rica ederim cnm..ewet üzümü abartınca oluyo ööle :kedi:ah canım sağol.saanırım dün yediğim üzüm yaptı.biraz abartmışımda.
kilosuna cok ii dedi doktor maasallah..sancılarıma da alıstırma sancısı dedi..ama doguma daha var dedi rhim agzın kapalı henüz dedi...bu arada bunlara hep ultrasyondan bakıyor beni daha hiç alttan muayene etmedi..kanala giriyor dedi öle işte:))))
yaw benim doktor niye hep beni alttan muayne edio?? sizin doktorlar etmio niyeki sebep neeee
rica ederim cnm..ewet üzümü abartınca oluyo ööle :kedi:
ee süper kanala giriyosa normal normal çıkırtcan iişallahhh
ahh canım nasıl rahatladım sağolun ya.
ayyyyy çatı muayenesi ne zaman yapılıyp kızlar.benim doktor daha yapmadı ama korkuyom ya.
bide doğuma neden oluyo deniyo doğrumuki
dilmuh benim doktor beni hamile kaldigimdan beri her muaynede alttan bakti anlarsinya . bende büyük ihtimalde gec dogurma riskim varmis cünki adetim düzünsez geldigi icin bebekde gec gelicekmis dünyaya dio benim ebe ne kadar dogru bilemem görecegiz
büyü de gel yafrum sen:)) daha bize yapmadılar sıranı bekle laelaelaelaelae 37den önce acil bişiy olmadıkça bakmıolar..çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyomuş çünkü
aaaaaa bana hiç bakmadılar.
ayyyyy ebn beklerim seve seve.hatta mümkünse hiç bakmasın ıyyyyyyyyyyyyyy
benimde bir kere rahim ağzıma ultrasondan baktı açılma yok demişti...demekki üsttende görebiliyorlar bu işi
ewet canım anlaışıyo..hatta özellikle sıkışık gel dedi doktorum sıkışık olduun zaman daha rahat görebiliyomuş rahim ağzını,her kontrole artık ööle gel dedibenimde bir kere rahim ağzıma ultrasondan baktı açılma yok demişti...demekki üsttende görebiliyorlar bu işi
anam akşam oldu gene herkes doluşmuş topiğeee hehehehehhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?