundur kar yagıyor ama eriyor Allah tan havalar bı acsada dışarılara cıksam evde oturmaktan cok sıkıldım ya

yaa kızlar bebişler büyüdümü neee artıkın bi sonraki randevularımızda artık kociş olcaklar meleklerimiz şöle hayırlısıyla bi büyüseydi yaa

e buyuyolar tabi işleri gucleri yan gelip yatmak onlar buyumeyecekte kım buyusun dimi ama:CüvCüv:

ahh o mideler nedir bu yaa hemen hemen hepimizin ortak problemi mikser çalışıyo demi sendede ne fenaa dikkatli ol tatlım

evet resim cok guseldi paylasmak istedim buldukca arada eklerim bole :))) o minicik ayakları ısırası gelio insanın Allah ım yarabbim hehe

ya hiç sorma canım sabahtan beri midem mikser gibi aksama dogru baya rahatlıyorum ama sabahları cok keyifsiz oluyor

selam mehay gecen gun sana birseyler yazmistim gordun mu neyse ben tekrar yazayim:
mide bulantisi konusunda seninle ayniyiz beni hollandada hastaneye aldilar 5gun .surekli kustugum icin vucudum kurumus ve yag yakmaya baslamisim buda mide de mi ne ketonlari olusturuyormus(yakilmis yag atiklari)bu ketonlarin bebege zarar verme durumu varms ve Allah korusun ketonlar seker hastaliginin olusmasina bile sebep oluyorlarmis hollandada kolay kolay insanlari hastaneye almazlarmis test sonucu gelir gelmez beni hastaneye aldilar yani demem o ki tatlim dokturuna bi soyle idrarinda keton testi yaptirsin.
ben 2 gundur biraz daha iyiyim cok sukur 9.haftaya girince azaldi sanki mide bulantilarim ins. seninkide en kisa zamanda azalir ve gecer

selam kizlar nasilsiniz???bulantilar ne alemde benimki tam gaz devam ne zaman bitecek yaaaa((

kizlar midesi cok bulanipta hicbisey yiyemedigi halde cani bisey isteyen varmi aranizda...benim bir tek karpuz istiyordu dun arkadasim almis getirmis nasil yedim anlatamam:bbo:

ben varim yaa hic sorma gecea ruyalarimda yemekler goruyorum o derece gecen gun benimde canim karpuz cekti ve yiyebildim ama sonra k.stum...
canim neler istemiyorki ahh suraya uzun bir liste yapabilirm.

selam kizlar nasilsiniz???bulantilar ne alemde benimki tam gaz devam ne zaman bitecek yaaaa((

kizlar midesi cok bulanipta hicbisey yiyemedigi halde cani bisey isteyen varmi aranizda...benim bir tek karpuz istiyordu dun arkadasim almis getirmis nasil yedim anlatamam:bbo:

ayyy canim yaa cok gecmis olsun hic haberim yoktu cok uzuldum...yag yakmaya basladim dedinde bende 3 kilo vermisim ayy korktum simdi...insallah benimkide azalir yakinda gecen kusa kusa midemde bisey kalmamiski sonunda biraz kan geldi...cok degildi ama midem acidi sonra biraz...:1no2:

ben varim yaa hic sorma gecea ruyalarimda yemekler goruyorum o derece gecen gun benimde canim karpuz cekti ve yiyebildim ama sonra k.stum...
canim neler istemiyorki ahh suraya uzun bir liste yapabilirm.

:roflol: yok canim benimki liste yapacak kadar cok degil sadece karpuz istiyor arada birde cilek....kavun ...
bu arada bende normalde yemedigim icinmi ne hep ruyamda biseyler yiyorum hemde ne yemesırnaşık şey....bu gece ruyamda biber kizartmasi tavuk et kavurmasi ekmegimin arasina doldurup doldurup istehli istehli yiyordum ....ama sabah o ruyayi gordugumu hatirlayinca bile midem bulandi inan:çok üzgünüm:

ben 4.kiloyu vermekteyim 4haftalikken 70 kiloydum suanda 66.5 kiloyum.kararsiz kaldim yazmakta cunki seni korkutmak uzmekte istemiyorum ama diger yandanda onemli bir konu.sen bu mide bulantilarindan dokturuna bahsettinmi hic idrar testi yaptirdi mi?belki de doktorun bakmistir onemli birseyin olmadigi icin sana birsey soylememistir?hic sorma benimde midem bos ogurup duruyorum oyle doktoruna anlattinmi kan geldigini ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…