2009 Ekim Anneleri

benimde canim et cekiyor ama mangalda pismis :) ahhh:) su boregi ,cigkofte(etsiz),pideli kofte,balik yesil erik oooo daha neler neler valla yatip kalkip haziranda Turkiyeye gelme imkanimiz olsun diye dua ediyorum ailemi ozlemekten cok yemek yiyebilmek icin:) yurtdisinda herseye hasretiz ins. o zamana iyi olur midem kiloyu falan dusunmeyecegim yiyip duracagim:)

kıssslaaarr ben tekrar geldim...nasılsınız dicem ama mide bulantıları tam gaz devam galiba..benim bikac gündür hafifledicoksükür...ilaç daalmıyorumartık..sanırımgeciyor yavas yavas.hihoyyythihoyyyt

canim burdaki doktorlar bir acayip ben gittigimde surekli kilo kaybediyordum 10 gunde 3 kilo vermistim ben hicbisey yiyemiyorum vitamin yazin dedim portakal ye oyle al vitamini dedi...ben yiyemiyorum diyorum o iki saatte biseyler ye diyor:çok üzgünüm: mide bulantisi icin hap verdi ilk verdikleri hap beni dahada mahvetmisti yuttugum an kusuyordum ilaci...ama bu seferki 1 hafta iyi geldi gibi sonra bir faydasi olmadi...zaten tamamen durdurmamisti bulantiyi azaltmisti biraz...midemden gelen kan 1 damla kadardi sanirim midem bos oldugu icin ogurmekten oldu zaten doktordan geldikten sonra olmustu diyemedim dolayisiyla...ama devamli olsa derim tabi 2 kere oldu birdaha olmadi....bu arada idrar testi yapmadilar sanirim 3 aylikken randevuya gidicem o zaman yapicaklar onu...

hosgeldin gozun aydin canim yaa ins. iyice azalir.bende dun hic kusmadigim icin mutluyum bugunde ilac almadim bu saate kadar ve midem iyi gibi bakalim sanki biraz benimde azaldi gibi cookk sukur:) 7.ve 8.hafta kotu gecti ama 9.hafta iyi gececek gibi hadi ins.

kıssslaaarr ben tekrar geldim...nasılsınız dicem ama mide bulantıları tam gaz devam galiba..benim bikac gündür hafifledicoksükür...ilaç daalmıyorumartık..sanırımgeciyor yavas yavas.hihoyyythihoyyyt

canim nasil gidiceksin haziranda ucaga binmek yasakmis 6 aydan sonra arabaylada olmaz Allah korusun yolda dogurursun falan...

tatlim simdi sen vitamin hapi istemissinde acayip kokuyor biliyormiusun valla ben icemiyorum doktorda ondan yazmamistir bos mideye hap birazda agir olmazmi valla benim midem kaldirmiyor vitamin haplarini iciyorum 1saat durmuyor midemde.himm 3aylik oluncada ins. azalmis olur mide bulantilarin.benim dedigm idrar testini bi poliklinikte yaptirabilirsin sanirim bi yaptir istersen.Allah kolaylik versin yaa senin halini en iyi ben anlarim .ins. en kisa surede iyilesirsin
kuru ekmek ye faydasi oluyor hani ekmegi firinliyorlar ya ondan kabak cekirdegi ve kuru kayisida biraz fayda verdi .mide almiyor ama zorla su ic him birde atatesleri yika firina ver sonra tuzla ye oda iyi geldi

ahh canim bu saydiklarinin hicbirini yiyemiyorum firinlanmis patatesin kokusu midemi bulandirdi 2 tane yedim cok kotu oldu midem ekmek hic yiyemiyorum midemi eksitiyor sanki yakiyor kusuyorum yiyince kayisi belki yiyebilirim....

26.haftadan sonra ucak yasakmis ben temmuzda 26.hafta oluyorum diye hesaplamistim ama yanlismi olduki birdaha hesaplayayim doktoruma soyledim bana bir kagit verecek onunla ucaga binecekmisim valla doktor ozaman bir sakinca gormezse evham yapip gitmemezlik yapmayacagim turkiyeden bebisime birseyler almak istiyorum kendime hamile kiyafetleri almak istiyorum birsuru planim var:)

canim nasil gidiceksin haziranda ucaga binmek yasakmis 6 aydan sonra arabaylada olmaz Allah korusun yolda dogurursun falan...

kizlar ben simdilik cikiyorum sonra yine girerim girebilirsem biraz uzanayim midem cok fena yine (((

anladim canim ama bir ay kalsan geri donuste 30 haftalik oluyorsun kiz tr de dogurma sakin :))

mehaycım tsk eerim insallah sizinkiler de hafifiler hatta tamamen gecer en kısa zamanda ...

cubuk kraker yiyebiliyormusun?onuda tavsiye ediyorlar eger karpuz yiyebiliyorsan karpuz ye hem su ihtiyacinida alirsin

ahh canim bu saydiklarinin hicbirini yiyemiyorum firinlanmis patatesin kokusu midemi bulandirdi 2 tane yedim cok kotu oldu midem ekmek hic yiyemiyorum midemi eksitiyor sanki yakiyor kusuyorum yiyince kayisi belki yiyebilirim....

tama gecmis olsun Allah sifa versin ins.

kizlar ben simdilik cikiyorum sonra yine girerim girebilirsem biraz uzanayim midem cok fena yine (((

:)dusunmedim de degil ha dogurup oyle geleyim diye ama vize isi falan zor:)
anladim canim ama bir ay kalsan geri donuste 30 haftalik oluyorsun kiz tr de dogurma sakin :))

kıssslllaaaaar nerelerdesiniz yaafffff.?????herkes nelerle ugrasıyor?

ben biraz ev isi yapacagim ins:)sayfayi kapatmadigim icin cevrimici gozukuyorum ama yazdiklarinizi goremeyebilirim hepinize iyi gunler arkdaslarrr

selam kizlar. soyle bir bakinayim dedim. Hepimizin mideler masallah yine baslamis bulanmaya. ne yapsak nasil gecirsek. Hic bi caresi yok sanirim. Kraker su bu hicbisey fayda etmiyor. Birde benim habire gurulduyor durduk yere. Neyse yinede cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…