2009 Ekim Anneleri

ah canım sağol.saanırım dün yediğim üzüm yaptı.biraz abartmışımda.
rica ederim cnm..ewet üzümü abartınca oluyo ööle :kedi:

ee süper kanala giriyosa normal normal çıkırtcan iişallahhh

şkerlerr bu askı memnu nolcek yaaaaaaaaa

kıss nuraaa doğurmuşmu ne xzamn neden ???

rica ederim cnm..ewet üzümü abartınca oluyo ööle :kedi:

ee süper kanala giriyosa normal normal çıkırtcan iişallahhh

ahh canım nasıl rahatladım sağolun ya.

ayyyyy çatı muayenesi ne zaman yapılıyp kızlar.benim doktor daha yapmadı ama korkuyom ya.
bide doğuma neden oluyo deniyo doğrumuki

dilmuh benim doktor beni hamile kaldigimdan beri her muaynede alttan bakti anlarsinya . bende büyük ihtimalde gec dogurma riskim varmis cünki adetim düzünsez geldigi icin bebekde gec gelicekmis dünyaya dio benim ebe ne kadar dogru bilemem görecegiz

ahh canım nasıl rahatladım sağolun ya.

ayyyyy çatı muayenesi ne zaman yapılıyp kızlar.benim doktor daha yapmadı ama korkuyom ya.
bide doğuma neden oluyo deniyo doğrumuki

büyü de gel yafrum sen:)) daha bize yapmadılar sıranı bekle laelaelaelaelae 37den önce acil bişiy olmadıkça bakmıolar..çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyomuş çünkü

aaaaaa bana hiç bakmadılar.
büyü de gel yafrum sen:)) daha bize yapmadılar sıranı bekle laelaelaelaelae 37den önce acil bişiy olmadıkça bakmıolar..çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyomuş çünkü

ayyyyy ebn beklerim seve seve.hatta mümkünse hiç bakmasın ıyyyyyyyyyyyyyy

benimde bir kere rahim ağzıma ultrasondan baktı açılma yok demişti...demekki üsttende görebiliyorlar bu işi
ewet canım anlaışıyo..hatta özellikle sıkışık gel dedi doktorum sıkışık olduun zaman daha rahat görebiliyomuş rahim ağzını,her kontrole artık ööle gel dedi
anam akşam oldu gene herkes doluşmuş topiğeee hehehehehhhhhhh

kaydirigubbakcemile3

musyas taburcu oluyomuş buakşam sanırım bebik 1-2 gün küwezde kalıcakmış..başka bi topicte okudum..ama yanlış hatırlıyo olabilürünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…