2009 Ekim Anneleri

evet zeynepcim anlasılıyor hatta herseferinde bana gösteriyor bak acılmamıs diye:))))

bahair ii akşamlar tatlımmm

ulaaaaaaaa beşirmi görmüş yawww allah allah her hafta başka bi entrika

beşir mi şöför müydü bu???? ay rezalet.....sinir oluyorum ben bu diziye:))))

selduscum sen yusuf ismi nasil geldi aklina? ben kaynbabamin ismini koyuyorum :)) cok severimde kendilerini

selduscum sen yusuf ismi nasil geldi aklina? ben kaynbabamin ismini koyuyorum :)) cok severimde kendilerini

şimcik şööle oldu..biz topicçek doğumdan korkup yusuf yusuf oluyodukk..selduşcum da ordan esinlendi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

seldusuumm Şeniz

beşir haa iice çivisi çıktı kitaptan uzaklaştı kitapta annesi görüyodu çünkü

hoşgeldin bahair nbr bebek donun ne renk?????kaydirigubbakcemile3

kız seldus sen beni tanımıyosun dimi???? şu yazını görünce şok geçirdim resmen. normal hayatta arkadaşlarımı yada tanıdıklarımmı gördüğümde söylediğim ilk cümlemdir bu benim............
gizemcim hoşbulduk bu arada ... butün dışarılardaydım giremedim nete ancak girebildim. şimdi de bi yarım saatlik işim var... gene gelecem

gizem her an hersey olabilir bir besiri gösterdiler diye besir gördü olmamali demi ama halen anasi görmüs olabilirde olmayadabilir :))))

uykumuz geldi kaçıyoruz bizzz...gün boyu kimsecikler yok akşam coşuyo topic..bırakıp ta gidesim gelmio ama hazır uykum warken gidiimm..uyurum işallahh...tikat edin bebiklere..ii gecelerr

uykumuz geldi kaçıyoruz bizzz...gün boyu kimsecikler yok akşam coşuyo topic..bırakıp ta gidesim gelmio ama hazır uykum warken gidiimm..uyurum işallahh...tikat edin bebiklere..ii gecelerr

iyi geceler cicim.bende kacicam.su ictim bisuru en az 5 kere kalkarim ama delikafadulden

benimki küçüklük hayali canım:)))) ben küçükken hz.yusufun hayatını izlediğimde nedense cok etkilenmiş olum olursa adını yusuf koyacam onun gibi yakısıklı iyihuyluolsun derdim..sonra üniversitede 3 arkadasım vardı yusuf diye üçü de coook ama coook iyi insanlardı etkilendim..son olarakda bu okulumda sınfda 2 öğrencim vardı yusuf ve yusufhan diye cok uslu cok basarılı uysal cocuklardı yine etkilendim ve öle karar verdim....ayrıca yusuf suresini herdinlettiğimde olusum duruyor hiiç hareket etmiyor bitince baslıyor kudurmaya kabul ediyor ismini sanırım:))))

şimcik şööle oldu..biz topicçek doğumdan korkup yusuf yusuf oluyodukk..selduşcum da ordan esinlendi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

seldusuumm Şeniz

:umursamaz::umursamaz::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

seldusum ne kadar güzel bir anisi var sende yusuf isminin cok hosuma gitti bende cok mutluyum bu isme karar verdigim icin bastan istememistim ama pisman oldum -. simdi cok mutluyum yusuf pasam benim annesi yemis lolosunu cükünü :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…